Новите ни козметични похождения 60

• 79 403
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
За лице пише, но не виждам причина да не мога и на тялото да го ползвам, смесено с душ-гел Simple Smile

# 226
  • в 1001-та нощ
Ако има 18-то небе, аз съм на 28-то  newsm68 newsm44 newsm68 (Сефора, благодаря   bouquet )

В цветовете има разноцветни холограмни частички, като в New Moon

# 227
Алена честито  Hug С двете сенки на Chanel вчера гледах страхотен грим и седи убийствено на руси жени  Heart Eyes много хубава комбинация

# 228
Искам да ви попитам, знаете ли къде в София мога да си купя козметика на Алтерна? Не ми се занимава с поръчки от Ензо, искам да отида, да видя и да си купя!  newsm78

Алена, страхотни са нещата, да си ги ползваш с най-голямо удоволствие ! Hug

# 229
Искам да ви попитам, знаете ли къде в София мога да си купя козметика на Алтерна? Не ми се занимава с поръчки от Ензо, искам да отида, да видя и да си купя!  newsm78

Мисля, че ги има само в салони. Попитай ги за конкретни адреси на FB страницата им https://www.facebook.com/Alterna.Bulgaria/timeline

# 230
  • в 1001-та нощ
Дааааа, мисля, че няма сенки, които толкова да са ме вълнували и да ги чакам (с разбиране) и така добре да ми стоят  Heart Eyes

Едното кафяво от пролетната палитра е подобен цвят и ще съм много нещастна, като свърши  Crazy

Тези цветове ми напомнят на него, като идея  Heart Eyes Единствено бежовата сянка ен взех, защото имам подобна на Диор и дори по-хубава  Blush

Много ми хареса и холограмния глос, много е хубав, обаче   Thinking като знам колко ще го ползвам  Stop Stop Stop се отказа да ми е само за радост на окото и шкафчето  Heart Eyes

А идея си нямате четворката колко е неповторима. В началото изглежда просто поредния нюд, но не е всички цветове са с ефекти и стоят, като минерални. Имат множество холограмни частички  Blush Blush Иначе - нямаше да я погледна изобщо  Laughing Ама зная как да вадят душата от Шанел  Crossing Arms и да бъркат в джоба  Laughing

# 231
  • гр. София
MAC Sushi Kiss lipstick

MAC Tangerine dream lipstick

MAC Morange lipstick

# 232

А идея си нямате четворката колко е неповторима. В началото изглежда просто поредния нюд, но не е всички цветове са с ефекти и стоят, като минерални. Имат множество холограмни частички  Blush Blush Иначе - нямаше да я погледна изобщо  Laughing Ама зная как да вадят душата от Шанел  Crossing Arms и да бъркат в джоба  Laughing

а тя лимитирана ли е?

# 233
  • в 1001-та нощ
Да  Peace

Тествах и очните линии, имам черната - чудесна неразмазваща се формула, малко дублира черната от Maleficent  Thinking Но я взех  Embarassed много ми харесва, че не е водоустойчива, но е супер фоксирана и не се размазва никак. Исках кафявата, но те я кафяво-черно, направо черно  Thinking

# 234
Гледам последните 2 страници и толкова различни цветове, вкусове. То затова е и интересен форума Grinning

От мен: Stila convertible color: Rose

# 235
Алена, тя с каква четка е или е тип молив? Лесно ли се нанася ? Можете ли да ми препоръчате спирала на Диор ли да си взема или Герлен? Искам такава, дето няма да се рони и няма да сплъстява миглите и ако може да ги извива Rolling Eyes

П.С. - аз съм им писала на Алтерна във фейсбука, но не отговарят от един месец!! Дали мога да ги намеря в салон на някой мол?

# 236
Алена, сенките са прекрасни, честити!

И така много ме изкушават, но ще се въздържа, защото този месец прекалих. А и вчера поръчах първите си неща на UD, най-после ще се сдобия с така обсъжданата Нейкид 3, дано ми хареса.

# 237
# 238
  • в 1001-та нощ
Аглая Епанчина  Hug дано ти хареса, ще съм в очакване да споделиш, моля  Blush    bouquet

Аз пък се загледах, че с вид, като пролетната на Шанел има още четворки на сайта - тук не съм ги виждала и предполагам, че са с една формула, но тук не съм ги виждала  Thinking А с такова удоволствие бих ги разгледала  Crazy

Алена, тя с каква четка е или е тип молив? Лесно ли се нанася ? Можете ли да ми препоръчате спирала на Диор ли да си взема или Герлен? Искам такава, дето няма да се рони и няма да сплъстява миглите и ако може да ги извива Rolling Eyes

П.С. - аз съм им писала на Алтерна във фейсбука, но не отговарят от един месец!! Дали мога да ги намеря в салон на някой мол?

Очната линия е като фулмастер, много пренебрегвах този тип, поради злощастен опит с такива на други марки, но тази на МАС ме очарова, стои бетон, не мърда, а се сваля супер лесно  Peace Мисля, че и на Шанел ще са така  Peace

За спиралите - пробвала ли си Ланком?

# 239
Не, не съм. Пробвала съм на ЕЛ една, но не останах очарована, Дабъл Уеър май беше////

Общи условия

Активация на акаунт