Новите ни козметични похождения 60

• 79 319
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • София
На Galenic хидратиращата маска е разкошна!  Heart Eyes

# 451
Хубава е хидратиращата, но от висок клас друга не съм използвала. Не мога да сравня  Peace
Другата е съвсем нова за мен. Ще ми трябва време  Blush  Peace

# 452
  • Street of Dreams
Oколоочния на La Prairie съм го ползвала - при мен нямаше ефект, жалко за парите. Cry

# 453
Хубава е хидратиращата, но от висок клас друга не съм използвала. Не мога да сравня  Peace
Другата е съвсем нова за мен. Ще ми трябва време  Blush  Peace
Когато можеш, тогава ще споделиш. Аз пък от висок клас имам опит само с  хидратиращата маска на Ланком. Преди това използвах хидратиращата маска на Лиерак и голяма разлика между двете не намирам.

# 454
Моля те пиши после отзиви-знам че търсим еднакъв ефект за околоочния контур   Peace

Мисля дори да си щракна само окото сега,  за да мога след време да сравня и да видя има ли изобщо промяна.

# 455
# 456
  • София
Дензи, честита пудра!   Hug
Много я харесвам, ползвам я всеки ден, откакто я взех.  Peace

# 457
Оххх как и се точа,дайте повече отзиви за нея след ползване  Crazy

# 458
Благодаря! Heart Eyes Hug  bouquet
Ще дам, но да я ползвам първо.

# 459
  • на последния етаж
Хидратиращата маска на Biotherm от серията Aquasource също е много хубава, харесва ми повече от тази на Clarins.

# 460
# 461
  • гр. София
MAC Mineralize skinfinish natural - light plus

# 462
Ооо заредили са новите опаковки  Flutter и на минералните скинфиниши ли вече имат от новите?

# 463
  • гр. София
Не зная дали и другите са така, пратиха ми я. Пробвах я преди няколко седмици и ми хареса много. Чудесна пудричка е.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 464

Общи условия

Активация на акаунт