Новите ни козметични похождения 60

• 79 319
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
nad_tab Много добра термозащита си избрала Heart Eyes Сподели като получиш сухия шампоан на Алтерна, много ми е бил интересен.

Задължително ще пиша, аз съм голям фен на сухите шампоани, които не са под формата на аерозолен спрей, дано и този да ми хареса.

Дано дойдат бързо, както и SteamPod-a и ще пиша отзиви  Hug

# 706
  • София

Отдавна не съм писала, но това не е защото не съм си купувала нищо.  Grinning Просто лятото все бях някъде и не ми беше до компютър.

Тези дни си взех:

* Течни кристали на Victoria beauty с ленено семе. От марката съм имала само с Арганово масло и бях доволна.
* Нашумелия комплект спирала + очна линия на Есенс. Наистина добра сделка!!
* 2 маски за лице на Балеа. Ползвала съм други видове, тези не бях. Днес си направих отлепящата. Честно казано направи лицето ми много меко. Изненада ме, хихи.
* Черен молив за очи на Бруклин - отдавна не бях носила и реших, че може да започна отново да си слагам.
* Лак за нокти Flormar light Summer LS07. Тъй като ноктите ми в момента са мънички, този нежен цвят ги прави много сладки.

# 707
Ами на представянето казаха, че някъде към края на месеца щели да са по магазините.

Аз моите неща съм ги взимала от парижкия H&M.
Октомври ми казаха на мен в някои магазини.
Вземала съм от чужбина и аз, но не съм доволна от повечето неща. За тази ниска цена обаче толкова. Тийновете много ги харесват.

Наде, тази преса е уникална. Просто не можах да повярвам като ме направи колежката с нея. Оттогава ме правят с нея навън, а в нас с Исо Бюти, когато ползвам, защото е рядко и съм супер доволна. Козметиката също е страхотна. Да ти е честита, на другите красотите също. Hug  bouquet

Вчера в Сефора разглеждах сенките на Сефора. Харесаха ми матовите и зелените уж каки. Според вас биха ли стоели добре на зелни очи?. На кафяви ще е убиец Simple Smile
Умувам от доста време палитрата Трафалгар и ружа на шанел не си спомнян името розовия със златните частици.
И двете имам и нося, със зелени очи съм и става добре.
Трафалгар и розовия руж на Шанел също имам и съм доволна от тях.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 16:15 от densi

# 708
  • Belgium
О, да не е някаква wow козметика, няма и как да бъде  Laughing

Аз харесвам най-вече балсамчетата за устни, имам едно във формата на къпкейкче, много е сладурско и гланцовете. Друго едва ли ще пробвам.

cloè честити придобивки, имам ги и двете и ги ползвам най-редовно  Heart Eyes

# 709
Благодаря ви Лу и Денси. Ружът на Шанел и палитрата Трафалгар лимитки ли са?

# 710
Трафалгар да, за ружа не съм сигурна.

# 711
# 712
  • Sofia

Дочаках ги най-сетне! Simple Smile Жестоки са - мазни, пигментирани, дълготрайни, струваше си чакането Simple Smile

# 713
# 714
  • София

# 715
  • USA, Steak State

Дочаках ги най-сетне! Simple Smile Жестоки са - мазни, пигментирани, дълготрайни, струваше си чакането Simple Smile

Кой цвят е?

# 716
# 717
  • в 1001-та нощ

Urban Decay Moondust Zodiac Eyeshadow

Benefit High Beam

Laura Mercier Eye Colour - Mint Snow

OPI You're So Flippy Floppy OPI Brazil Collection

Lierac Demaquillant Velours

# 718
  • Стара Загора
  Heart Eyes