Къде в Бургас? (41)

• 66 875
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Някой знае ли къде се точат керамични ножове? Въобще точат ли се?

# 271
Благодаря на всички, които се включиха за тортите!   bouquet
drazena, точно това е търсената торта!
Тортите на тази ШугърСтефи също ме заинтригуваха, но се зачудих нещо - в страницата ѝ пише, че това ѝ било хоби, тя занимава ли се професионално с правенето на торти или си ги прави в къщи? В смисъл, че за производството на хранителни продукти за продажба има толкова много санитарни изисквания, здравни книжки и прочие формалности, при нея дали всичко това е както си му е реда?

# 272
  • Бургас
Привет момичета търся един топ лак дали Бургас се предлага марката depend
http://www.dependcosmetic.com/int/Product.asp?PageNumber=121&Product_Id=509

# 273
Някой знае ли къде се точат керамични ножове? Въобще точат ли се?
Точат се,но къде и аз не знам.Може би трябва да попитате там,откъдето сте закупили ножа.Баща ми има комбинирано точило за стоманени и керамични ножове,и по памет помня че беше доста скъпичко,но още не съм дала керамичния си нож да го заточи,а забелязах,че вече е затъпял.Сигурно продават и не толкова скъпи точила.

# 274
  • София
Благодаря на всички, които се включиха за тортите!   bouquet
drazena, точно това е търсената торта!
Тортите на тази ШугърСтефи също ме заинтригуваха, но се зачудих нещо - в страницата ѝ пише, че това ѝ било хоби, тя занимава ли се професионално с правенето на торти или си ги прави в къщи? В смисъл, че за производството на хранителни продукти за продажба има толкова много санитарни изисквания, здравни книжки и прочие формалности, при нея дали всичко това е както си му е реда?

Прави си, най-вероятно няма да отговаря на тези формалности, аз затова не се престрашавам да поръчвам по такива места. Понякога инцидентите стават съвсем неволно, иди се обяснявай след това.

# 275
  • Бургас
Да вкъщи ги прави отказа ми но може да е било за хубаво че в най-големите жеги ми трябваше
Поръчах при КРЕМи или бутик КРЕМи беше доволна съм

Peace

# 276
Търся отзиви за д-р Кенолова -дерматолог.
Ако знаете друг добър дерматолог , моля да споделите. Става въпрос за проблем с пигментни петна.
За мен не е достатъчно компетентна. На мен ми помогна д-р Румяна Каракачанова

Благодаря че се вслючи, само да попитам тази Каракачанова за пигментни петна ли ти помогна или за друго?
Не, става въпрос за друго заболяване, която въпросната д-р Кенолова не успя да диагностицира дълго време и съответно лекува /познати, които дори не са учили медицина успешно даваха точната диагноза/. Моя близка, която ме насочи към нея лекуваше при нея петна и е много доволна. Все пак зависи какво е естеството на заболяването. Успех!

# 277
Ще има ли "Манго" в Бургас? Чета, че в София вече са открили.

# 278
Как така вече? В София няма ли отдавна?  newsm78

# 279
  • София
В София си е наистина отдавна, а в Бургас си го закриха.

# 280
  • Бургас
http://allthemall.net/shopping/mango-se-zavrashta-v-balgariya-s- … v-sofiya-ring-mol

# 281
  • София
От къде мога да си купя хубав акациев мед?

# 282
В София си е наистина отдавна, а в Бургас си го закриха.

"Манго" се бяха изтеглили от бълг. пазар. По-скоро информацията беше, че фирмата представител е фалирала. Някъде четох, че октомври щели да се завърнат на пазара. В новият МОЛ в София вече има открит магазин, за това попитах и за Бургас.  Peace

# 283
Ахаа, ясно. Много съм изостанала, хем като затвориха в Плаза работех отсреща им, ама...  ooooh! То всъщност аз винаги научавам последна к'во се случва.

# 284
  • Бургас
Помагайте! Къде да намеря тази играчка
http://www.patilanci.bg/vip-pets-domashen-lubimec-naila-imc

Общи условия

Активация на акаунт