Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 710
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
И нещо за сериала на Пелин с Берк Октай. Не знам защо, но ми се струва, че тя пак ще е в ролята на излишната трета /лошата/ в триъгълника

AŞKTAN KAÇILMAZ
Kanal: STAR TV
Oyuncular: Berk Oktay, Ceren Hindistan, Pelin Akil
Ne anlatıyor: Nişanlandığı gece aldatılan savcı Yasemin kendini geçici görevle Mardin’e atar. Ama uçakta yolu Mardinli Berzan’la kesişecektir.

И в спойлера скривам нещо специално за Ени, ако случайно надникне тук от плажа, да си подобри още повече настроението.  Grinning

Скрит текст:

GÜNAHKAR
Oyuncular: Seçkin Özdemir, Gülcan Aslan
Kanal: FOX
Ne anlatıyor: Genç doktor adayı kız arkadaşının işlediği cinayeti üstlenir. Ama uğruna geleceğini feda ettiği kız, hapishanedeyken onu terk eder.

А вторият спойлер е за Гюлтепето  Grinning

Скрит текст:

BENİM ADIM GÜLTEPE
Kanal: Kanal D
Oyuncular: Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu
Ne anlatıyor: 1980’li yıllar. Fonda İzmir’in Gültepe semti. Aynı mahallede yaşayan dört yakın arkadaş...

# 481
Аслъ е качила преди малко нова снимка в инстаграма си

Lise arkadasi gibi yarrr olmaz😋😋 @zeyzeyzepzep

# 482
  • София

Едно хубаво Бубе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 483
Алиджан, Тугай Мерджан /Зеки/ и Нургюл са участвали в промо клипче за музикален албум, наречен "Mecaz" на Aylin Zoi, който ще излезе през септември...

Mecaz (Teaser)

https://www.youtube.com/watch?v=aUfFr4svA70

# 484
  • София
Алиджан, Тугай Мерджан /Зеки/ и Нургюл са участвали в промо клипче за музикален албум, наречен "Mecaz" на Aylin Zoi, който ще излезе през септември...

Mecaz (Teaser)

https://www.youtube.com/watch?v=aUfFr4svA70

И Ханде Доандемир участва в клипчето.

# 485

Нашата бивша снахичка  изглежда наистина хубаво... много хубаво.

During the interview of Murat Yildirim for MYtv magazine

# 486
И нещо за сериала на Пелин с Берк Октай. Не знам защо, но ми се струва, че тя пак ще е в ролята на излишната трета /лошата/ в триъгълника

И тук ще  има интересна  тройка . Берк до Пелин  стои добре, каква ли мръсница ще  бъде тук нашата Лисанка

# 487
сделано во время интервью Мурата для греческого журнала MYtv magazine в Astir Palace Resort Vouliagmeni ~ Athens ~ Greece 18/08/2014
During the interview of Murat Yildirim for MYtv magazine. (Astir Palace Resort Vouliagmeni ~ Athens ~ Greece 18/08/2014)

-from the left to the right: Katerina Regoukou (Interview Executive Organizer), Christos Kosmidis (Director of MYtv magazine, Journalist), Liana Nikolaidou (Vice President Of UNESCO Group in Argolis), Murat Yildirim (Actor), Sebnem Aslan (Interpreter)

# 488
# 489
# 490
# 491
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет момичета Hug Peace

Напълнили сте темичката с инфо за всички  Много ви благодаря[smilie=smile3525.gif] newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 Само краката на Джансуто ги няма, ама не ми липсват newsm47

Много ме заинтригува клипчето от промото на дизито на Аслъ. Да имаше някой да каже как тримата представят героите си и защо Хиджран слага таза маска на лицето като крадец също. БУ, ти не разбираш ли какво си говорят, че да ни светнеш малко поне. newsm17

И аз да сложа нещо, че  Мурат според арабките бил в Афиьон (Afyon) с майка си.  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Аз съм като разглобена, че днес къде се катерих, къде се влачих по Мальовишкия дял на Рила, а това си е много както за изкачване, така и за слизане Blush Но трябваше да издържа, че може да ми е за последно. Сега трябва да опна крака, защото болят,та се не траят Sick ooooh!

За лека нощ

https://www.youtube.com/watch?v=0Xw57GpVjzc

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 22:27 от vanina707

# 492
  • София
Ванинка не съм го гледала, ще видя по-късно или утре.

# 493
Ванина,  Peace  Вероятно жената зад гърба му е майката.  Момичето  с Мурат много е добро Peace  

И аз  да ви пожелая

Много я харесвах

Скрит текст:

И двете не са между живите, но живите ги споменават

17 years ago today, the world lost a beloved princess: http://abcn.ws/1B8toWk

# 494

Нов ден, нова седмица, нов месец!

Успешни и изпълнени с добри новини да са!

Общи условия

Активация на акаунт