Къде в Бургас? (41)

• 66 757
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Моля спешно за координати на майстор за развален хладилник, за Бургас до младежкия дом става дума.

# 151
  • Бургас
в кой от   магазините има по-голям избор на шалтета, покривки  и такива неща

# 152
здр
преди няколко години в к-с Братя Миладинови имаше нещо като магазин/склад за разни парти принадлежности (сламки, клеччки, свирки, шапки, включително и за заведения) дали още съществува и може ли някой да ми дадете адрес, т.к. съм забравила. помня само че се намираше в нещо като подземен гараж (говоря за време преди 4-5 г)

# 153
  • Бургас
Мисля,че още го има.Зимата  ходих там.На входа на гаража пише фирма Жу,или нещо подобно беше.

# 154
Някой може ли да ми препоръча много добър обущар, който да шие перфектно скъсани отгоре обувки? Става въпрос за едни елегантни обувки от промазан плат на Lacoste, които ММ успя да скъса за 2 седмици  - нанизал си крака на някаква лайсна  Rolling Eyes слава богу на крака нищо му няма, но обувките имат една дупка под формата на буквата Г. Той иска да ги хвърля, макар страшно да ги харесва, но аз съм решила поне да направя опит да ги спася  Simple Smile

# 155
Мисля,че още го има.Зимата  ходих там.На входа на гаража пише фирма Жу,или нещо подобно беше.

Да, ако става дума за Жу, работят  Peace

# 156
  • Бургас
Момичета ще затварят ли наистина мол Странд на 23 септември дали има намаления по случая Mr. Green

Къде има магазин с голямо разнообразие на пътеки и килими

Peace

# 157
  • Бургас
Момичета ще затварят ли наистина мол Странд на 23 септември дали има намаления по случая Mr. Green

За жалост ще го затворят.
Снощи бяхме там и намаленията са си стандартните.
Пуснали са флаери, че ще има до -80% но не видях конкретна дата Peace

# 158

Къде има магазин с голямо разнообразие на пътеки и килими

Peace

Carpet Max, Домко

Къде заваряват? - за съвсем малко нещо става въпрос

# 159
  • Бургас
Привет ,къде в града ни продават детски обувки на ПРИМИДЖИ?
Къде има разнообразие на детски обувки от естествена кожа?
От кои сте доволни?

# 160
  • Бургас
Момичета някакви отзиви за център Патешон

Peace

# 161
  • Бургас
Момичета някакви отзиви за център Патешон

Peace

Една позната няколко години подред записва детето си през лятото, предполагам че е доволна, иначе щеше да го смени.

# 162
здр
преди няколко години в к-с Братя Миладинови имаше нещо като магазин/склад за разни парти принадлежности (сламки, клеччки, свирки, шапки, включително и за заведения) дали още съществува и може ли някой да ми дадете адрес, т.к. съм забравила. помня само че се намираше в нещо като подземен гараж (говоря за време преди 4-5 г)

Улица места - зад бсу срещу втората употреба и кафе Йорк.

# 163
  • Бургас
Здравейте! Искам да купя подарък за едногодишно момченце ,но отдавна не съм купувала детски дрехи и ви моля за насоки . Ходих в  Галерия, но якетата, които харесах бяха 70 -80 лв, а дънките 30 -40 лв.Не зная това ли са цените или там е твърде скъпо.Къде мога да намеря нещо добро като качество и цена?

# 164
Здравейте! Искам да купя подарък за едногодишно момченце ,но отдавна не съм купувала детски дрехи и ви моля за насоки . Ходих в  Галерия, но якетата, които харесах бяха 70 -80 лв, а дънките 30 -40 лв.Не зная това ли са цените или там е твърде скъпо.Къде мога да намеря нещо добро като качество и цена?
Виж Странд.  Сега фалира и до 23 септември има разпродажби на -80%. Много дрешки по 10 лв има. 

Общи условия

Активация на акаунт