Новите ни козметични похождения 60

• 79 372
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Аленка, честити!  HugНямам търпение да ги видя и да се гримирам с новата колекция. Да видя дали и какво ще избера.  bouquet

# 242
  • Пловдив
A.l.e.n.a, а кой номер e четворката сенки на Шанел?

# 243

молив за устни на Римел, natural и red

# 244
  • в 1001-та нощ
Аленка, честити!  HugНямам търпение да ги видя и да се гримирам с новата колекция. Да видя дали и какво ще избера.  bouquet

Не вярвам да останеш равнодушна, просто не е възможно  newsm03 newsm51

A.l.e.n.a, а кой номер e четворката сенки на Шанел?

Chanel Les 4 Ombres Multi-Effect Quadra Eyeshadow - Poésie #234

Не, не съм. Пробвала съм на ЕЛ една, но не останах очарована, Дабъл Уеър май беше////

Разгледай Ланком  Heart Eyes Имала съм много техни спирали и никоя не ми е натрупвала туш, да има ронене и прочие  Peace

# 245
  • София
Аленка, честити шанелски красоти!  Heart Eyes Утре ще ходя и аз да видя четворката сенки, не мога да изпусна тези цветове  Hug Heart Eyes  bouquet

# 246
Hypnose Drama избрах май,да я поръчвам ли? Как мислиш?

# 247

[ETUDE HOUSE] AC Clinic Intense Pink Powder Spot

# 248
  • Пловдив
Hypnose Drama избрах май,да я поръчвам ли? Как мислиш?
Аз имам Драмата и много ми харесва, цял ден си изкарвам с нея без проблем, не се размазва,много хубави, гъсти и дълги ми стават миглите с нея. Някои казват, че след известно време започва да се рони, но при мен няма такова нещо. Определено си заслужава да се пробва  Simple Smile

# 249
  • Belgium
Можете ли да ми препоръчате спирала на Диор ли да си взема или Герлен? Искам такава, дето няма да се рони и няма да сплъстява миглите и ако може да ги извива Rolling Eyes

Аз не съм доволна от някои спирали на Ланком. Бих ти препоръчала с чиста съвест Noir G  на Guerlain - абсолютен разкош  Heart Eyes

# 250
за 2-и път, и мисля,че скоро няма да го сменя. униален фдт с още по- уникален коректор,които не прави никакво сбръчкване на финните линии

от рязмяна, но го пускам веднага в размените= след 2 проби- не е моето розово, ако имате предложения за руж с подобен на цвета на този  в кутийката ефект, ще бъда благодарна

този топ ме изненада много приятно,  с него лакът съхне наистина много по-бързо.. взех го резервирана, защото от години ползвам само този на опи, но сега повтарям  и съм доволна

# 251
  • виртуално
Seche Vite Dry Fast Top Coat

за първи път го ползвах и направо онемях - наистина е като стъкло  Peace

# 252
Рапунцел, откъде го поръча?

# 253
# 254
  • София
104 Palpitation

112 Pulsion

234 Poésie