Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Е, Ени, само тъжни, измъчени мъжки сълзи не са ми достатъчни. Енг. го приемам без забележки в Облака. Във всякаква роля на анадолец сигурно ще го приема. За обаятелен съвременен истанбулец, при това ВлИбен немога обаче да го приема и това е. Виж Сайгън Сойсал и Еркан Джан са друга бира. И аз ги харесвам като актьори. Сайгън го гледам вече в трети филм след Аси, а Еркан къде ли не съм го гледала и все играят така, че да ми харесат Peace Peace Не че им харесвам ролите, но добре ги правят. Heart Eyes Laughing

Още един трейлър на филма с  кучето и момчето. Западняците се впечатляват от бита на турците, показан във филмите им. Но от това, което виждам наистина сигурно ще е впечатляващо.

Между другото - това което го пусна Теси не е сериал. Филм е. При това инфото сочи, че не е дълъг. Само 60 минути, ако съм разбрала правилно. Ей сега го изтеглих от Замундата и ще го гледам. Не знам защо арената не иска за ме регистрира.

# 676
Ванина фрагмана показва тежък филм,но като гледам кадрите си ги сравнявам и с нашите ширини.

Бубето ще представя филма си в Германия, където ще има дни на турското кино

Ени още малко остана и ще видим какво ще гледаме

# 677
# 678
# 679

Аслъ и Биркан,който прави силна роля като Пьотър в КСШ

# 680
Момичета, не ме пусна да редактирам горния си пост. Сгрешила съм в инфото и простете ooooh! ooooh!Това дето го пусна Теси наистина е сериал. Аз не съм обърнала внимание. Гледам в замундата има пет епизода по 60 минути. Нека Теси да каже колко епизода всичко са. Историята за сега ме заинтригува.

За филма на Бурчин, че ще ходи в Берлин знаех. Лек път му пожелавам.
А докато Мурат се накани да каже що ще става с любовта на героя му към героинята на Джансуто, съвсем ще я намразим.
Биркан е наистина симпатяга и като гледам все са доволни един до друг с Аслъто. Дано да им е за дълго Peace Peace Peace

# 681
Привет момичета,

Ванинка, сериал е, аз го изгледах на един дъх нощес. Всяка седмица излиза по един епизод за сега е до 4 епизод. Действието започва през 1945 година и разказва за медицинска сестра Клеър, която през цялата война е на фронта, а с мъжа и са разделени от войната. В края на войната заминават в Шотландия за втори меден месец и там изведнъж .... тя попада в 1754 ако не се лъжа и т.н. мен ме завладя, надявам се и вас, нали кръвната група ни е една.

Пишете за Енгин, аз още незнам какво да мисля за него, много прилича на един мой братовчед и за това може би. Скоро изгледах КПА наведнъж, аз вече чакам поне един сезон да има при това с превод, защото ме изнервя чакането. Макар, че и гледането с часове май не е много добре. Туба много я харесвам от Аси, макар че това е втория филм, който гледам с нея другите нещо не ме зарибиха, както казва синът ми.

Ако започнат съседите да правят сериали по един сезон максимум до 30 епизода, може би няма да ги развалят, като започнат да измислят безумни ситуации.

Ени, твоя втори любимец и на мен ми харесва доста е харизматичен, скоро го даваха по бтв в един сериал, по безумен сюжет не бях виждала, майка ми го следеше и по край нея гледах последните серии, ако има нещо интересно с него може да ми го препоръчаш.

Знаете ли, влязла ми една муха от скоро, дали Мурат още не подписва защото чака развоя на делото с наркотиците, аз си падам параноичка, но наистина не разбирам защо се мотае, нали трябва да живее от нещо този човек. Другите не отказват проекти, а той все подбира и се чуди..

Изминете май се поувлякох   newsm51

Ванинка май сме писали по едно и също време, но няма да го трия.

# 682
teseto, не се знае подписал ли е Мурат , не е ли изобщо ще подписва ли и кога.
Засега каквото знае  семейство Адамс, никой май не знае. Страшна  ,,мъгла,, около проекта ,поне за зрители и фенове.

Почва и на мен да ми идва да престана с турските дизита въобще, не съм решила не съм го направила.
Ако още веднъж загледам нещо абсурдно като дизито на Кенан и кундурджийницата и абсурдните 2 часа  няма да се чудя кога.

# 683
Теси немаш грижи къз ще те информирам с   наааай-голямо удоволствие за новия сериал на синеочко  smile3521Пак ще бъде адаптиран по корейски много нашумял сериал също като Една любовна история. smile3521,А сюжета на  любовната история верно тук таме яко издишаше ама Сечкин и всички останали с толкова много хъс играеха и така се раздаваха ,че на мен си ми беше кеф да гледам  smile3521Пък и моя любимец като се покаже   на екрана и кефа става още по-голям  Joy Joy Joy Joy Joy
И аз си мисля че ако турските сериали ги правят по около 20 или 30 серии по 40 минути няма да го има това разтягане на локуми .Ще могат хем да кажат всичко хем пък да не изпадат в излишни мелодрами ама май съседите си го обичат точно това и все на там си ги влече.
В темата на ЛиН Руми беше сложила инфо че филма с участието на Бурчин е на фестивала за турско кино във Франкфурт
http://www.hurriyet.com.tr/avrupa/27153519.asp
Нова снимка от инстаграма на Мурат

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 23:19 от Eny87

# 684
Да мина за лека нощ Hug Hug Hug
Скрит текст:
Забранено ми е да излизам от тази стая и да влизам в хола, че нашите волейболисти водеха срещу руснаците, а като влязох почнаха да губят. ooooh! ooooh! ooooh! Дано и тук да не донеса беда Joy Joy hahaha

Теси, Мурат не се знае дали е подписал, но филмът явно ще се върти около съдбата на жената която ще се играе от Джансу. Явно тя е баш главната героиня и всъщност е важно да имат договор с нея най-напред, защото много неща от кастинга , мизансцена и въобще костюми, начин на това как ще изглеждат нещата се връзва с образа на тази, която ще е в центъра на вниманието. Поне аз така си обеснявам нещата.  Thinking

А това, че почнаха да излизат толкова често фотки, дори от инстаграма на Мурат за военния филм означава, че скоро Мурат ще е зает с показването му пред публика. Дори може би някъде в странско. Дано  бъде оценено подобаващо това влачене из калта и усилието да проговори на три езика. Peace

Ени, на дните на турското кино във Франкфурт ще бъде показан филма на Бурчин, но и още много турски филми - общо 30 филма. Ще присъства момиченцето, което женеха - Мирай Акай. Дето беше и щерка на героинята на Туба в дакиките. Ще присъства Фарах, Енгин дето го одумвахме тази вечер също, Пънарката с Керем и още един куп ще са там. Но Бурчин няма да дига два пръста и да подскача от там. Тя ще си снима дизито в Турско. Ето ги присъстващите според пресата:

Zuhal Olcay, Perihan Savaş, Halit Akçatepe, Ayla Algan, Füsun Kostak, Farah Zeynep Abdullah, Engin Akyürek, Uğur Polat, ezgi mola, Pınar Bulut, Güven Kıraç, Başak Kıraç, Ufuk Bayraktar, Ercan Kesal, Nazan Kesal, Jale Arıkan, Miray Akay, Hakkı Kurtuluş, Deniz Hasgüler, Savaş Zafer, Erol Babaoğlu ve Kerem Deren.

Лека да ви е нощта и щастлива нова седмица Hug Peace

https://www.youtube.com/watch?v=qXb5Is8JMtU

# 685

Лек понеделник и успешна нова седмица!

# 686
Вместо кафе сърдечен поздрав

https://www.youtube.com/watch?v=fzqVuieinTg

# 687
Здравейте момичета!   Hug
Приятен ден и успешна седмица!

Ели, чудесен поздрав за добро утро!

Скрит текст:

# 688
Докато очакваме новини около проекта който е обвит в тайнственост засега да си припомним мигове от Сускунлар   Peace 

за дните на турското кино във Франкфурт

Скрит текст:
радвам се за Мирай Акай! Дано развие още таланта си!
Енгин няма да участва поради "заетост със снимките на КПА"

# 689

Общи условия

Активация на акаунт