След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Ако пресата в Турция е в криза ,ще излезе от нея с тези публикации Laughing

# 481
Да, капризите на Фахрие ще ги освободят от проблемите. Wink

Сестрата на ФЕ се е подписала да чете Инстаграма на Бу Laughing- ще черпи информация от първа ръка, че то с тези статии Rolling Eyes  Close

# 482

Приятна седмица Hug

# 483
Тази статия е туитната от продуцентската компания на Бу, демек официален източник е Laughing Laughing Laughing

https://twitter.com/brksproductions/status/503780195778985986/photo/1

# 484
Чапа се е подписала за обновления в инстаграма на майката на Бурак- явно се обичат.

Майката на Бу Сeyhan Оzcivit не се е абонирала за обновленията в страницата на Бу, а и той не е подписан в нейната newsm78.

# 485
# 486
Цитат
Да довърша клюките- майката на Бу, преди няколко дни си е направила профил в Инстаграма и е качила там някоя и друга снимка. Днес Чапа е харесала една от тях, а майката на Бу се записала в инстаграма на Чапа, Чапа се е ограничила до харесването на снимката Crossing Arms  Laughing Laughing
Не могат да се разделят снаха и свекърва. bowuu bowuu hahaha
Да не вземе да му я натресе пак, като в турски филм Joy hahaha

ДОБРО  УТРО  !!!

Хубав ползотворен ден желая на всчки !

Лили,моля те,миличка, за едно пояснение относно  инстаграма...

Ще бъде в полза за всички,които не са наясно с него,разбирам,че не съм единствена....

Ще споделя аз какво зная и правя ,вероятно ще  предизвикам усмивки,предупреждавам,че съм невежа

1.Пиша в гугъл името и инстаграм
2.Излиза сайта -влизам
3.Показват се много снимки,а в дясно правоъгълно поле,където :
   -  най-горе собственикът е написал нещо,някаква информация....
   -по-надолу следват имена ,които споделят реакцията си относно снимките,задават въпроси,собственикът също реагира ,отговаря...
   -аз съм кликвала върху нечие име и понякога ,ако не е "заключен", излиза инстаграма на това лице

Та въпроса ми е,ако аз искам да пиша нещо ,трябва да се регистрирам ли или както казваш "записала",как става това...

Ще бъда много благодарна за пояснението!

Може и друг да вземе отношение,кой когато има време....

Предварително благодаря.

# 487
Аз нямам профил в Инстаграм и едва ли ще съм ти полезна, но  влизам от тук

http://ink361.com/app/users/ig-29449940/evcenf/following

и там, подобно на Туитъра се вижда кой към кого е подписан и обратно. Моите интереси се простират да пет човека и най-вече чета рускините, а там пише с точност Peace Joy Joy

Записваш се, когато имаш профил-натискаш follow(следвай) и така започваш да следваш профила. Така после, подобно на туитъра без да търсиш информация тя ти се появява- кой какво е публикувал, харесал и т.н.

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 09:41 от lilitoKoleva

# 488

Цитат
Olga Makovkina
BRK'S producctions твиттнул статью от этого издания!
В статье о том же, что было и в предыдущих - фильм выйдет на экраны 23 января, про съемки в Бодруме, про сцену с воздушным змеем.
Есть несколько статей, в которых говорится о капризах Фахрийе, переводить их не будем, не считаем, что это правда)))

# 489
Цитат
В фильме "Любовь похожа на тебя", который выйдет на экраны 23 января 2015 года, главные роли играют Бурак Озчивит и Фахрие Эвджен; вчера в Бодруме проходили съёмки самых забавных романтичных сцен.
Парочка, чтобы запустить воздушного змея, вышла на лодке в открытое море. Эвджен и Озчивит веселились, как дети, и при этом с удовольствием позировали для многочисленных камер. Между делом, в перерывах между съёмками и запуском воздушного змея, влюблённые рыбачили.

Перевод: Сабина Кулиева
Специально для: http://vk.com/ptichka_korolek

# 490
Репортажа с руски субтитри:

http://vk.com/club72533396?z=video240346841_169445848%2F9e53467391c414d7b0

С връзка или без връзка, с капризи или не, Бу и ФЕ се забавляват и явно са много добри приятели, едни ще ги харесват, други-не, но аз харесвам и тях и смеха им. Laughing Laughing Laughing

newsm78 newsm78 Embarassed

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 12:02 от lilitoKoleva

# 491
# 492
доста им е забавно  Joy нека нека това заслужават след всичкото оплюване и клюки за тях...ей така със смях да ги приемат  Peace

мале навсякъде по вестниците са ги изтипосали  Mr. Green

# 493
# 494

Страхотна снимка Hug

Може би най-хубавата им досега заедно , щастливи , освободени....Щастието струи от очите им.

И това на врата на Бу е сърце според мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт