Къде в Бургас? (41)

• 66 764
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
къде има от разтворимите фибри, май Белфибра  се казваха, в големите вериги гледах няма

Виждала съм в Болеро-то - на касата, сигурно и по други магазини вече ще има.

В Странд  вчера минах - има намаления, но е толкова обрано, например в Овиезе, в повечето магазини има намаления на лятна стока, а новите колекции са си на нормални цени. Щели на 23.09 да затварят.

Някой има ли идея новата детска градина в Лазур (на мястото на 5-то РУ), която в момента завършват как се казва, директорката коя е, прием има ли, въобще каквато и да е информация ще ми бъде от полза Hug

# 166
  • Бургас
И аз ходих в Странд нищо няма можеш да видиш в H&M за детенцето разгледай сайта първо да се ориентираш цените са приемливи качеството добро

Peace

# 167
  • Бургас
Благодаря ви.Аз също ходих на Странд. Разгледах Next, но няма почти нищо от дрехите ,които са им в сайта.Намаление също няма за дрехите от новия сезон.Всички магазини имат на витрините с големи цифри написано - 70 или - 80 процента, а с малки букви е написано до. Simple Smile

# 168
  • Бургас
На мястото на V-то, детската градина е филиал на "Вълшебство", който ще работи от тази учебна година. Приемът беше април.

# 169
Здравейте! Искам да купя подарък за едногодишно момченце ,но отдавна не съм купувала детски дрехи и ви моля за насоки . Ходих в  Галерия, но якетата, които харесах бяха 70 -80 лв, а дънките 30 -40 лв.Не зная това ли са цените или там е твърде скъпо.Къде мога да намеря нещо добро като качество и цена?
Ако още не сте взели подарък,може да погледнете и в Уайкики и Карнивал кидс в Плаза.А в центъра напоследък ходя в едно магазинче на Александровска,намира се след магазина за чанти Тонино. И Кикирики  който се намира като тръгнеш от Макдоналдс на Александровска и отиваш към уличката зад У-ще Кирил и Методий. В тази уличка също има още един два магазина с по-хубави дрехи.От тези магазини купувам само турска и българска стока,рядко китайска ако много ми хареса.

# 170
  • Бургас
На мястото на V-то, детската градина е филиал на "Вълшебство", който ще работи от тази учебна година. Приемът беше април.

Да. "Вълшебство" се намира на "Вардар", а директорката се казва Катя Мишева.

Момичета, някой да е ползвал услугите на личен треньор от фитнес "Аякс"?

# 171
  • у дома
Помагайте, моля  Praynig - търся мъжки спортен екип /по възможност от естествени тъкани/ с българското знаме или в цветовете на знамето?

# 172
  • Бургас
Въпроса ми е следния- от къде в Бургас, си купувате био козметика и да е заредено добре? Аз по принцип си поръчвам но има неща които искам да си купувам офлайн. До сега съм си пазарила от био магазина до Трията, но вчера беше супер обрано откъм кремове за лице напр., все пак си харесах но се подразних на това, че никъде няма срок на годност- т.е. имаше единствено едно напечатано залепено стикерче. Но чак в къщи разгледах опаковката подробно и видях, че никъде другаде не е посочено до кога е годен продукта, което за реномирана френска био козметика е недопустимо. Зато си правя и извода, че нещо не е както трябва в цялата система  Thinking

# 173
  • Бургас
Въпроса ми е следния- от къде в Бургас, си купувате био козметика и да е заредено добре? Аз по принцип си поръчвам но има неща които искам да си купувам офлайн. До сега съм си пазарила от био магазина до Трията, но вчера беше супер обрано откъм кремове за лице напр., все пак си харесах но се подразних на това, че никъде няма срок на годност- т.е. имаше единствено едно напечатано залепено стикерче. Но чак в къщи разгледах опаковката подробно и видях, че никъде другаде не е посочено до кога е годен продукта, което за реномирана френска био козметика е недопустимо. Зато си правя и извода, че нещо не е както трябва в цялата система  Thinking

Аз по принцип си пазарувам от Iherb. Там цените са добри и има богат избор не само на био козметика, но и на храни, препарати, добавки и пр.
В магазина до Трията - Био спот последния път много ме издразниха. Поръчах си крем за лице с фактор на L'erbolario. Мина седмица, две - поръчали го, но още не бил дошъл. Накрая просто си купих крем от аптеката. А онези така и не ми се обадиха въобще. Супер некоректно.

# 174
  • Бургас
Аз пазарувам от Био Избор от време на време. https://www.facebook.com/pages/M%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D … ef=ts&fref=ts

# 175
  • Бургас
Някой беше писал, че има телефон на тези, които перат килими на бара в Долно Езерово. Може ли да ми го дадете?

# 176
  • Бургас
аз съм викала за пране на килими Данчо - тел. 0888 531 317

# 177
Здравейте момичета! Харесала съм диван Гейм  http://tediva.eu/bg/products/282-%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BC на фирма Тедива. Дали мога да го видя някъде на живо?Предлагат ли някъде в Бургас дивани на тази фирма ?

# 178
Здравейте момичета! Харесала съм диван Гейм  http://tediva.eu/bg/products/282-%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BC на фирма Тедива. Дали мога да го видя някъде на живо?Предлагат ли някъде в Бургас дивани на тази фирма ?

На сайта има секция - Дистрибутори, там са изредени

# 179
  • Бургас
Момичета, препоръчайте изпитана фирма за вътрешни алуминиеви щори с нестандартни размери. Ако може, да не са и много скъпи Simple Smile Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт