НВ-ВМХ, част 83

• 40 264
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
hjkl, много неприятно Sad

# 46
И веднага мога да упътя Грийн къде да си купи какаова паста/маса на сносна цена без да я поръчва онлайн.http://www.epiceriebiologique.ca/en/
wow, Вери, ти си истинско съкровище  Hug Веднага отивам да инспектирам този магазин Heart Eyes

# 47
  • SA
Тим Ноукс е започнал да издава тук списание, посветено на ВМ-НВХ.
Сториха ми се интересни някои неща в него и затова го качих, някой ако иска да го разгледа:
 http://dox.bg/files/dw?a=3f21a46b34
Направи ми впечатление, че ВМ-НВ режими ги класифицира в 4 основни разновидности:
- Banting - свьрзван главно с Гари Тобс, Андреас Енфелт, Тим Ноукс
- Paleo - Лорьн Кордейн, Роб Уолф
- Primal - Марк Сисьн, Роб Уолф
- Atkins - Робьрт Аткинс
и дава една сравнителна таблица за приликите и различията между тях.

# 48
kameloth   bouquet за споделеното

# 49
  • В центъра на мръсотията
Ками,   bouquet

# 50
Много ми харесва списанието! Благодаря!  bouquet

# 51
  • София
Кам, направо си съкровище   bouquet

# 52
  • SA
Ето и втория брой  Simple Smile :
 http://dox.bg/files/dw?a=d49918d2fb

Има сьщо интересни неща - за хранене по време на бременност, за млечните продукти и др.

# 53
  • София
Иде ми да се гръмна, че не владея английски до съвършенство  Close

Кога ли и тук ще имаме подобни профилирани издания ... представяте ли си  Crazy
Списание за ВМ-НВХ ...  Heart Eyes

# 54
ами да се стягат авторите и докторите в темата  Heart Eyes

# 55
  • Варна
И аз да се запиша в новата тема   bouquet
Аз също изкарах този вирус - във вторник ме размаза, даже на работа не бях. Но поне мина за 24ч.
Искам да помоля някой, ако има време и желание да ми изпрати списанията от Кам или на имейл или в групата във ФБ. Таблета не се долюбва с докс.бг по някаква причина..  Rolling Eyes
Иначе нищо ново покрай мен, определено не съм на НВХ, но пък и вече не прекалявам. Хапвам и повече протеини и мазнини и доста риба.
Скрит текст:
Бях на един курс за естествена бременност и раждане, при който не знам как успяха да се завъртят нещата, но пак "месото" се оказа пълно с хормони и "пълнозърнестите са най-полезната храна" Rolling Eyes Поне соята вече я отричат категорично всички!
Забелязвам, че хората се интересуват много повече от (здравословно) хранене, сравнено с преди, но им е трудно да отсеят информацията от шума. То и на мен ми е трудно де, а и колкото повече чета, толкова повече установявам колко много още имам да уча.  baby_neutral Хубавото е, че се намират съмишленици и помагачи   Wink  Heart Eyes

# 56
Запис да не ви изпусна. Hug
Шоки, благодаря за новата тема!  bouquet

# 57
  • Пловдив
Жижи, наистина, щом си забелязала, че не ти пречат плодовете, не е необходимо да ги изключваш. Това е най-важното - да се наблюдаваме и да разберем какви индивидуални адаптации са необходими конкретно за нашия организъм и цели.
Да,така е,но явно нещо друго ми пречи,защото вече повече от година не мога да сваля едни 7кг.И не,не съм мръднала на см.Чудно ми е как майка ми успя за половин година да свали 10кг на нашия режим,без да е супер стриктна,а в добавка е и в менопауза.А аз,млада жена,с добри изследвания да нямам никакъв резултат.Може би грешката ми е,че на периоди много се ограничавам и идва момент,в който не издържам и хапвам сладко или по-точно е да се каже,че преяждам със сладко.После се връщам към нормалното си хранене и така до следващия път.

# 58
Какво имаш предвид под сладко - сладко от плодове или сладкиши и тестени неща? Определено за отслабването има разлика откъде идва сладкото.

# 59
  • SA
Жижи, а ти през тази една година абсолютно едни и сьщи килограми ли поддьржаш, без никаква промяна?
И през какви периоди от време са тези преяждания сьс сладко?
Ти и преди беше писала, че си в застой, даже правеше и фаста по този повод.

Общи условия

Активация на акаунт