Новите ни козметични похождения 60

• 79 452
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=81 … mp;product_id=469

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 17:56 от Happy2

# 376
  • гр. София
mac mineralize foundation NC25

mac prep + prime skin base visage

mac pro longwear concealer nw20

mac Pro Longwear Paint Pot Painterly

mac Powder Blush Melba

mac 239 brush

# 377
# 378
Chanel Rouge Coco Shine 95 Viva (от есенната колекция)

# 379
Chanel Chance Eau de Toilette - Twist and spray 3x20 ml

# 380
Никога не съм се заглеждала по тази марка гримове.
Днес обаче висях до щанда им около час и половина.
Просто невероятни неща имат.
Взех само това защото в нашия град цените са до тавана а се надявам да имам възможност и по евтино да взема нещата.

# 381
Никога не съм се заглеждала по тази марка гримове.

И коя е тази марка  Rolling Eyes

# 382
# 383

Хм, аз хич не ги харесвам - доста са ми посредствени за цените си.
Последно провах прословутата им спирала Биг Болд - една от най-лошите спирали, които съм ползвала последно време.

# 384
Аз още не съм ги тествала!
Не са евтини, обаче опитах мат серията на сенките имат лесно нанасяне и добра пигментация.
Със сигурност са пъти по добри от Арт Деко, което наистина не мога да разбера как оживява в България.
Но грима е лично усещане и разбиране така че абсолютно приемам че на някой нещо може да не му хареса от това което харесвам аз.

# 385
  • Sofia
Момичета, някой да знае дали и кога ще идва тази колекция в БГ?  newsm78

Clarins Ladylike Fall 2014 Makeup Collection http://www.clarinsusa.com/en/make-up-collection-ombre-matte.html

# 386
Аз още не съм ги тествала!
Не са евтини, обаче опитах мат серията на сенките имат лесно нанасяне и добра пигментация.
Със сигурност са пъти по добри от Арт Деко, което наистина не мога да разбера как оживява в България.
Но грима е лично усещане и разбиране така че абсолютно приемам че на някой нещо може да не му хареса от това което харесвам аз.

ИсаДора имат много хубава пудра. Наистина. Правя сравнение с Шисейдо и Диор - въпреки че имам техни пудри, повече посягам към тази на ИсаДора.

За тази пудра говоря (ползвам най-светлия цвят 10, който си е направо бял; но има избор на цветове):

# 387
Благодаря ти, ще отида да потърся дали има отделна тема, защото мисля че ще ми потрябва!

# 388

Хм, аз хич не ги харесвам - доста са ми посредствени за цените си.
Последно провах прословутата им спирала Биг Болд - една от най-лошите спирали, които съм ползвала последно време.
Сенките са им най-лошите, които съм ползвала някога, а така добре изглеждат подредени по 5 в кутийката. Лаковете за нокти също са пълен провал, троят часове на моите нокти. Цените са им средни, даже над, а качеството под нулата за мен. Не ги харесвам е много слабо казано.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт