Къде в Бургас? (41)

• 66 910
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Случайно някъде в Бургас да има козметика Radiant? Едно време имаше в Бонжур, но оттогава никъде не съм виждала.

# 226
Момичета, кой автобус, да си хвана от Трета поликлиника или Новата поща до КАТ?

# 227

Номер 12 от спирката срещу Трета поликлиника. Слиза се на последната спирка и после малко вървене има.

# 228

Номер 12 от спирката срещу Трета поликлиника. Слиза се на последната спирка и после малко вървене има.

Много благодаря.   bouquet

# 229
  • Бургас
Момичета, търся хубави дамски пантофи. Някакви предложения от къде да взема?

# 230
  • София
Харесват ми пантофите на DeFonseca, виждала съм ги в Метро и ако не се лъжа има и в Компасите.

# 231
Пантофи има и в Галерията на 1 етаж, срещу Зарата, забравих му името на магазина, за бельо и домашни дрехи.Ааа да, Oysho.

# 232
  • Бургас
Здравейте,препоръчайте ми фирма за екскурзия до Истанбул? От коя сте доволни?
Търся за края на октомври 31.10 до 2.11 с 2 нощувки.Тръгване от Бургас.

# 233
Два пъти съм ходила - единия с ТЕММА, втория с Караджъ турс. И двата пъти беше с тръгване от Варна и качване в Бургас, за който си е закупил оттук екскурзията. И към двете фирми нямам забележки, но и не съм имала големи очаквания.

# 234
  • Бургас
Като стана въпрос за автобуси, да попитам и аз:
Има ли автобус който да е по маршрут Трета поликлиника до завод "Победа"?
И ако има такъв кой номер е  newsm78

# 235
  • Бургас
Къде има козметика на Lumene?

# 236
  • София
Два пъти съм ходила - единия с ТЕММА, втория с Караджъ турс. И двата пъти беше с тръгване от Варна и качване в Бургас, за който си е закупил оттук екскурзията. И към двете фирми нямам забележки, но и не съм имала големи очаквания.
Като екскурзовод на Темма-препоръчвам горещо с две ръце!

# 237
Здравейте, търся да купя колело за баланс на Puky втора употреба.
Проверих в магазините в центъра , но няма .Ако някой знае от къде или има за продан , моля да пише .   bouquet

# 238
Преместиха ли някъде другаде някой от магазините на Странд?

# 239
Като екскурзовод на Темма-препоръчвам горещо с две ръце!

mamasvetla , би ли споделила каква е програмата на еднодневната екскурзия до Одрин.Спира ли автобуса до складовете за перилни препарати? До коя фабрика за спално бельо се ходи?

Общи условия

Активация на акаунт