След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 693
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Тази къщичка ще е като онази от ''Чучулигата'' ми се струва Laughing Laughing Laughing Laughing С тази разлика,че вътре ще е доста по-жежко Mr. Green Mr. Green Като го гледам Али как налазва Дениз в открито море, представям си какво ще да е като саа на закрито hahaha hahaha hahaha

# 542

Добавена в инстаграма на Бу.
Много активен е вече Бу. Преди бях убедена-съвпадения имаше, че Чапа му пише в Туитъра, сега да не е ФЕ? Joy Joy

# 543
Тази къщичка ще е като онази от ''Чучулигата'' ми се струва Laughing Laughing Laughing Laughing С тази разлика,че вътре ще е доста по-жежко Mr. Green Mr. Green Като го гледам Али как налазва Дениз в открито море, представям си какво ще да е като саа на закрито hahaha hahaha hahaha

bi sevdiğimiz kulube Joy Joy Joy

# 544
Сега прочетох в туитъра -за  Фахрие се говорело, че от утре ще снима с екипа на КСШ Peace

Нямаше ли да снимат седем седмици филма с Бу newsm78
Режисьора вчера написа, че и тази седмица ще снимат newsm78 ooooh!

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 23:22 от lilitoKoleva

# 545
# 546
# 547
Лили Hug добре е ,че започват снимките ,а този прекрасен репортаж с хвърчилото да е бил лека подсказка за нас ,че там всичко между тях е ясно.

От мен лека нощ Hug

# 548
Добро утро Hug

# 549
Привет дами! Hug

Чакам новини, но за сега няма нищо Crossing Arms

Разгледах инстаграма на Бу- ами изтрил е снимките си с Чапа, но само тези, които са след започване на снимките на "Чучулигата", всички от преди това си стоят.

Явно има два периода - преди и след Чучулигата newsm78 Joy Joy hahaha

# 550
Добро утро  Hug

и да почнат снимките на КСШ...Фахрие влизаше чак в 4 епизод...това ще е поне след месец  Peace

# 551

Тази дама коя и каква е? newsm78 Thinking

# 552
май е журналистка  newsm78

# 553
# 554
Момичета, честитят рожден ден на Бу и ФЕ- ? newsm78 Една година от както работят заедно ли ще е? ooooh! Sunglasses Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт