Новите ни козметични похождения 60

• 79 425
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • някъде под слънцето...
sl, не знам каква е разликата в шишето, но мисля,че си е стандартна версия. Взех го от Дъглас, там нищо не ми казаха за промяна, но и те не са много запознати по принцип.  Simple Smile

Формата е стандартна,  моето е без надписа в основата на шишето,Преди време го мернах в един магазин и име.изненада, че кутийката беше различна, попитах консултантската, но тя дори не знаеше, какво  означава реформулиран.Видях,  че и Кaлеш на Ерме е получил нова кутийка, но съм попадала на магазини, които слагат тестери на стария парфюм, а после ти продават новия.
Попитах, за да знам дали да се запасявам, защото нещо с Реформулациите не се харесваме.

# 541
# 542
bebolinka82, моля те за отзиви от ФДТ на Ести Лаудер. Има ли го вече в Бг?

# 543
Не няма го. Аз искам четката и следя, ще пиша като дойде.

# 544
# 545
Денси, благодаря! И аз съм любопитна да видя четката на живо.

# 546
# 547
  • Berlin
Първи покупки от LUSH:
ексфолииращо масло за тяло You snap the whip

ексфолиант за лице за смесена кожа Herbalism

# 548
  • София
Много успешна покупка - Silver Universal Atomizer   Heart Eyes

# 549
  • София
Много успешна покупка - Silver Universal Atomizer   Heart Eyes

Илли, това шишенце и аз много му се радвах, докато не открих Travalo, аз имам тези, мноооого по-лесно не пълнят.

# 550
  • София
Супер, гледала съм ги и тях Crazy Аз напълних това на Сефора супер лесно и бързо, даже се изненадах, че не се омазах с парфюм. Освен това беше намалено на 11 лв  Heart Eyes Може би няма да устоя и на едно travalo. Гледах и някакви Flo.

Малко спам, но сaмo с един парфюм ли ползваш едно шишенце или го дезинфекцираш някак, за да премахнеш предишния аромат  Rolling Eyes Сега съм го напълнила с муска на Нарцисо, но скоро ще му мине сезона...

# 551

Доволна ли си от този за тъмните кръгове под очите?
Ще пиша като поработя малко с тях, за сега мога да кажа че хайлайтърът е хубав продукт.

# 552
# 553
  • София
dr. Brandt CC mat -

Две единични сенки на Сефора № 56 и № 99 и към тях подарък празна палитра с три гнезда -

Четка за очна линия от професионалната серия на Сефора с пречупена форма -

# 554
Супер, гледала съм ги и тях Crazy Аз напълних това на Сефора супер лесно и бързо, даже се изненадах, че не се омазах с парфюм. Освен това беше намалено на 11 лв  Heart Eyes Може би няма да устоя и на едно travalo. Гледах и някакви Flo.

Малко спам, но сaмo с един парфюм ли ползваш едно шишенце или го дезинфекцираш някак, за да премахнеш предишния аромат  Rolling Eyes Сега съм го напълнила с муска на Нарцисо, но скоро ще му мине сезона...
Само да кажа, че такива шишенца в Али-то са по 10 долара дузината.
Могат да се дезинфекцират със спирт, аз имам спирт на спрей и става дюзата.

Общи условия

Активация на акаунт