След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 652
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Враца
Анджи, пак нещо става в Туитъра newsm78
Фахрие се ядосала за някакви снимки или не знам вече какво, но Боня от няколко дни я няма и нищо не разбрах Close

В чий туитър?
Дай линк моля  Praynig

# 91
# 92
  Е....Лили страхотно е , но са по гръб rotfImbo

И аз мисля , че Фе си е избрала Бу  и правилно!
На нежната Фахрие и е нужен силен , красив , кадърен и доказал качествата си мъж Laughing Wink

Къванч може само да прави скомен на  Бу ,но след като са обявили отношенията и намеренията си.

# 93
Анджи, Боня се появи и не ги отрази феновете, които четох- значи не е нещо важно Embarassed
Обаче така се бунтува за новия екранен партньор ooooh! Joy
Много навътре го приемат, нали са артисти, нека играят, ама той и Къванч е зает, но нека Фахрие играе с Къванч и други с от класата на Къванч, а не със Сулю и Пулю Hug

А пък и така Бу ще е винаги нащрек Blush Blush

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 22:50 от lilitoKoleva

# 94
  • Враца
Скрит текст:
Анджи, Боня се появи и не ги отрази феновете, които четох- значи не е нещо важно Embarassed
Много навътре го приемат, нали са артисти, нека играят, ама той и Къванч е зает, но нека Фахрие играе с Къванч и други с от класата на Къванч, а не със Сулю и Пулю Hug

hahaha hahaha hahaha

Боня даде 2 дни срок (ако инфото за участие на Фахрие във КСШ е вярно)  на турските жълтурковци да започнат да бълват статии със заглавия за ревността на Бурак   hahaha hahaha

# 95
Цитат

Аз не съм във възторг,защото тези крака са мъжки...в тази лодка са двама мъже.....

И си спомням какво бе разпространила Башак за Бу...

Да не би това да е злонамерено припомняне...нещо ме съмнява...

# 96
Цитат

Аз не съм във възторг,защото тези крака са мъжки...в тази лодка са двама мъже.....

Мъжки ли са? Край мен всички дами са с 40 и 41, че съвсем се обърках Joy. На мен ми приличат на дамски, а иначе е фотошоп от Рудакова Наташа, а тя не е злонамерена

Анджи, Боня от яд вече няколко дни не пише, не може да се побере в кожата си Joy Joy
На мен не ми пречи, защото ФЕ е сериозно момиче и няма да ни изложи Laughing

# 97
Цитат

И аз съм го приела навътре и ме безпокои факта,че сега след филма бурак започва да снима сериал..,а и филмът ще се монтира....реклами....толкова ангажименти пред него...

нали искаме нещо да се случи.....нещо ми се губи оптимизма за това тази вечер...........

# 98
Бурак известно ли е вече с кого ще играе newsm78

Рускините се смеят, че докато Бу правел поклони на вятъра Laughing помагал на оператора да снима краката на Фахрие Joy

# 99
Цитат
Цитат

Мъжки ли са? Край мен всички дами са с 40 и 41, че съвсем се обърках Joy. На мен ми приличат на дамски, а иначе е фотошоп от Рудакова Наташа, а тя не е злонамерена

Анджи, Боня от яд вече няколко дни не пише, не може да се побере в кожата си Joy Joy

Дай ,Боже да си права ,Лили,

Идеята на тази наташа е прекрасна!

,много ми харесва!!!,но трябваше да намери по-малки фини крачета,

отдалече да изпъкват двата пола.../мое си мнение.../

Не съм забравила този слух,и "зорко бдя" Joy Joy Joy Joy

# 100
Цитат

Рускините се смеят, че докато Бу правел поклони на вятъра Laughing помагал на оператора да снима краката на Фахрие Joy

Нали излизаха статии

а нали е лице на тв канал

# 101
Цитат

последната инфо нали беше с Хазал кая, небахат чакре,иоще някои

# 102
Скрит текст:
Цитат
Цитат

[/quote]

Дай ,Боже да си права ,Лили,

Идеята на тази наташа е прекрасна!

,много ми харесва!!!,но трябваше да намери по-малки фини крачета,

отдалече да изпъкват двата пола.../мое си мнение.../

Не съм забравила този слух,и "зорко бдя" Joy Joy Joy Joy

[/quote]

35  35
Ти не си го забравила, ама и Фахрие да не забравя, че с такъв красив мъж не може да има доверие нито на жена, ни на мъж 35 35

Имаше статии за филм с Хазал, обаче после излязоха и други, а там Хазал беше с друг атьор и затова питам.  newsm78
Цитирай

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 00:48 от lilitoKoleva

# 103

Има ли превод някъде на тези бисери?  newsm78

# 104
Цитат

Има ли превод някъде на тези бисери?  newsm78

Рових се досега и аз върху това,но навързвам следните неща:

Четох,че скоро ще излиза някакъв неин проект в модата ,в който ще си проличи, И  че е възпитаник на консерваторията. Рускините даже коментирха това,но явно ще показва уменията си в двете посоки.

В инстаграма и има снимки от Пукет и тук с  дребния шрифт също виждам Пукет,вижда се снимката на майка и,която е туз в модата ....

Нещо майка и дъщеря ще правят,ще имат изява.../ според мен../

Общи условия

Активация на акаунт