След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие - *ТЕМА 24*

• 33 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Преди известно време имаше една снимка на Фахрие с бяла рокля newsm78 и Бу с тези дрехи го видяхме, та може наистина да са от сватбата, която обаче не била тяхна писаха. Thinking

Там, на сватбата, Фахрие го е видяла как танцува, влюбила се е и хоп в лодката да ходят да й показва рибиките... bowuu bowuu bowuu Joy

# 646

Там, на сватбата, Фахрие го е видяла как танцува, влюбила се е и хоп в лодката да ходят да й показва рибиките... bowuu bowuu bowuu Joy
hahaha Joy hahaha Joy
Ох много ми е любопитно каква ще е интригата във филма. Ясно е любов , любов ама все нещо трябва да разтърси живота им и да вкара малко вълни в така спокойното море от любов Heart Eyes

# 647
Не знам каква ще е интригата, надявам се на фрагман newsm78 Трябва да има в скоро време.

Разбрах, че днес са снимали в лодката- изгниха им кокалите в тази лодка-всеки ден в нея и не се надявайте на горещи сцени, в лодка нищо няма да стане, освен да си мокрят краката Joy.  и да се настъпват...

# 648
# 649
# 650
# 651
# 652

Два филма с голяма химия и професионализъм между Бу и Фе.

Вече май кандисах да няма връзка между тях.

Ще си отдъхна , когато заявят ,че са много добри приятели и колеги.

Сега като се замисля връзка между двама известни актьори води до много страдания и разочарования във времето и то става за сметка на по-влюбения.

# 653
Себи, връзките са трудни не само за актьорите. Не знам да има статистика колко по-често се развеждат от останалите  newsm78 newsm78
Аз си мисля, че само един актьор би разбрал добре друг актьор, но знам ли newsm78

Я виж докъде стигна любовта между лекар и ученичка Crossing Arms(кандидат-учителка)

# 654

Така е Лили , но ние обикновените хора си решаваме  отношенията къде с компромиси къде с любов, но не сме непрекъснато под светлините на прожекторите  и преследвани от папараци.

Не им е лесно , но това е работа на съдбата.

Пак го докарах до леко брадясъл Wink Laughing

# 655
Да, при тях е по-лесно...Ако имат нещо да си кажат го подшушват на трети и той на всички, а после всички им решават проблемите--

Къде за нас простосмъртните такова внимание Joy Joy Joy

А колко дни е траурът при мюсюлманите- не при най-близките?
Фахрие кога ще съблече черните дрехи от Фейсбук newsm78

# 656

Започнаха да спрягат и Бу с партньорка.

Не я познавам ,но хубава ми се вижда.

# 657
# 658
Лека нощ  Hug

http://vk.com/video-56534761_169880895?list=bbbc2b6bd38d4bf0d0

# 659

Започнаха да спрягат и Бу с партньорка.

Не я познавам ,но хубава ми се вижда.

Тази не е ли Хазал Кая от "Огледален свят" и "Забранения плод"?

Общи условия

Активация на акаунт