Място за боси стоножки - 2

• 63 930
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Zvezdna, не виждам никъде тракинг номер в уведомителния мейл.
Скрит текст:
Ще помоля за обяснение като за идиот как да проследя пратка с ДЧЛ.де. Тракинг номера е от типа 304-2******-24*****.
Блягодаря предварително!
Това е номера на поръчката, тракинг номера започва с 05.
Изписан е ситно долу в потвърдителния мейл.
Die Sendung wurde mit Deutsche Post DHL versandt. Wenn Sie diese Sendung verfolgen möchten, benutzen Sie bitte diese Paketverfolgungsnummer: 05290хххххххх. Abhängig von der gewählten Versandoption kann es sein, dass die Paketverfolgungsdaten zum Zeitpunkt des Erhalts dieser E-Mail noch nicht den neuesten Stand wiedergeben.
Wenn Sie ein mobiles Gerät verwenden, können Sie mit der kostenlosen Amazon App Lieferbenachrichtigungen empfangen und den Verlauf Ihrer Sendung auch unterwegs verfolgen.  
и после в DNL.de
А нямаше ли възможност да се търси по номер на поръчката?

# 676
Някой пази ли линка с намаленията в английския амазон, защото вече не ми излиза Praynig

# 677
  • Варна
Някой пази ли линка с намаленията в английския амазон, защото вече не ми излиза Praynig

http://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=4895489031&ref_=pe_215921_52713361

# 678
  • някъде по морето
Zvezdna, не виждам никъде тракинг номер в уведомителния мейл.
Скрит текст:
Ще помоля за обяснение като за идиот как да проследя пратка с ДЧЛ.де. Тракинг номера е от типа 304-2******-24*****.
Блягодаря предварително!
Това е номера на поръчката, тракинг номера започва с 05.
Изписан е ситно долу в потвърдителния мейл.
Die Sendung wurde mit Deutsche Post DHL versandt. Wenn Sie diese Sendung verfolgen möchten, benutzen Sie bitte dies Pakeetverfolgungsnummer: 05290хххххххх. Abhängig von der gewählten Versandoption kann es sein, dass die Paketverfolgungsdaten zum Zeitpunkt des Erhalts dieser E-Mail noch nicht den neuesten Stand wiedergeben.
Wenn Sie ein mobiles Gerät verwenden, können Sie mit der kostenlosen Amazon App Lieferbenachrichtigungen empfangen und den Verlauf Ihrer Sendung auch unterwegs verfolgen.  
и после в DNL.de
А нямаше ли възможност да се търси по номер на поръчката?
Това е номерът - потърси го под адреса, който си дала Hug

# 679

http://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=4895489031&ref_=pe_215921_52713361
Благодаря!

# 680
Момичета,
искам да върна сандали Арт И от немския и от англ.амазон. Цъках в сайта, уж стигнах до разпечатването, но никъде не видях бутон за контакти. Няма как да се прати до един адрес нали? За да спестя от транспорт...Пфу, така ме е яд, че чак пък и 2 чифта поръчах...А те са уголемени, според мен...27см. стелка за 40 е много нали? И няма ли как при това положение да ми възстановят и някаква пощенски? Отделно в немския амазон излиза нещо за разходи за връщане- 8 евро и нещо, ще ме чарджнат и за връщането ли? Уф, много оплетено стана, но се надявам да помагате...  bouquet

# 681
Момичета,
искам да върна сандали Арт И от немския и от англ.амазон. Цъках в сайта, уж стигнах до разпечатването, но никъде не видях бутон за контакти. Няма как да се прати до един адрес нали? За да спестя от транспорт...Пфу, така ме е яд, че чак пък и 2 чифта поръчах...А те са уголемени, според мен...27см. стелка за 40 е много нали? И няма ли как при това положение да ми възстановят и някаква пощенски? Отделно в немския амазон излиза нещо за разходи за връщане- 8 евро и нещо, ще ме чарджнат и за връщането ли? Уф, много оплетено стана, но се надявам да помагате...  bouquet
Пробва ли в замените или в Продавалник? Не мисля, че ще ти възстановят пари, но пък може да пробваш да им пишеш. Има ли посочени сантиметри в таблицата на конкретните модели или само съответствието на европейска, английска ...? Преди си спомням, че в джавари имаше таблици със сантиметри за съответните номера на доста от марките.

# 682
Черните ги пуснах в размените, ама...то сезона минава вече, а на мен ми се иска да ги "махна", че и без това са ми множко кутиите. В Продавалника...не се надявам много и за там, черните ги взех за 38п., а кафявите 27п. Имам 1 година все пак, може да не бързам...Не съм гледала за см.на стелка честно казано, писах им във полето за коментари, но от англ.амазон нищо не са ми отговорили.
Благодаря ти, че се включи...

# 683
Черните ги пуснах в размените, ама...то сезона минава вече, а на мен ми се иска да ги "махна", че и без това са ми множко кутиите. В Продавалника...не се надявам много и за там, черните ги взех за 38п., а кафявите 27п. Имам 1 година все пак, може да не бързам...Не съм гледала за см.на стелка честно казано, писах им във полето за коментари, но от англ.амазон нищо не са ми отговорили.
Благодаря ти, че се включи...
Цъфс,то 1 година беше за джавари,за амазон е 1 месец или греша?
Ама връщането е голямо набутване,особено за немско.То 1/2 от парите ще заминат. Аз бих ги продала.

# 684
Цъфс,то 1 година беше за джавари,за амазон е 1 месец или греша?
Ама връщането е голямо набутване,особено за немско.То 1/2 от парите ще заминат. Аз бих ги продала.
Ми знам ама....хич не ми се иска и на мен, обаче нещо не съм много обнадеждена, че ще успея да ги продам... Thinking Оф... ooooh! тъпото е, е ходих в БЕРА и мерих подобни, със същата подметка, както и друг модел и 40 бяха моят номер. А тези за огромни. Е, оплаках се...

# 685
  • Пловдив
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FZQJOJC/ref=oh_aui_detailp … ie=UTF8&psc=1

Тези разкошни Ел натуралиста получих днес в цвят лайм - разкошни  Heart Eyes
Меки, удобни, отговарят си, страхотна кожа и цвят!

# 686
  • Варна
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FZQJOJC/ref=oh_aui_detailp … ie=UTF8&psc=1

Честито може ли да те помоля за снимка?и аз ги гледам от известно време,даже пуснах едни после ги отказах.Много ще ми помогнеш в решението.Благодаря  bouquet

Цъфс ако има по малкия размер от твоя който и трябвало да ти стане ,защо не изискаш замяна?Така ще имаш номера,който ти трябва и загубите ще са ти само по връщането,а не затворени пари за целя чифт.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 00:36 от desuri

# 687
  • Пловдив
Добре, Деси, утре ще ги снимам  Hug

# 688
  • Варна

Честито! За жалост нямаше моя номер от този цвят, и поръчах кафевите, чакам ги в понеделник и нямам търпение вече

# 689
  • Пловдив

Може ли и аз да питам-дали са за тесен или по-широк крак Rolling Eyes
 Peace Много хубаво изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт