Къде в Бургас? (41)

• 66 695
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Къде в Славейков има фото, където мога да се снимам?
Казаха ми, че в това на Младост само проявяват снимки. Виждала съм и едно до ресторант Грог, но нямам идея там дали снимат. Моля ви кажете, утре трябва да се снимам и нямам време да обикалям да търся и после препотена да се снимам за диплома  Laughing

Това до ресторант Грог го преместиха, но там качеството е умопомрачително. Не ти препоръчвам. А собственичката само гледа как да те излъже. По-добре питай на Младост.

# 91
  • Бургас
Виж и мебели естило аз смятам да поръчам няколко шкафа но не съм сигурна още

Peace

# 92
На Младост ми казаха, че само проявяват снимки, тоест че няма как да ме снимат там Sad

# 93
  • София
Салон Милен, Герито. Намира се до тото пункта на Гладстон, дето го махнаха, и отвориха улицата Simple Smile.
Много съм доволна и аз от нея и свекърва ми пратих там.
За мебели проверете и фирма Ванерджи, моя приятелка все при тях поръчва.

# 94
  • Бургас
Къде да търся официални обувки за момиченце?

# 95
  • Бургас
Официални обувки взехме преди две седмици от Майорала на Трията, имат и намаление.

# 96
искам да попитам откъде мога да си купя хубав сутиен за кърмачки? свекърва ми беше купила от младост 2 преди време, които са много хубави, но затворили магазинчето.. и сега намерила някакъв китайски, дето на нищо не прилича, а аз искам да си взема поне още 2.. ?

# 97
  • Бургас
known, от Александровска съм купувала преди 2 години от един магазин за бременни(има и сребро в същата сграда и магазин XXXL). Бяха български. Иначе и в Лидл са хубави, но трябва да се гледа кода пускат. 

# 98
  • Бургас
Здравейте,
къде правят рисувани портрети от снимка?
И имате ли представа каква е цената?

# 99
Аз бях поръчала портрет по снимка в интернет, но не останах много доволна. Момичето тепърва навлизаше в това изкуство (личеше си и по цената). Все пак страницата във фейсбук е
https://www.facebook.com/Portretposnimka

Имам проблем с пералня Индезит, включи Демо режим и не иска да пере изобщо,а само центрофуга пуска. 2 пъти виках техник, защото се чуваха и странни звуци, а той само ми взима парите и казва, че на пералнята нищо и няма. Моля ви дайте ми някакви координати, спешно е!

# 100
Момичета, къде давате килимите си за пране ? Споделете, ако обичате дали сте доволни.

# 101
Здравейте мами,

Моля препоръчайте ми салон, където правят добре гел-лак. По възможност около хотел Приморец или около МОЛ Галерия.

Благодаря предварително.

# 102
  • Бургас
Къде продават сапуни на марката Milva. По възможност в славейков, но може и в центъра.

# 103
  • Бургас
Къде продават сапуни на марката Milva. По възможност в славейков, но може и в центъра.

Виждала съм в Елитис. На най-долния рафт при сапуните.

# 104
  • вкъщи
Здравейте мами, моля да ме насочите към магазин с достатъчно разнообразие на ученически раници. Досега попадам само на такива на Габол и разни китайски. А от Габол сме имали 3 раници, които доста бързо сдават багажа.

Общи условия

Активация на акаунт