След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца

А ето и за Мурка Laughing

Мурка била отрицателна роля, май newsm78

И ролята не е Главна женска роля май  Thinking
И рейтинга на сериала май не е много висок  Sad, а Фахрие преживява вече две спираниия на сериали поради тази причина  Crossing Arms

И както коментираха - нямало да има любов между Мурка и гл.герой  Laughing  smile3508(тази Мурка всъщност не се ли явява жената (нелюбимата жена) на гл. герой (Къванч))

Бих гледала с удоволствие Фахрие в някаква отрицателна и гадна роля  smile3521

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 12:42 от mama_an_ji

# 76

А ето и за Мурка Laughing

Мурка била отрицателна роля, май newsm78
,

а на
И ролята не е Главна женска роля май  Thinking
И рейтинга на сериала май не е много висок  Sad, а Фахрие преживява вече две спираниия на сериали поради тази причина  Crossing Arms

И както коментираха - нямало да има любов между Мурка и гл.герой  Laughing  smile3508(тази Мурка всъщност не се ли явява жената  на гл. герой (Къванч)

Бих гледала с удоволствие Фахрие в някаква отрицателна и гадна роля  smile3521

Да. Съпруга ще е. Ще бъде и майка на децата му(писателката й е дъщеря), обаче защо е отрицателна ролята не знам. Тя е била съвсем млада мисля, но не знам каква й е вината, затова, че мъжът й е бил влюбен в друга. newsm78

# 77
# 78
# 79
Мурка не е отрицателен образ, тя е съпругата на Курт Сеит и майка на децата му. Женят се без да се познават, Мурка вижда бъдещият си съпруг на снимка и го харесва. Главна роля ще е, предполагам, тъй като Мурка е героиня на втората книга на Нермин Безмен "Курт Сеит и Мурка". Нермин е нейна внучка. Всъщност Мурка и сестрата на Шура разказват историята на Курт Сеит. Peace

# 80
  • Враца
Снежи, благодаря за повдигането на завесата за КСШ - сега е малко по-ясно  Hug Hug Hug

Фахрие (или Бурак), въпреки прекъсването на снимките за инструкции, не си пускат ръцете  Laughing Laughing

# 81
  • Враца

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 16:36 от mama_an_ji

# 82
Мурка не е отрицателен образ, тя е съпругата на Курт Сеит и майка на децата му. Женят се без да се познават, Мурка вижда бъдещият си съпруг на снимка и го харесва. Главна роля ще е, предполагам, тъй като Мурка е героиня на втората книга на Нермин Безмен "Курт Сеит и Мурка". Нермин е нейна внучка. Всъщност Мурка и сестрата на Шура разказват историята на Курт Сеит. Peace

Снежка, мерси за пояснението  Laughing   bouquet  bouquet

Значи няма да е отрицателен образ, а само нещастно влюбена Laughing
Малко не е честно, защото Фарах е по-грозна, не че не е чаровна, но както и да е ooooh! ooooh!
За Мурка явно не успяха да намерят по-грозна от Фарах Mr. Green Mr. Green(да не се обидят почитателките, аз също я харесвам малко Praynig)

# 83
Момичета, рускините вече се карат в кого е трябвало да се влюби ФЕ- в Бу или в Къванч Mr. Green Joy Joy
Ще падна. Ами и аз като ги харесвам и двамата Laughing Joy Joy Joy  Crossing ArmsrotfImao
Да видим рейтинга как ще е и коя екранна двойка ще има повече почитатели. Crazy Laughing Laughing

# 84
Момичета, рускините вече се карат в кого е трябвало да се влюби ФЕ- в Бу или в Къванч Mr. Green Joy Joy
Ще падна. Ами и аз като ги харесвам и двамата Laughing Joy Joy Joy  Crossing ArmsrotfImao

Според мен и да се карат и да не се Ф си е избрала вече Heart Eyes

# 85

Heart Eyes
Много хубави!

# 86
# 87
  • Враца
Да видим рейтинга как ще е и коя екранна двойка ще има повече почитатели. Crazy Laughing Laughing

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha

Аз вече съм избрала в кого да се влюби!!!  Naughty  А си мисля, че и Фахрие е избрала отдавна  Laughing Laughing Laughing

# 88
Анджи, пак нещо става в Туитъра newsm78
Фахрие се ядосала за някакви снимки или не знам вече какво, но Боня от няколко дни я няма и нищо не разбрах Close

# 89

Общи условия

Активация на акаунт