Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 99 649
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Ми то всичко е китайско отдавна,независимо на коя фирма е  Laughing Преди няколко дни си купих риза на известна марка,вътре пише че е правена в Бангладеш. Моята лампа е за 40-50лв,сега същите са по 30лв. Повече от 2 години си работи с една смяна на крушките. Една крушка е 5лв и дори да има някаква разлика с по скъпите,не виждам каква е.Поне в печенето няма такава. За 2 минути лака или гела е изпечен добре и това ме устройва

# 91
А най-евтаната която аз видях е 99 лв. Защо толкова се заяждате не разбирам ако тук трябва единствено и само да се подкрепят и коментират само китайските стоки кажете просто...
 Само не разбирам защо всички толкова се засягат за тези лампи и такава хвалба все едно ги продават,  но и така да е не можели по-спокойно.

Защо си мислиш ,че всички се заяждат?!Просто попитах,аз не видях такива цени!Някъде да виждаш да говоря за китайски лампи?!Не се впрягай толкова Simple Smile)))))))))))))

# 92
Просто така се почуствах особено с този "ловен сезон"...
В крайна сметка не е ли това смисъла на общуването всеки да сподели кой от какво е доволен и от какво не е. Вие например нямате проблеми с вашите лампи аз да вие не виждате разлика аз да и толкова. Колкото до дрехите и на мен ми е крайно неприятно когато видя, че на етикетите на любимата ми марка пише произведено в Индия при кой знае какви условия на труд...

# 93
Да разнообразя малко скучната напоследък тема с едно цветно и свежо маникюрче. Използвала съм за основа Bluesky Classic 536, чернотo 518, и сухи брокати -

# 94
Да разнообразя малко скучната напоследък тема с едно цветно и свежо маникюрче. Използвала съм за основа Bluesky Classic 536, чернотo 518, и сухи брокати -

Ради,тези брокати,като пясък стоят,даже по-точно на sugar glimmer  Grinning Wink Oт къде са?

# 95
Момичета здравейте. Слагам си акри гел ,използвам продуукти на SNB от ултрабонда до топ лака.   От първата страница разбирам,че за системата гел-лак ми трябват обезмаслител,основа,гел-лак и топ лак.    Обезмаслител мога ли да използвам ултрабонда който имам?   Каква марка основа да поръчам и към кой гел лак да се насоча. Искам нещо изпитано,хубаво на достъпна цена.

# 96
Скрит текст:

Ради,тези брокати,като пясък стоят,даже по-точно на sugar glimmer  Grinning Wink Oт къде са?
Oт Джъмбо съм ги купувала Дес. Но са страшно сладки цветове и като гледам докарват същия ефект като на така нашумелия напоследък пясък Laughing

Още една снимка от мен с Блускай 400 за основа на 2 пласта (върху розов гел, обаче) и 518 за френча -

# 97
Здравейте!

Първо да се извиня предварително, ако не съм постнала нещо като хората, тъй като съм нова и за първи път изобщо пиша в каквато и да било тема Blush - до момента само съм чела и съм намирала отговори по интересуващи ме въпроси. Сега обаче имам нужда от малко помощ...
Та така - имам много меки нокти, които поддържам къси, защото лесно се огъват и чупят. Съответно лакът ми се задържа максимум два-три дни (в най-добрия случай) без да се обели някъде. Та след две ходения на маникюр, където ми поставиха гел-лак, съм се ентусиазирала да си купя лампа и всичко необходимо, за да си правя маникюр в къщи. Предполагам, че самото нанасяне не е по-различно от нанасянето на обикновен лак, та за това си мисля, че бих се справила.
С почистването на кутикулите, смея да твърдя, се справям доста добре. С оформянето на нокътната плочка също нямам проблеми. След като изчетох (почти) всички теми тук, а някои дори и препрочетох  Laughing, се ориентирах каква лампа да си взема и основа, топ и цветове на кои марки. Нооооо тук ми изниква и "проблемът" - от изчетеното до тук разбрах, че има много ментета. И тъй като съм абсолютно начинаеща - как да рабзера кой продукт е менте и кой истински  Thinking Цената е може би първия ориентир, но при положение, че не съм професионалист и не съм навътре в материята - как да зная коя цена е повод за притеснение? В отговор на мое запитване до Хармони Нейлс за цената на продуктите на Гелиш, къде мога да ги видя и как мога да си закупя (ако правилно съм разбрала те са официален представител за България на Гелиш), ми отговориха следното: "Здравейте,
Продуктите на Gelish са предназначени за професионална употреба. Производителите на Gelish пуснаха на пазара продукти, предназначени за домашна употреба. Казват се RED CARPET MANICURE. Можете да ги разгледате на rcm.bg. Те са в по-малки разфасовки и цената им е по-ниска от Gelish. Качеството и издръжливостта не отстъпват на Gelish.
".
На сайта им разфасовките на Ред Карпет са от по 9мл. и са на цени около 35-36лв. В ибей ми се стори, че видях цени за разфасовка на Гелиш 15мл. по-ниски от посочената за РК. От чужд сайт обаче до момента не съм пазарувала и не съм сигурна дали тези, които съм гледала са ОК, дали не са менте, дали не са втора употреба ..... и още куп неща.
Та всъщност ще съм мноооого благодарна, ако по-запознатите от Вас ме ориентират - как да позная дали продуктът е читав, как изобщо става пазаруването в ибей например, тъй като доколкото разбрах от там пазаруват повечето от вас и са доволни (макар че и такива теми съм чела, но признавам си не съвсем подробно), как стои въпроса с разноските когато пазарувате от чужд сайт? Ох, изобщо докато пиша всъщност осъзнавам, че май самото пазаруване от такъв сайт ме притеснява много. А от изчетеното установих че няма от къде от БГ да си набавя качествени продукти - всъщност не споменах, че става въпрос за Гелиш и СНД (към тях се ориентирах, след като ви изчетох най-подробно).

Уф, поста ми стана доста дълъг, за което се извинявам, но за жалост такава съм си - многословна  Embarassed

Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват и сигурна съм ще ми помогнат!   bouquet

Хубав ден ви желая и благодаря, че има такива местенца като този форум, където разни невежи като мен могат да четат и да научават нови и все хубави нещица!  Hug

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 11:21 от rumy.rci

# 98
  • have faith and be patient ..
здрасти , моя съвет към теб е да зарежеш онлайн пазаруването , особенно в ибей  , щом си толкова начинаеща  Peace там трябва пей пал ,а в алиекспрес не може да разбереш кое е менте и кое е евтино Simple Smile) по принцип цените в бг за същите продукти са двойни и понякога тройни - това да не те учудва  .. като за начало си поръчай от бг сайт http://www.nail-bg.com/shop/classic-bluesky , почти всички сме с тези лакове и сме много доволни , лампа от продавалника за около 30 лв - 36 вата ув , и виж дали ще ти се получат нещата . своевременно намери някой приятел който да те въведе в онлайн пазарлъка - по-принцип е много по -изгодно , но щом казваш ,че не може да разбереш дори дали стоката е нова или втора употреба , по-добре недей да рискуваш сама да пазариш . това е от мен , успехх  Hug

# 99
  • София
Здравейте момичета,
в последно време само ви чета и рядко пиша, но сега имам нужда от съвет Sad От почти година ползвам лаковете на Bluesky и съм много доволна, не съм имала проблем нито с трайността, нито с нанасянето.

Последните два пъти обаче сякаш правя някаква алергична реакция, след като се лакирам. Зоната около ноктите и кожичките сякаш се обрива - с едни ситни пъпчици, почти незабележими, и много сърби.

Първият път предположих, че е нещо друго - препарат за почистване например, след няколко дни се успокоиха ръцете ми, но от вчера след новия маникюр съм пак като крастава - през нощта се събудих от сърбеж около ноктите.

На някой случвало ли му се е нещо подобно - алергична реакция след толкова време ползване ми се струва нелогична, но все пак... чудя се дали да не го сваля още днес? 
Мерси предварително

# 100
Здравейте момичета,
в последно време само ви чета и рядко пиша, но сега имам нужда от съвет Sad От почти година ползвам лаковете на Bluesky и съм много доволна, не съм имала проблем нито с трайността, нито с нанасянето.

Последните два пъти обаче сякаш правя някаква алергична реакция, след като се лакирам. Зоната около ноктите и кожичките сякаш се обрива - с едни ситни пъпчици, почти незабележими, и много сърби.

Първият път предположих, че е нещо друго - препарат за почистване например, след няколко дни се успокоиха ръцете ми, но от вчера след новия маникюр съм пак като крастава - през нощта се събудих от сърбеж около ноктите.

На някой случвало ли му се е нещо подобно - алергична реакция след толкова време ползване ми се струва нелогична, но все пак... чудя се дали да не го сваля още днес? 
Мерси предварително
Правиш алергична реакция според мен за съжаление и трябва да спреш за момента,даже отиди на дерматолог и сподели проблема,нека той ти разясни нещата.Задължително отиди,защото това са сериозни неща и трябва много сериозно да се отнесеш към тях! Успех! Simple Smile

# 101
здрасти , моя съвет към теб е да зарежеш онлайн пазаруването , особенно в ибей  , щом си толкова начинаеща  Peace там трябва пей пал ,а в алиекспрес не може да разбереш кое е менте и кое е евтино Simple Smile) по принцип цените в бг за същите продукти са двойни и понякога тройни - това да не те учудва  .. като за начало си поръчай от бг сайт http://www.nail-bg.com/shop/classic-bluesky , почти всички сме с тези лакове и сме много доволни , лампа от продавалника за около 30 лв - 36 вата ув , и виж дали ще ти се получат нещата . своевременно намери някой приятел който да те въведе в онлайн пазарлъка - по-принцип е много по -изгодно , но щом казваш ,че не може да разбереш дори дали стоката е нова или втора употреба , по-добре недей да рискуваш сама да пазариш . това е от мен , успехх  Hug
Благодаря, Алекс!   bouquet

Май ще успея да си намеря някой, който да ми поръча първоначално нещата от ибей, а след това ще ми обясни надълго и нашироко как става пазарлъка от там  Laughing
Супер доволна съм!

Хубав ден от мен  Hug

# 102
Днес приятелка ми се похвали с нов лак за 8$  Sunglasses

Миналия петък си правихме ноктите ,за това още не сме го пробвали , но на пръв поглед не изглежда на менте .. вие как мислите ,на външен вид по какво се различава от тези които купувате от магазин за по 30-40 лв ,че може и повече . По нататък като се лакираме и постоим поне 2 седмици ще дам  отзиви и за трайността ,но за мен това си е същия лак ,който се предлага и ползва в магазините и салоните   Peace

# 103
Визуално е добра изработка,ако не гледаме малко кривия етикет Simple Smile Като състав и качество кой знае какво има вътре и дали не е опасно като продукт,все пак е реплика с неизвестен произход newsm78

# 104
и по какво разбра ,че е реплика  newsm78 мисълта ми е ако не бях написала ,че е 8$ какво щеше да е мнението ти ?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт