Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 723
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
# 721
# 722
Една снимка е пуснал Йозгюр Саглам, а Мехмет Йозгюр е ретуитнал - нали си бяха дружки в "Безмълвните"  Joy Joy Joy Пише, че му бил направил предложение, на което не можал да откаже.  Joy Joy Joy

Което пък ме подсети, че и за Мурат бяха направили подобен шеговит колаж, но с Робърт де Ниро.  Laughing

# 723
И поредният шеговит колаж на Bessie  Laughing

Grandma : Murat canım… in my age time is money… and I'm poor!!! I'm glad to see you more active in social media… but in such a speed... you had better burn a DVD… for sending it directly to my address in heaven!!! Hurry up canım… your guardian angel is eager for… unpublished photos!!!!!

# 724
# 725
# 726
Много им се радвам на сем. Аккая - страхотни са! Заслужават адмирации и уважение за това, което правят! Още една снимка е качил Сарп преди мъничко, само дето от превода на гугъл не мога да разбера чий рожден ден са празнували - вероятно на малкото шоколадово бонбонче.  Grinning

Dede torun ilk doğumgünü... İyi ki doğdun babam...

# 727
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ванина, привет!  Hug И с риск да те разсърдя, ще се солидаризирам с Бу - и аз искам Аслъ да е в двойка с Алиджан, защото Буура не ми е на сърце още от "Незабравима", а и после във "Фатмагюл" и в "Кузей - Гюней" все му бяха такива смотани и гадни ролите.  Grinning

Иначе май съм на път да позная, че всички тези "кални" снимки, дето Мурат ги пуска напоследък, предвещават скорошна премиера. На няколко места е публикувана дата 17 октомври:

Алекс, що пък да ме разсърдиш. И Алиджан става, стига да си изиграе ролята така че да ме грабне. Но Буура (или Буугра, и аз вече не знам как е по правилно) каза, че тази роля ще е много по различна от всичко, което е изиграл до сега и аз помислих, че той ще е влюбеният в сегашната Хиджран, пък героят на Мурат ще е в миналото. Затова такава ми е нагласата. Освен това тя е русолява и ще върви като двойка да е с Бугра. Той също има добре говорещи очи, докато Алиджан стои добре на екрана, има хубава осанка, ама нямам спомен да съм го гледала в нещо значимо като актьор. Аз Отмъщението го гледах в американската му версия през първия сезон и това с Берен Саат (и Алиджан дето се появява там ) въобще не ме привлече дори за секунда.

А за датата 17 октомври съм съгласна, че е по-приемлива. Мурат беше споменал, че ще излезе есента, а не през зимата. Декември може да го лансират някъде навън. Може дори да търсят и политически ефект от него. Хич няма да се учудя, ако е един одумван сюжет.

Ели, два-три килограма в повече може, ама не и повече. Искам да видя един много елегантен дори шармантен Ферхат до стройната героиня на Джансу. Как ще е иначе - тя кукеста, пък той заоблен. И без това са на една и съща височина почти. Няма как тя да е дребната малка госпожица в ръцете на богатира. Дори имам чувството, че може да играе някой изтънчен интелектуалец този път и да му сложат очила например. Мурат нали все така иска - да е различен. Абе дърдоря си и си фантазирам Joy Joy Joy Joy Joy

# 728
# 729
Добър вечер Сускунларчета  Hug Hug Hug
Ели HugБУ Hug с много хубави нови подписи сте  smile3521Ханденце много нашумя в последно време и заедно с оня юнак Керем Б направиха много сладурска двойка.Аз от как ги фиксирах в подписчето на Лили ги проучих и даже съм си заредила няколко серии на сериалчето им  и мисля по някое време да го гледам ,защото това което видях докато прехвърлях серийките ми хареса  smile3521
Алекс Hug мерси за клипа  smile3521.Малко е депресантски за моя вкус но става  smile3521
Ванинка HugРинка Hug
Ванинка,Ели,Алекс нещо ми се струва ,че почвате да се отчайвате ,че няма инфо за новия сериал на нашия патрон  smile3521Не охлабвайте фронта момичета и преди Сускунлар имаше затишие и после изведнъж всичко се изясни и почна да тече потока от информация  smile3521
Ох на тия двете снимчици дето г-жа Нинели ги е пуснала Мурат  е мнооого сладък,благунчо благичък  си е той  smile3521

Алекс   Hug

Душичка....позата говори много за Мурат. Състрадателност,човещина

# 730
Ели,  Hug БУ  Hug

Ние чакаме Пънар абла да пише сценарий, че и Мурат най-после да започне да снима нещо, а тя се гушка с това хубаво животинче на дивана - да не вкара и някой "Комисар Рекс" в сериала  Joy Joy Joy Снощи е качена снимката в инстаграма.

Вай,вай,вай Пънар абла какъв бедър е опъналаааааа   smile3521Машаала ама не спазва предписанията на бащицата Ердоган -какво се е разголила яяяяяя бързо да си тури една забрадка и шлифер и да заминава за кухнята да готви на великия си съпруг  smile3511
Гледам ,че сте обсъждали Бурра и Алиджан.Аз да ви кажа тоя Алиджан хииич не ме кефи-един такъв много бозав ми е пък и от Сускунлар съм му набрала и хич не го искам до Хиджранчето да се доближава.Бурра съм го гледала само във Фатмето и там изигра много добре мръсник със слаба психика и муцункаата му е хубава  та го одобрявам за нашето момиче повече от Алиджанчо  smile3521
А семейство Аккая са много сладки.мен много ми харесват какви са задружни ,как се събират често често и особено пък сега като го имат тоя малък шоколад в къщи все се снимат с него.личи се ,че наистина си го обичат детенцето  smile3521

# 731

Ринка, страхотна снимка на Аслъ като мама Хиджран. Как я гледа само това бебенце. Зарибяват ме много за този сериал, та да видим дали ще има кой да превежда. Рускините дано да мислят като мене Laughing Laughing

Ени, за какво отчаяние хортуваш бе мила  Laughing Laughing То толкова сериали пускат, да не говорим за другите ми любимци извън турската индустрия за романтични дизита. Ако иска Мурат да се вмести сред дните и нощите ми следващите месеци да шава по-бързо. Като не ще - ще бъде заместен  Joy hahaha Тръстика бол, актьори бол, филми бол, да не говорим за другите ми слабости и хобита, за които не хортувам тука Joy Joy Joy hahaha Здраве да има само.  Heart Eyes Laughing

Така като чета последния пост на Ени си мисля, че за сега се оформят три на два гласа за Бугра срещу Алиджан. Ха-ха-ха. Хайде да видим кой друг ще заложи. може и анкетка да спретнем. Основен въпрос: Какъв ще го играе Бугра newsm78 newsm78 Почвам да чакам неделята Joy hahaha

# 732
Привет, наминавам за малко и да се включа в анкетата - за Бурга +1, другичкият ми е странен.

Хайде пийнете една чаша топло мляко преди лягане,

отразявала се много добре, но аз това нещо от малка не го пия. Всичко произведено от него обаче обожавам.

1countingsheep  sleepuu smile3524

# 733

Ринка е копнала във фейса преди час ето това:

Тук по едричко:
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Много ми хареса и като цвят и като падаща светлина и като усмивка на Мурат и като добре изрязано - тенкс на този, който го е направил по този начин Heart Eyes Laughing  bouquet

Теси, значи вече четири на две. Ще чакаме лошия Бугра да заиграе добър. Пък тук може обратно да стане Първо героят му да е добър пък после лош да стане.
Ама не пия мляко преди лягане. Предпочитам нещо с по-злетист цвят. А за това дизи дето го препоръча- приказката за Клеър в Outlander:
Скрит текст:
Изгледах четири епизода, ама петият не е с БГ субтитри. Ти да не би да си видяла петия някъде преведен? Погледнах му резюмето в НЕТ-а на англ. Още не са я оженили за младия хубавец, пък в анонса се казва, че тогава ставало интересно. В НЕТ-а пише, че за първия сезон епизодите са 8 и сватбата ще е в 7 ми епизод. Следващите три съботи ще приключи. Кога ще започнат да излъчват втори сезон не се казва. Ти знаеш ли?

# 734
Знам си че Теси ще даде да сложа това вместо млякото за лека нощ. В крайна сметка - все е бяло Joy Joy Joy hahaha hahaha

А това за да си оправите всички проблеми утре с лекота, дори без да забележите че сте ги имали Heart Eyes Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=4Z9b2HiW_L8

Лека нощ от мене Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт