Новите ни козметични похождения 60

• 79 414
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета! Нахлувам малко в темата, но имам една питанка... Миналата седмица мернах случайно един BB крем на Лореал, опаковката беше бяло и златисто, а самият крем беше бял със съвсем ситни частички за придаване на цвят на кожата. Не мога да се сетя точно за името и сега го няма във въпросния магазин. Явно е свършил за момента и не мога да го открия. Знам, че описанието ми е безумно глупаво  Laughing , но някой сеща ли се как се казва това чудо?

# 211
в гугъла като напишеш ББ ЛОреал ето какво излиза със златно

# 212
  • София
https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0 … .html%3B264%3B264 Много доволна ! Изчиства идеално грима без да изсушава  Hug

# 213
в гугъла като напишеш ББ ЛОреал ето какво излиза със златно

Много ти благодаря!  Аз го изписвах на латиница и явно затова не ми излизаше нищо, което да отговаря на въпроса ми. Сега прочетох кофти отзиви за този крем и се отказах. Благодаря ти още веднъж за помощта  Simple Smile

# 214
  • София
* China Glaze Choo-Choo Choose You

* China Glaze Nice Caboose!

* MAC Mineralize Charged Water

* MAC Brush 210

* Sephora Express Nail Polish Remover For Feet

* Sephora Express Nail Polish Remover

* Estée Lauder Double Wear

# 215
Цитат на: [b
Лу[/b]

Последно взех:

Здравей...как използваш спрея? Аз го имам от известно време, но нещо не може да се разберем, пръскам го на леко влажна коса след баня, имам чувството че ми я изсушава и я прави твърда на допир. Ти доволна ли си?

# 216
  • Бургас
deadly_vesi ако знаеш как ти завиждам за това че си близо до МКС!

хехе, добре че ги има . Само ме е яд че не зареждат новите им продукти .

# 217
Kerastase - Bain de force; Matrix Biolage Volume shampoo; Joico Daily Care shampoo:

Clarins UV Plus HP Day Screen High Protection SPF 40; Joico K-PAK RevitaLuxe:

Givenchy - 103 Brun Createur  Heart Eyes ; Lancôme L'Absolu Velours - 193 Velours de Caprice  Heart Eyes

# 218

Доволна ли си от Кларанса и предпазва ли наистина от замърсявания ?

# 219
За първи път се изръсвам с толкова пари за козметичен продукт, ама си струваше...
Глинената маска за лице от козметичната линия на Мадона (100 мл., защото има и 50). Жалко, че другите 2 продукта са п\в бръчки, иначе бих взела и тях. Опаковките са ужасно стилни и готини.

# 220
  • Бургас
Всеки път като изляза от болница, изправям ММ пред финансов колапс, този път ароматен.

# 221
  • Belgium

Здравей...как използваш спрея? Аз го имам от известно време, но нещо не може да се разберем, пръскам го на леко влажна коса след баня, имам чувството че ми я изсушава и я прави твърда на допир. Ти доволна ли си?

Elemaca, в интерес на истината не съм особено доволна от него. Доста го оплюх в темата за Професионалните продукти за коса, ако искаш надникни там.

Ползвам го на много влажна коса иначе изобщо не работи при мен. Не ми втърдява чак толкова косата, но много бързо изчезват къдриците и самия аромат не ми допада. Най-вероятно скоро ще се разделя с него. Ако търсиш хубав продукт за плажни къдрици, за мен това е най-доброто,което съм пробвала:

# 222
Доволна ли си от Кларанса и предпазва ли наистина от замърсявания ?

Този екран не съм чувала да предпазва от замърсявания, а от слънце Simple Smile
Много съм доволна от него и го препоръчвам - за комбинирана/мазна кожа, защото не утежнява, за разлика от други слънцезащитни кремове; много е лек, комбинира се добре с фон дьо тен, става и за градски условия, и за по-силно слънце - изобщо прекрасен е.
До сега съм ползвала оцветената му версия - в бледо розово и на практика не променящо тена; за първи път ще ползвам разновидността без цвят, която е оригиналната; надявам се, формулата да е същата.

# 223

- двойната жълта очна линия  Blush

# 224
  • Бургас
Това много ме заинтигува - за тяло ли е, за лице ли е? Обичам нетрадиционни продукти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт