Къде в Бургас? (41)

• 66 845
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета, преди време бяхте писали за един препарат за почистване на сребро. Имаше и линк за онлайн поръчка, обаче не го намирам сега, може ли да го дадете отново?

# 301
Работи ли капана /кебапчийницата/ в Отманли срещу хижа Странджа? Там нали имаше голямо наводнение и си мислех, да не нещо са в ремонт ....

# 302
Момичета има 2-ри етаж магазин Краснодар ?

# 303
  • Бургас
Здравейте момичета. Искам да ви попитам ако знаете или можете да ме насочите. Имаме нов диван с лежанка от материя - елефнат, но като го почиствам забелязвам как се е протънил на места. Та питането ми е - знаете ли къде мога да намеря хубави покривки за диван, от здрав плат, който да не задържа много косми и прашинки, че този 'елефант' лепи всичко, или пък къде да отида да дам размери да ми ушият. Ако имате информация, ще съм ви задължена. Хубава вечер.  Simple Smile

# 304
Аз съм поръчвала до новата поща в двора на бившата фабрика "Хемус". Там има и избор на платове и дамаски, но ако не си харесаш можеш да си купиш и са занесеш.

# 305
  • Бургас
Най-добре да си ушиеш калъф на шивач,иначе няма как да ти дойде точно по размер.
Иначе може да покриваш с шалте или голямо одеало,не знам какъв ти е размера.
Трябва да дойдат да ти вземат размера у дома.Аз съм ползвала има един грък-магазина му е до у-ще Васил Априлов-някъкво странно име беше на магазина,ама съм мн доволна-дойде,взе размера,даже си избрах от магазина дамаска и ми го ушиха.Simple Smile

# 306
  • Бургас
Значи ще потърся този грък Simple Smile. Да дойде най-добре, защото аз и да кажа размери, то пак си има тяхна тънкост. Колкото и пари да излезе, ще е по-добре да си запазя дивана, от колкото да го сменям на 1 година... Благодаря.   bouquet

# 307
  • Бургас

Да, има 2-ри етаж, в момента работи като магазин за дрехи втора употреба, но не съм сигурна коя от всичките големи вериги е!

# 308

Да, има 2-ри етаж, в момента работи като магазин за дрехи втора употреба, но не съм сигурна коя от всичките големи вериги е!

Благодаря ти   bouquet ще сме в Бургас за около месец и ще се пошляя из тамошните магазинчета .

# 309
  • Бургас
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате къде да потърся стол за детско бюро. Всъщност предпочитам да е да хора над 50 кг.
Благодаря предварително   bouquet

# 310
Момичета, моля Ви кажете ми къде в Славейков, леят куршум?   bouquet

# 311
  • Бургас
Момичета трябват ми големи бели кръгли балони

Peace

# 312
  • Бургас
 В Мобото има детски столове, стават и за възрастни, ние си взехме и го изпробвахме, но е с поръчка и се чака 2 седмици

# 313
  • Бургас
Къде има детски скицници на спирала с хубави дебели листи

# 314
  • Бургас
аз купувах преди месец от Джъмбо, имаше различни размери

Общи условия

Активация на акаунт