Новите ни козметични похождения 60

• 79 461
  • 729
  •   1
Отговори
# 120

Бях забравила колко гениален е този шампоан  Two Hearts прави най-готината бяла коса

# 121
# 122
  • Стара Загора

- 50ml

# 123
От любимия Heart Eyes

# 124
# 125
  • София
Би ли споделила от къде си купи маслото на Фармона?   bouquet Не съм ги срещала досега , а ми изглеждат много "вкусни"  Simple Smile

# 126
От Елитис в Халите.

# 127
  • в 1001-та нощ
Rouge Coco Shine Hydrating Sheer Lipshine - Aura (Plum)

Ombre Essentielle Soft Tuuch Eyeshadow - Exaltation (Bright pink)

Ombre Essentielle Soft Tuuch Eyeshadow - Admiration (Golden yellow)

Ecriture de Chanel Automatic Liquid Eyeliner - Noir (Black)

# 128
  • Бургас
Това на майтап серум за растеж на миглите, подхранва и като база. Харесва ми!  Party
И отново дегримьор на Буржоа, харесва ми, сваля всичко и не ми дразни. Обаче мицеларната вода на Биодерма  с розовата капачка ми дразни на очите, освен за лице за друго не мога да я ползвам .

# 129
  • София
Влизам да дам отзиви за Медик 8, които по-назад писах, че си купих. Нощният крем е страхотен, попива без остатък, а хидратира идеално, сутринта лицето е супер. Околоочният не виждам някакви съществени неща да е направил до момента, освен че контурът ми е хидратиран хубаво. То и не вярвам за 3-4 дни да намали сенките под очите забележително. Серумът с ботокс ефект на усещане е странен, едно такова опънато се чувства, където се сложи. Но видимо действа. Имам наченки на мимически бръчки на челото и около очите. Този серум някак си ги "отпуска", заглажда. След мимики изчезват, а преди си седяха след като се намръщя. Не ми харесват опаковките, че са с помпи. Като се разсея и натисна помпата докрай, изкарва продукт за 3-4 намазвания...

# 130
  • София

скромно  Peace

# 131
  • Бургас

И отново дегримьор на Буржоа, харесва ми, сваля всичко и не ми дразни. Обаче мицеларната вода на Биодерма  с розовата капачка ми дразни на очите, освен за лице за друго не мога да я ползвам .

И аз ползвам този дегримьор на Буржоа. Много е хубав, почиства добре, а опаковката е икономична и на добра цена. Мицеларната вода не може да изчисти по-упорит грим. Нея я ползвам само като тоник и за отмиване на мазните следи от дегримьора по очите си.

# 132
# 133
И аз съм доволна и ползвам вече две години този дегримьор на Буржоа.

От мен, благодаря много!😘

# 134
Денси,честита,прекрасна е   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт