След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
сега чакаме видеото и номинациите  smile3508

# 181
Мами Laughing ако се е полял сигурно е било канче защото е малко мокър hahaha hahaha hahaha

На кого ли е предал щафетата Rolling Eyes

Гришо на Маша , а Бу дали ще предаде на Фе newsm78 Party Party Party Party Party

# 182

Е  , не е на Фе.
Страх го е да не си простуди колежката Wink Wink Wink

Бураку передал эстафету турецкий актёр Кадир Догулу, с которым они снимались в одном сериале "Маленькие тайны" 💦 💦 💦

# 183
# 184

Е  , не е на Фе.

Бураку передал эстафету турецкий актёр Кадир Догулу, с которым они снимались в одном сериале "Маленькие тайны" 💦 💦 💦

newsm78
той Кадир го номинира..и как разбраха като няма видео  Crossing Arms пък и трябва да са 3-ма  Party

# 185

Е  , не е на Фе.

newsm78
той Кадир го номинира..и как разбраха като няма видео  Crossing Arms пък и трябва да са 3-ма  Party

Кадир предизвика Бурак, а Бу не се знае още кого- чакам Laughing

# 186
  • Враца

Е, да пожелаем успех на Фахрие с тази роля (радвам се, че ще я гледам в нетипична роля на влюбена-нелюбима жена)

На сериала също - успех (ще ме принудят да го изгледам от начало, за да вляза в час)

Снежи, колко серии са в първи сезон?  Hug  (кажи, ако го има преразказан някъде - да го прочета без да гледам  Praynig)

Кадир предизвика Бурак, а Бу не се знае още кого- чакам Laughing

Бурак да не е предизвикал тези тримата от общата им снимка  Thinking Thinking

# 187
Може и да ги е предизвикал, обаче ми се струва повече, че те са го поливали Laughing Joy- единият и той е малко мокричък, да не е обърнал легена и той  hahaha hahaha
Скрит текст:

"Курт Сеит и Шура"  го гледах, но избирателно-където ми е интересно. В общи линии ми хареса, но имаше хора, които не бяха съгласни с показаното-събитията, времето, битките и не знам още какво не било правдоподобно-на мен не ми пречи.Когато гледам турски сериал се настройвам на вълна сапунка и така изненадите са малко, огорченията също.

# 188
  • Враца

"Курт Сеит и Шура"  го гледах, но избирателно-където ми е интересно. В общи линии ми хареса, но имаше хора, които не бяха съгласни с показаното-събитията, времето, битките и не знам още какво не било правдоподобно-на мен не ми пречи.Когато гледам турски сериал се настройвам на вълна сапунка и така изненадите са малко, огорченията също.

Май и аз така ще го прехвърля - за да вляза в час. Снощи малко попрочетох съкратен преразказ на книгата и горе-долу хванах основното. Сега ще гледам Фахрие  Naughty и да ги видя с Къванч ще се сработят ли  Mr. Green

# 189

Анджи, доколкото знам за Къванч и той бил веселяк и постоянно пускал разни шегички, така че няма да им е скучно. За Фахрие съм спокойна Laughing

# 190
Оня чичко от туитъра, който знаеше, че ФЕ ще снима филм с Бу е писал, че Мурка ще я видим в четвърти епизод- значи има много време за преговор Laughing, не сме закъснели Joy Joy

Wink

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 14:28 от lilitoKoleva

# 191
# 192
Цитат
Alia Dorn
И ТУТ СО СРОКАМИ НАКЛАДКА ИЛИ Я БРЕВНО!))) ФАХРИЕ ЭВДЖЕН УЖЕ ТОЧНО УТВЕРДИЛИ В НОВОМ СЕЗОНЕ

Прекрасная актриса приняла поступившее предложение о съёмках в новом сезоне известного сериала. Говорили, что главные роли с Кыванчем Татлытулугом и Фарой Зейнеп Абдулла разделит Ханде Догандемир в роли "Мурки". Однако, несмотря на то, что Ханде очень популярная актриса, компания Ay Yapim также вела переговоры с Фахрие Эвджен. В итоге они выбрали Фахрие и заключили с ней контракт. Фахрие Эвджен будет играть Мурку, жену Курта Сеита, в сериале на канале StarTV.

Эвджен скоро приступит к съёмкам во втором сезоне. Руководитель канала долго пытался убедить Фахрие согласиться на роль в сериале, при том, что она на данный момент занята съёмками в фильме своего возлюбленного Бурака Озчивита "Любовь похожа на тебя".

И, по информации журнала "Gunesh" , она вчера приняла предложение. Повторяем, она будеть играть Мурку, турецкую девушку, возлюбленную Кыванча Татлытуга. В новых сериях плавно на экраны выйдет противостояние Мурки и Шуры.

Получит 40000 турецких лир

В первом сезоне отец Курта Сеита, которого играет Татлытуг, попросил забыть о русской девушке Шуре и выбрать себе подходящую турецкую девушку. Эту самую турецкую девушку будет играть Эвджен. Актриса за серию будет получать 40000 турецких лир. Фахрие Эвджен вновь будет работать в команде Ay Yapim , с которой она и пришла в мир турецких сериалов, начиная с сериала " Листопад". Уже сегодня начинаются съёмки по сценарию Эйдже Ёренч. Новая серия Курта Сеита выйдет на экраны на второй неделе сентября. Эвджен с первой серии войдёт в сериал.

# 193

Подобна беше постната ,но в тази се виждат и другите главни героеи.

# 194
И нещо което също е свързано с Мурка

#kurtseyitvemurka buda bitti sonunda,her güzel seyin bir sonu var...ınsan imkansizin pesinde kosmamali ..

Общи условия

Активация на акаунт