След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Лили ама мърдаш багаж Laughing hahaha hahaha
Както и да е ,а това другото което постнах е случайно попадение /И аз ще завъдя скоро вируси с разходките си насам - натам/

Казвала съм ви е преди , от кулажи и фотошоп хич не разбирам и се хващам като шаран  Embarassedна въдицата.

# 676
Лили ама мърдаш багаж Laughing hahaha hahaha
Както и да е ,а това другото което постнах е случайно попадение /И аз ще завъдя скоро вируси с разходките си насам - натам/

Казвала съм ви е преди , от кулажи и фотошоп хич не разбирам и се хващам като шаран  Embarassedна въдицата.

Може да не е колаж newsm78

Виж как им се отразяват главите във водата Joy Joy
Сякаш са вътре hahaha

# 677
# 678
Лите  Heart Eyes тук  в твоите снимки още не се залепил за нея .Но се гледат толкова влюбено , че пак ме налегна мерак да са заедно и в живота.

В клипа мисля ,че нарочно грешеше за да се повтори сцената максимално брой пъти. hahaha hahaha hahaha

# 679
# 680

Накрая нашето момиче се появява в Инст. И не само защото Simple Smile "Големият тест на вярата е, когато не получите това, което искате, но все още може да се каже" Благодаря на Бога "

# 681

Heart Eyes

Дано филма е с довършен и щастлив край, че сега изобщо не ми се гледа края, а и не само на "Чучулигата" Whistling

# 682
Бу е публикувал тази снимка преди малко. Може да си е вкъщи  Laughing

е е написал това:

ASK SANA BENZER ANNEM...

демек няма нищо общо с ФЕ, единствената жена в живота му е майка му newsm78 Laughing

# 683
Според мен снимката е от сватбата на сестра му.
Не ми се вярва категорично да заяви ,е няма нищо с Фахрие , или може би е по- добре.

Ако се окаже добър и касов филм ,ако не друго ще е голям професионален успех и за двамата.
Значи успяха да ни заблудят.
Ако е така и се потвърди и от нея освен да им пожелаем късмет занапред какво друго.

От такъв развой ще има и много доволни и много разочаровани.
Бу е публикувал тази снимка преди малко. Може да си е вкъщи  Laughing

е е написал това:

ASK SANA BENZER ANNEM...

демек няма нищо общо с ФЕ, единствената жена в живота му е майка му newsm78 Laughing

# 684
на подобно на моето мислене, една рускиня е написала: Joy Joy

Цитат
Lala Mushegyan
Валентина, ну как можно под фото матери и сына написать "это намек что она не Фахрие??" Вы уже совсем с ума сошли

Joy rotfImbo doh doh rotfImao

# 685

А на мен ми се иска да го е казал в деня на сватбата и е направена снимката Тогава наистина нямаше жена в живота си.

Не съм много наясно кога е казано това Днес ли? След края на филма или преди.

# 686

А на мен ми се иска да го е казал в деня на сватбата и е направена снимката Тогава наистина нямаше жена в живота си.

Не съм много наясно кога е казано това Днес ли? След края на филма или преди.

преди един час http://ink361.com/app/photo/ig-798603000313564918_200764114

# 687
Време е Бурак да напише какво иска да напише и каже каквото трябва, няма нужда да мълчи повече, защото аз от другата седмица започвам да пласирам ФЕ на Киво....И там не ми се мисли- всичко  отначало...1)ревност 2)разкарване на Башак 3).... Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Hug   bouquet  шегичка Laughing Laughing   bouquet

# 688

На тази снимка също е написал "#asksanabenzerShocked newsm78 Joy

# 689

Мисля , че Бурак отдавна и много по-лесно щеше да му е да каже на журналистите ,които го питаха за Фахрие че  в живота му има само една жена и това е майка му , а Фахрие му е поредната партньорка във филм.

Какво беше това лудо препускане към нов проект на едни и същи партньори в два последователни проекта. Такова чудо не се е виждало в турските филми.

Нормално е да се подведе човек.

Ако е вярно това му изказване ,аз няма да си учудя и раздялата с Чапа да е кьор фишек и съберат отново.

Така беше преди години с Туба. Нея  я спрягаха за Джансел , а тя се ожени за Онур Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт