а в подбалкана и беше релаксиращо.

На мен Мурат не ми се струва толкова тъжен, колкото по-скоро някак самовглъбен и меланхоличен. А днес в Турция празнуват Денят на победата и отдават почит на Кемал Ататюрк. Аслъ и Сарп също са поздравили в туитър, а Сарп дори е сложил снимка в инстаграма си как празнува сем. Акая. 

Общо взето, са се залюбили на снимачната площадка на сериала SUBAT, който той започна след Безмълвните, светкавично са се оженили, и явно точно толкова светкавично са се развели.
Алиджан подал молба за развод поради пълна невъзможност за съвместно съжителство или нещо такова, а и от един месец не живеели вече заедно. След още един месец се развели по взаимно съгласие, но се носели слухове, че май причината била, че тя била много ревнива, но те си знаят в крайна сметка. Като се замисля, те са били жнени реално около 3 месеца - и защо ли са си правили труда изобщо да правят сватба?
Това събитие изобщо не съм го отразила. Алиджан е един от четените от Мурат в туитър, а те не са много, което ме заинтригува да се разровя малко за него и наистина се изненадах много от тези негови скоростни женитба и развод. Не знаех, че нашият Джебраил е такъв бързак.

Темата пълна с празнуващи имен ден
. Момичета – да са ви живи и здрави синовете и много радост да ви носи споменаването на имената им, защото нали си знаете , все ще отлетят нанякъде.

Препоръчани теми