Новите ни козметични похождения 60

• 79 308
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Валенсия
Аглая, чудесни попадения.  Party
Mного ги харесвам Нейкид  Heart Eyes, все се каня да ги пробвам, и все не стигам до там да ги поръчам.

Highlighter Cindy-Lou Manizer

Jeanne Lanvin

# 406
  • София
* Estée Lauder Sumptuous Mascara в комплект с двустранен молив (кафяво и червно) и Advanced Night Repair Eye

* Estée Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme SPF 25

с подарък:

# 407
  • София
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Golden Lustre Lipstick 4ml 106 Golden Beige

Нямам точна картинка на точно този нюанс. От ФЮ. Flutter

# 408
  • Belgium
Душ гел за подсилване на тена  Heart Eyes

# 409
# 410
INNISFREE Jeju Volcanic Pore Clay Mask 100ml

Страхотна маска!

Missha Creamy Latte Green Tea Cleansing Foam 172ml

Още не съм ползвала пяната, но мирише много приятно и опаковката е доста прилична  Grinning

Някой пробвал ли е вече спиралата Volume Million Lashes So Couture и очната линия  So Couture на Лореал?

# 411
  • Canada
Urban Decay Naked 2 Basics  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 412
  • в 1001-та нощ
Foncé  bowuu честито  Heart Eyes

Предполагам имаш и първата и съм в очакване на отзиви  Blush

От мен  Blush

# 413
  • вятър в маслините, вятър над хребета
- пробвах го веднага, допада ми. Частичките са едри и драскат, но кожата после е мекичка, чиста и хубава

# 414
# 415
  • Бургас
deadly_vesi, разкажи, моля те, повече за крема за къдрици.  Simple Smile
Вече няколко пъти го слагам и мога да кажа , че много ми харесва. Не утежнява , косата ми е мека и къдрава , страхотна е. Отдавна не е била такава  и много е важно за мен не лепне . Като му дойде времето ще повторя .
И нещо от вчера , че идва сезона на сухата кожа, алергиите (много ме обичат)
La Roche Posay Cicaplast baume b5

# 416
  • Canada
a.l.e.n.a , благодаря  Hug Ще я пробвам тези дни и ще споделя.

Basics 1 така и не успя да ме грабне и не я взех, 3 също няма да я взема  hahaha Като гледам дизайна на 2-ката съм сигурна, че няма да спрат да експлоатират идеята  Mr. Green

Бяха заредили новите червила на NARS, плътни и мазни са, но не харесах цвят. Докато на снимка поне 3 ме омаяха  Crazy

Много ми се искаше и този руж на YSL да погледна, но не го бяха заредили  Rolling Eyes

# 417
  • Пловдив
Момичета,ще пусна един спам Simple Smile Знам,че не е тук мястото,но все пак да попитам-гледам,че много купувате и използвате новите сенки на Шанел,четворката,както и Naked 2. Кажете ми кято за начинаещ коя да взема първо? Гримирам очите изключително рядко,с една малка палитра на Сефора,но не умея нито да смесвам добре сенките,нито ми се получава добре грима,а искам да се науча. Имам само една  четка,от по-плоските,която подозирам не става,та трябва и четки да си купя. Ше съм благодарна да ме посъветвате за сенките,може и на лични,за да не пълним излишно темата.

# 418
Ако искаш елегантен по-незабележим грим вземай палитрата на Шанел, Найкид е с разкошно качество и около три пъти по-голяма пигментираност, съответно много по-трудно блендване на сенките и доста по-наситен резултат. Шанел работят за хора несвикнали да се гримират въобще, вътре има и книжки с описание с цифри на цветове и съчетаването им за постигане на максимално улеснена визия с най-малко усилия.
При Нейкид обаче ще се сдобиеш с много повече цветове съответно разнообразие при еднакви пари.
И двете палитри вк. производните им от сериите са много, дори бих казала супер добри и няма да сгрешиш каквото и да решиш. Четка обаче ще рябва да си купиш задължително и то колкото по-хубава/като това не означава непременно скъпа/, толкова по-добре.
Можеш да ми пишеш на лични за всичко допълнително, което те интересува, когато пожелаеш. Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 10:49 от densi

# 419
  • Велико Търново

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 11:29 от *Biskvitka*

Общи условия

Активация на акаунт