След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 675
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Цитат
Ето ги трите Фериде - та

Без съмнение , първата - Тюркян Шорай!
Тя е една от Кралиците в турското кино,
няма никаква база за сравнение.
Тя има Божествени черти - очи, нос, страстни устни.
Целуната е от Бог.
Все едно да сравняваш Невена Коканова и Радина Кърджилова.
Абсурд!
Фахрие има бая хляб да изяде, докато стигне класата
на Тюркян Шорай.

На 100 % мисля като теб ! newsm10 newsm10 newsm10

# 602
# 603
Цитат
Ето ги трите Фериде - та

Без съмнение , първата - Тюркян Шорай!
Тя е една от Кралиците в турското кино,
няма никаква база за сравнение.
Тя има Божествени черти - очи, нос, страстни устни.
Целуната е от Бог.
Все едно да сравняваш Невена Коканова и Радина Кърджилова.
Абсурд!
Фахрие има бая хляб да изяде, докато стигне класата
на Тюркян Шорай.

На 100 % мисля като теб ! newsm10 newsm10 newsm10
Не съм запозната с творчеството на останалите Феридета. Щом казвате сигурно са много добри.
Аз си харесвам нашите си ФК и нашата си ''Чучулига''. Опитах да погледам малко от ена от старите версии,но едва издържах 5 мин.
Невена Коканова е невероятна!
Сравнението с РК обаче не мога да приема. Shocked Shocked Ф е много добра актриса,въпреки че реално никога не е учила актьорско майсторство. Наистина има още много път да извърви,но е изключително   талантлива ... Доколкото знам дори самата Тюркян Шорай го е признала....
Всеки от нас обаче си има собствени възприятия .....  bouquet

# 604
Точно за това говоря, че не могат да се сравняват,
май и ти стигаш до този извод в мнението си.
Тюркян Шорай не е признала таланта на Фахрие, а се запозна с нея,
като следващата актриса, която ще изиграе "Чучулигата".
И правилно, всеки има право да изкаже мнението си.. Peace

# 605
За днес не разбрах дали са снимали. Според режисьора тази седмица трябва да е последната и си мисля, че новините ще бъдат все по-малко Sad

# 606
  Струва ми се ,че Фахрие е изминала известен професионален и житейски  път за да се отзове  в тази прегръдка доста преди да  е обявена за следващата чучулига Rolling Eyes

Лека ви нощ! Hug

# 607
Имах предвид специалната прожекция на  '' Моят Дом си ти''. Мисля,че се познават доста преди ''Чучулигата''

http://www.vidivodo.com/video/fahriye-evcenin-heyecan-dolu-anlar … -showkulup/990776
Не разбирам много от това, което казва Т.Ш за Ф. Жената обаче плаче и казва '' Великолепно''. Целува я,държи я за ръка. Явно я харесва Heart Eyes
Лека вечер  bouquet

# 608
Имах предвид специалната прожекция на  '' Моят Дом си ти''. Мисля,че се познават доста преди ''Чучулигата''

http://www.vidivodo.com/video/fahriye-evcenin-heyecan-dolu-anlar … -showkulup/990776
Не разбирам много от това, което казва Т.Ш за Ф. Жената обаче плаче и казва '' Великолепно''. Целува я,държи я за ръка. Явно я харесва Heart Eyes
Лека вечер  bouquet

Разчувствах се и аз....Няма да плаче, ама плаче...

# 609

Цитат
Faride Calikusu
Можно соблазнить мужчину, у которого есть жена. Можно соблазнить мужчину, у которого есть любовница, но нельзя соблазнить мужчину, у которого есть любимая женщина!

# 610

- Ей, внимавай, красив!

# 611
               https://www.youtube.com/watch?v=dBlgj0rdgco&feature=player_detailpage                             

# 612
Момичета,получило се е малко недоразумение,извинявам се,не съм изчела докрай теста на Наг,вършех много работи едновременно и хвърлях по едно око в темата....
За мен акцента на въпроса ми се стори ,че е за визията най-вече,и наистина първата ми харесва най-много,така както са подредени трите.... newsm78.....................................
Предизвикала съм вълнуващи размисли,подкрепени с видеа....и това е хубаво........
фактите са си факти.............
аз пък попочетох и разгледах за тази актриса,защото наистина не я познавах...
постнах това клипче , защото и Ф пее същата песен...
.искам да ви кажа,че аз харесвам  Ф,двойката  Ф/Б,признавам таланта им ,макар че и двамата не са с актьорска школа......
иначе нямаше да се прикача в тази тема.....обещавам да бъда по-концентрирана ...........

# 613
Добро утро  bouquet
Ади,не се притеснявай,всеки си има мнение,което може да изкаже свободно Hug
Аз просто обичам да подкрепям думите си с факти. Това клипче с Т.Ш,която държи за ръка Ф.Е и я прегръща за мен е невероятнно. Много са сладки,като майка и дъщеря.Показват смяната на поколенията и уважението межу тях.   bouquet
А ето и едно колажче на най-красивата двойка според мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 614
  Добро утро Hug Hug

Лите Hug с този колаж ми подобри рано сутринта настроението  bouquet

Ето , това е визията на Бу която харесвам -изтънени брада и мустаци.Явно ,който е правил колажа също го харесва така
Добро утро  bouquet

А ето и едно колажче на най-красивата двойка според мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт