Новите ни козметични похождения 60

• 79 307
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Chanel Rouge Allure Velvet 42 L'Eclatante Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 466

Urban Decay Revolution Lipstick - Pulp Fiction изданието  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Освен това вчера ми пристигна и MemeBox All About Lips (в блога) Simple Smile

# 467
DW на EL
Скрит текст:
поръчка от Енцо,на магия си нацелих цвета  Blush

Палитра Sunkissed
Скрит текст:

Бронзър
Скрит текст:

revlon colorstay aqua mineral makeup

Скрит текст:

Manhattan 2в1
Скрит текст:
И
Скрит текст:

Цвят 07
Скрит текст:

# 468
Chanel Rouge Allure Velvet 42 L'Eclatante Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито, червилото е страхотно. Един от любимите ми цветове. И откакто ми се счупи, все се каня да си купя ново...

# 469
Благодаря ти, Епона  bouquet
Миналата седмица, когато си взимах Вива червилото, погледнах няколко цвята от Велвет серията. Пуснах след това в търсачката на форума за номер 42 и ми излязоха твои постове. И снимка видях, супер ти седи.
Мн съм доволна и аз, днес го взех, страхотен свеж цвят е.

# 470
Поръчах си този тоник.Не съм пробвала марката,но прочетох доста добри коментари

# 471
Честито, страхотно е това червило, както и номер 42! Hug  bouquet

От мен също Шанел.

# 472
NYX HD Eyeshadow Base
Label.m Deep Cleansing Shampoo
L'Erbolario Deodorante Rinfrescante Citrus
Пудра за крака на Кокона
La-Roche Posay Effaclar Purifying Foaming Gel с подаръчна кутия мини продукти от серията Effaclar (2 продукта от 50мл, 2 от 3мл и 4 мостри)

# 473
  • в 1001-та нощ
O, densi  Heart Eyes това е Поезията, нали?  Blush

Аууу, Епона  Cry много жалко  Confused Аз до сега нямам инцидент с червило на Шанел, но с други да  Thinking В топло време ли се случи? Затова оценям червилата, които са плътно в гилза  Peace

# 474
O, densi  Heart Eyes това е Поезията, нали?  Blush
Да реших да взема последната от Леро. Hug

# 475
a.l.e.n.a , благодаря  Hug Ще я пробвам тези дни и ще споделя.

Basics 1 така и не успя да ме грабне и не я взех, 3 също няма да я взема  hahaha Като гледам дизайна на 2-ката съм сигурна, че няма да спрат да експлоатират идеята  Mr. Green

Аз единицата с такова нетърпение я чаках, направо я сънувах  Crazy Да си призная- не съм очарована... Идеята ми беше за естествен грим като излизам, примерно с децата в градинките, да "запълня" клепачите  с нещо нюд  Blush Но... не съм впечатлена. Двойката с какво е по-добра?

# 476

Аууу, Епона  Cry много жалко  Confused Аз до сега нямам инцидент с червило на Шанел, но с други да  Thinking В топло време ли се случи? Затова оценям червилата, които са плътно в гилза  Peace

Миналото лято. Носих го няколко дни в чантата ми и като го извадих да си сложа, хем не е било на жеги големи преди това, а и съвсем лекичко го бях подала от гилзата, се прекърши и дори ми падна на земята. Та после и дезинфекция падна. Сега си седи само у нас и си го слагам с четка.

Аз имам и още един инцидент с червило, пак на Шанел, но от Коко серията. То дори не е мърдало от къщи. Седи си на хлад в куфара. Един ден го вадя да си го сложа и го гледам счупено. А няма шанс някой да го е вадил или нещо. От самосебе си се е счупило. Хвана ме яд, но поне не ми е от най-любимите, както това 42.

# 477
  • в 1001-та нощ
При мен инцидентите са с МАС и ЕЛ - по-кремообразни червила, хидратиращи, които са, катомасло и го отдавам на топлото. Особено, когато се случи с ЕЛ - беше топло  Peace

# 478
ензимен пилинг за лице

маска за лице

полиращ гел за лице

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 22:18 от DELI22

# 479
Извинявам се предварително,може би въпросът ми не е за тази тема,но не знам къде да го задам...Става въпрос за спиралата на Max Factor-Masterpiese,ако някой я е ползвал би ли си дал мнението за нея?Сега е намалена в DM,и ми се иска да си я взема.Искам спирала която не се рони и размазва,но в същото време да е до 20 лв... Confused

Общи условия

Активация на акаунт