Всичко за всички марки гел лакове - 5

• 99 585
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Бих искала да си сложа гел-лак в домашни условия, тук поставянето в салон е около $ 40 + тип става около $ 45.
Моля, за мнения относно този вариант, удачен ли е? Спряла съм се на този комплект

Благодаря!

Ако не ти идва скъпо, оригинален стартов комплект на гелиш е чудесен избор. Сдва цвята ли е комплекта?

# 181
И аз имам един въпрос - относно издържливостта на Блускай. Има ли разлика дали е само цвят или френски маникюр? С обикновен лак френският не ми издържаше много и падаше по-бързо. Crossing Arms И при гел лака ли е така или са еднакво издържливи?
Еднакво ще издържи,даже при френския по дълго време няма да си личи израстването на ноктите.Гледай добре да запечаташ отпред нокътя с базата,лака и топа и линийката на френския да не е се удебели много

# 182
  • Sofia
Дами, гледах преди около седмица в " на кафе" за нов лак наречен "чудо.".Държи 2 седмици и май е на принципа гел-лак.  Знаете ли нещо за него ? 

# 183
  • Down south
Бих искала да си сложа гел-лак в домашни условия, тук поставянето в салон е около $ 40 + тип става около $ 45.
Моля, за мнения относно този вариант, удачен ли е? Спряла съм се на този комплект

Благодаря!

Ако не ти идва скъпо, оригинален стартов комплект на гелиш е чудесен избор. Сдва цвята ли е комплекта?

Много благодаря!
Комплекта идва с разтвор за сваляне на лак, оше нещо за почистване на нокътната плочка, обезмаслител, лак- основа, два цвята, краен лак (топ) и масло за кютикълите.
Лампата изпичала всеки слой за 30 сек?

Видях в магазин точно тези лакове ( мини вариант) струват 2 за $ 20 или един за $13. Цената добра ли е?

Благодаря!
Решила съм и ако смятате, че е добра марката, го взимам.

# 184
Daylily,според мен си заслужава комплекта,мини варианта тук е 39лв.за брой.Един маникюр с CND shellac ,а черния френски е на bluesky с тънките четки ,за декорации.Много лесно се прави френски с тях.https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t34.0-1 … a5c49cfc2d48676b5

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 15:20 от iveta76

# 185
  • Down south
iveta76, благодаря!
Ще поръчам комплекта и ще опитам.

Захващам се да чета темата детайлно, вероятно за човек, който има повърхностна представа за нещата ще бъде полезно.

# 186
  • 1st floor
И аз имам един въпрос - относно издържливостта на Блускай. Има ли разлика дали е само цвят или френски маникюр? С обикновен лак френският не ми издържаше много и падаше по-бързо. Crossing Arms И при гел лака ли е така или са еднакво издържливи?
Еднакво ще издържи,даже при френския по дълго време няма да си личи израстването на ноктите.Гледай добре да запечаташ отпред нокътя с базата,лака и топа и линийката на френския да не е се удебели много
Благодаря!  bouquet

# 187
iveta76, благодаря!
Ще поръчам комплекта и ще опитам.

Захващам се да чета темата детайлно, вероятно за човек, който има повърхностна представа за нещата ще бъде полезно.

От къде ще поръчаш комплекта, може ли линк, защото и аз искам такъв на Gelish?!

# 188
да следя темата

# 189
  • Down south

Принципно поръчвам почти всичко от Amazon.
Ето линк към комплекта
 http://www.amazon.com/Complete-Gel-Polish-Starter-Gelish/dp/B00G … olish+starter+kit
струва $ 98 и ако се доставя в САЩ, какъвто е моят случай, доставката е безплатна.
Ревютата изглеждат добри, особено за начинаещи Simple Smile

Ако ще се доставя  до друга страна, провери как стоят нещата с доставката, цена, дали евентуално ще трябва да се плаща мито и пр.

Ако го поръчаш, сподели впечатления. Ако някой друг го ползва, нека сподели също. Аз още проучвам нещата    bouquet

# 190
Днес приятелка ми се похвали с нов лак за 8$  Sunglasses

Миналия петък си правихме ноктите ,за това още не сме го пробвали , но на пръв поглед не изглежда на менте .. вие как мислите ,на външен вид по какво се различава от тези които купувате от магазин за по 30-40 лв ,че може и повече . По нататък като се лакираме и постоим поне 2 седмици ще дам  отзиви и за трайността ,но за мен това си е същия лак ,който се предлага и ползва в магазините и салоните   Peace
Това според мен е имитация,гледах ги тези лакове,не са оригинални ,защото не са  1:1 с оригиналите,в смисъл разположението на надписите е  различно,също липсват такива,на оригинала отпред пише името на цвета,тука липсва и както казах  надписите не са подредени по този начин,специално ги сравнявах,щях да си поръчвам.В Ибей има оригинали,там са 1:1 ,но струват около 25 лв!

# 191
Малко нокти и от мен Simple Smile

# 192

Принципно поръчвам почти всичко от Amazon.
Ето линк към комплекта
 http://www.amazon.com/Complete-Gel-Polish-Starter-Gelish/dp/B00G … olish+starter+kit
струва $ 98 и ако се доставя в САЩ, какъвто е моят случай, доставката е безплатна.
Ревютата изглеждат добри, особено за начинаещи Simple Smile

Ако ще се доставя  до друга страна, провери как стоят нещата с доставката, цена, дали евентуално ще трябва да се плаща мито и пр.

Ако го поръчаш, сподели впечатления. Ако някой друг го ползва, нека сподели също. Аз още проучвам нещата    bouquet
Мерси много и аз все още проучвам, но знам, че на Gelish са добри продуктите. Бях с Gelish и ми издържа един месец без да се бели и да се нацепи!

# 193
Здравейте Simple Smile
Отдавна не съм се включвала, но от време на време преглеждам темата.
Попаднах на тази информация за разликата между оригиналните и имитациите на CND Shellac, която бяхте обсъждали наскоро.
http://nailssuppliesuk.wordpress.com/2014/07/01/how-to-tell-fake … tic-cnd-shelllac/
И за да не е само това Grinning качвам една снимка с някакъв китайски гел лак Canni, не съм си купувала такива до сега, но реших да пробвам, заради много  ниската цена. Цветът е доста покривен, но за издържливост за сега не мога да кажа. Странното е, че на шишенцето пише, че 7,3 ml, a по големина е същото като на Bluesky, който е 10 ml. Дали едните лъжат?

# 194
Daylily Gelish са едни от най-добрите геллакове, от ebay можешда си намериш 15 мл за 16 долара

Общи условия

Активация на акаунт