Новите ни козметични похождения 60

• 79 365
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Ако искаш елегантен по-незабележим грим вземай палитрата на Шанел, Найкид е с разкошно качество и около три пъти по-голяма пигментираност, съответно много по-трудно блендване на сенките и доста по-наситен резултат. Шанел работят за хора несвикнали да се гримират въобще, вътре има и книжки с описание с цифри на цветове и съчетаването им за постигане на максимално улеснена визия с най-малко усилия.
При Нейкид обаче ще се сдобиеш с много повече цветове съответно разнообразие при еднакви пари.
И двете палитри вк. производните им от сериите са много, дори бих казала супер добри и няма да сгрешиш каквото и да решиш. Четка обаче ще рябва да си купиш задължително и то колкото по-хубава/като това не означава непременно скъпа/, толкова по-добре.
Можеш да ми пишеш на лични за всичко допълнително, което те интересува, когато пожелаеш. Hug  bouquet

Леле, и аз трябва да си взимам сенки на Шанел, тогава!  Crazy
Като че ли повече харесах тези, поне на картинка.  Blush

# 421
  • София
Реших да се поглезя  Laughing
Tom Ford lip color - цвят - Csablanca -  Heart Eyes

Tom Ford - Contouring Cheek Colour Duo - цвят Softcore -  Heart Eyes

# 422
  • София
Uriage Aquaprecis Masque Express Hydratation Dynamique

Дълбокопочстващ шампоан NAPURA S|1 Purify

NAPURA S|00 Stamigen Шампоан за възстановяване на фоликулите

NAPURA S|7 PH Шампоан балансиращ PH

NAPURA NXT Pluri Phase Изглаждащ спрей-балсам без изплакване

ApHogee Keratin 2 Minute

# 423
  • в 1001-та нощ
lili_78, доста различни са двете палитри  Peace Новата формула на Шанел дава доста блясък, а с последната палитра (с мултиефекти) гримът буквално искри  Peace Каквото и да направиш на очите - ще привлича погледи  Peace Няма да е лек и непринуден грим  Peace

Моят съвет е да вземеш някоя от тези палитри на Пупа - достатъчно пигментирани, разнообразни финиши и най-важното - много лесно се работи с тях, прекрасно блендване Simple Smile

Черното в края е очна линия  Peace

От последната има 4 варианта:

За грим въпроси - можеш да се включиш в темата за гримирането  Blush

# 424
От новите стейнове за устни на Ревлон, разкошни са! Heart Eyes

# 425
  • Бургас / София

# 426
  • Пловдив
Аленка, благодаря ти за съветите за Pupa, но аз имам такава и дори я разменям, нещо не успях да се справя (може би ще си я запазя за още опити). Ще трябва да си взема хубави четки, защото имам само една  Embarassed

Междувременно взех (не можах да устоя и това си е, уникална е-234 Poesie):

# 427
  • Street of Dreams
Тъкмо страшно харесах палитрата на Pupa, публикувана от Алена. Пиши ми на лични коя е точно и какво търсиш за нея Peace

# 428
И аз имам розовата палитра на Пупи и си я харесвам  Grinning Е, бих предпочела да има поне 2-3 матови цвяла, но тях си ги взимам от другите палитри  Peace

Тези дни и аз купих от новите сенки на Ловиел за проба. Много ми харесаха всичките  Flutter

# 429
  • в 1001-та нощ
Веси  Hug честити  Heart Eyes Донеси ги утре да ги видим Heart Eyes

lili_78, честита да ти е. Аз бях категорична, че няма да я купя, но като я видях - загубих говор и картина, не устоях и не съжалявам  Blush

# 430
  • София
Днес минах през Солунския Космос, голям кеф, имаше 30% отстъпка почти на всичко в Сефора и Attica, 25% намаление в МАС и мноооооого изчерпани козметични продукти. Имаше коктейлната палитра на Шисейдо за 40EUR Mr. Green

Estee Lauder Matte Perfecting Primer

YSL 50 Blue Celadon

Втора опаковка, уникален продукт!

Philip Kingsley Elasticizer - 40th Anniversary

# 431
Аленка, благодаря ти за съветите за Pupa, но аз имам такава и дори я разменям, нещо не успях да се справя (може би ще си я запазя за още опити). Ще трябва да си взема хубави четки, защото имам само една  Embarassed

Междувременно взех (не можах да устоя и това си е, уникална е-234 Poesie):

lili, каква е цената на тази палитра?

# 432
100 лв. Peace
Аленка, грима с Поези Шанел може да бъде толкова незабележим, че просто си нямаш представа. Видях продавачка в Прити шопа, която ми се похвали да гледам, че тя е гримирана с тази палитра /да видя как хубаво стои/. На очите имаше едно мазно петно, като от малко петрол разсипан в морето и залепил се за клепачите и. Никога не бих си купила палитрата по този отзив. Аз обаче съм пробвала твоята /благодаря/, а и няколко тестера и знам че прави много красив грим в разни вариации.
И да знаете, горната сянка вдясно е хайлатър, а долната под нея, тъмна е очна линия. Само сенките от другата страна вляво, се водят наистина сенки. Аз все още и се чудя.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 08:44 от densi

# 433
# 434
  • Бургас
Тази палитра на Шанел я пробвах, моето мнение е че е хубава пигментираната (без база не става номера и при тях откъм трайност) , добри цветове, но не и уникална . Блести си точно както другите палитри , просто е в кафявата гама , който няма такива цветове и му се дават пари, да тя е вашата палитра.

Общи условия

Активация на акаунт