След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 510

Ако ще е с мустак ето  с такава прическа/ на мустака / да е  Wink Wink Wink

# 511
# 512
Цитат

Намерил е време да отиде при дядо си отново.....

нещо босичък ми изглежда...черни чехли няма ли за него Joy Joy Joy

Впечатли ме късата коса ,затова съм постнала тази снимка в петък късно през нощта,пък и беше  ново фото..................

преди това пак беше отразил посещението при дядо си ,но беше Кямрановски фасон,и по отдавна.........

Това е бащата на баща му....

# 513
Цитат

Ако ще е с мустак ето  с такава прическа/ на мустака / да е  Wink Wink Wink

Себи,настоящия мустак е много груб,наистина...........

Вероятно е рибарски..........

Написах в гугъл  ВИДОВЕ МУСТАЦИ  и  излезе много инфо,можеш да попочетеш,когато имаш време...

# 514
# 515

Лили Hug снимачната работа май продължава , както и живота.

Уважавам силните хора! Мисля ,че нашият Бу е такъв.

Сигурна съм ,че и Фахрие ще е до него в този тъжен момент.

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 00:04 от sebilMM

# 516
Лека нощ Hug Hug Hug

# 517
 wavey wavey wavey

Момичета, Hug ето, че вече имаме и поцелуй Laughing Laughing Laughing

Laughing
Цитат
Amena Sultan
Anna, про с*кс не знаю, но горячий поцелуй точно был!! Обратите внимание на позу Фахо. Ноги на ширине плечь, корпус и голова слегка наклонены вперед (приблизитель на 93,1789°), тазобедренные мышцы напряженны, руки скрещены на груди, а пальцы ног крепко сплетенны в замок. Цвет волос выдает учищенный пульс. Вижу уши... и после тщательного анализа левой мочки могу с увереностью заявить, что поцелуй понравился... обоим! Поза Б. - "ну чё, повторим?" 😂😂😂

# 518
wavey wavey wavey

Laughing
Цитат
Amena Sultan
Anna, про с*кс не знаю, но горячий поцелуй точно был!! Обратите внимание на позу Фахо. Ноги на ширине плечь, корпус и голова слегка наклонены вперед (приблизитель на 93,1789°), тазобедренные мышцы напряженны, руки скрещены на груди, а пальцы ног крепко сплетенны в замок. Цвет волос выдает учищенный пульс. Вижу уши... и после тщательного анализа левой мочки могу с увереностью заявить, что поцелуй понравился... обоим! Поза Б. - "ну чё, повторим?" 😂😂😂

JoyЛили, къде ги намираш тези нещта, стана ми интересно да прочета и аз

# 519
wavey wavey wavey

Laughing
Цитат
Amena Sultan

JoyЛили, къде ги намираш тези нещта, стана ми интересно да прочета и аз

Joy Joy Joy
Това е от тук:
http://vk.com/ptichka_korolek

Другите са от групата на Бони, обаче нещо не мога да вляза там сега newsm78 newsm78  Joy Joy
Голям проблем Naughty
Момичета, имате ли вие проблем с групата или само аз нямам достъп? newsm78 Thinking

# 520
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Другите са от групата на Бони, обаче нещо не мога да вляза там сега newsm78 newsm78  Joy Joy
Голям проблем Naughty
Момичета, имате ли вие проблем с групата или само аз нямам достъп? newsm78 Thinking

Аз нямам проблем, но към този час, може по-рано през дена да са имали проблем със сайта или профилактики

Цитат
Amena Sultan
Anna, про с*кс не знаю, но горячий поцелуй точно был!! Обратите внимание на позу Фахо. Ноги на ширине плечь, корпус и голова слегка наклонены вперед (приблизитель на 93,1789°), тазобедренные мышцы напряженны, руки скрещены на груди, а пальцы ног крепко сплетенны в замок. Цвет волос выдает учищенный пульс. Вижу уши... и после тщательного анализа левой мочки могу с увереностью заявить, что поцелуй понравился... обоим! Поза Б. - "ну чё, повторим?"

Как пък е премерила дори и градусите на на наклона на главата на Фахрие  hahaha hahaha hahaha hahaha
Сигурно е видяла и, че са и пламнали ушите след целувката  hahaha hahaha

# 521
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Голям проблем Naughty

Аз нямам проблем, но към този час, може по-рано през дена да са имали проблем със сайта или профилактики

Цитат
Amena Sultan
Anna, про с*кс не знаю, но горячий поцелуй точно был!! Обратите внимание на позу Фахо. Ноги на ширине плечь, корпус и голова слегка наклонены вперед (приблизитель на 93,1789°), тазобедренные мышцы напряженны, руки скрещены на груди, а пальцы ног крепко сплетенны в замок. Цвет волос выдает учищенный пульс. Вижу уши... и после тщательного анализа левой мочки могу с увереностью заявить, что поцелуй понравился... обоим! Поза Б. - "ну чё, повторим?"

Как пък е премерила дори и градусите на на наклона на главата на Фахрие  hahaha hahaha hahaha hahaha
Сигурно е видяла и, че са и пламнали ушите след целувката  hahaha hahaha

Eй сега ще изкарат онези мишки с биноклите Joy Joy hahaha

# 522
Помним събитието ..нали?

Бу беше с Чапа ,а Фахрие трябваше да присъства там.

Вместо да се наконти и спретне прически и грим за да видят  всички колко е красива , тя бе облечена по възможно най-семплия начин smile3508

Това според мен е стил на поведение.

Нямаше деколтета/,а тя има какво да покаже/
Нямаше бижута и прически .Имаше семпла но неотразима красота.

Бурак просто вече знае какво да харесва и цени у една жена и това много ме радва.
Приемам връзката им за факт и затова пиша по този начин.
Ако не са двойка ,значи Бог е пожелал така  и аз ще приема решението му!

# 523

А това какво е  newsm78

Нов спор за хубаво момиче Shocked

Даже не зная коя е  newsm78

# 524

Laughing
Цитат
Amena Sultan
Toзи коментар е от групата на Ф и с него доколкото разбрах усмиват групата на Боня.... Да ви кажа наистина бонините момичета малко пресилват нещата на моменти, но тези в групата на Ф ме изнервят на макс. За тях Бу все едно н съществува и е абсурд ама абсурд да имат връзка при положение,че според мен ситуацията е минимум подозрителна. А колко ме нервят с техния Ози ... Като го видя и изтръпвам... Даже под снимката на ФБу от вчера в лодката с рибката и жълтата рокля бяха постнали песен от '' Моят Дом Си Ти'' #2gunfire #2gunfire #2gunfire 

Общи условия

Активация на акаунт