Къде в Бургас? (41)

• 66 910
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
За Комнет съм чувала, че често им спира интернета, поради технически проблеми.
Преди бях на Диджиком интернет и бях доволна, но нямам идея, дали имат пакети, а и май не предлагат кабелна.

# 256
Някой има ли наблюдение от Комнет?Предлагат много изгодно пакет от 20лв телевизия и интернет.Ще бъда благодарна за мнения.В момента сме към Булсатком и Бургаснет ,но ни излиза доста скъпичко.

Ние сме със Comnet вече почти година, ползваме 3 месечен пакет за 18 лв доволни сме за тази цена в сравнение със Мтел. Що се отнася до прекъсванията не са толкова чести ( поне не в нашият район ) и те са за около минути не е нещо сериозно. А пък за телевизия не съм питала дали имат но мисля че не.

# 257
Момичета, препоръчайте ми някоя фирма за дограма в Бургас, че сме започнали едни ремонти и вече седмица не мога да се ориентирам, къде в града монтират качествено дограмите. Ако ми дадете и съвет кои профили са по-добри като марки ще съм благодарна  Hug

# 258
  • в джунглата
Търся отзиви за д-р Кенолова -дерматолог.
Ако знаете друг добър дерматолог , моля да споделите. Става въпрос за проблем с пигментни петна.

# 259
Ако знаете друг добър дерматолог , моля да споделите. Става въпрос за проблем с пигментни петна.
За мен не е достатъчно компетентна. На мен ми помогна д-р Румяна Каракачанова

# 260
  • Бургас
За мен не е достатъчно компетентна.
За мен също, но за пигментни петна може и да помогне. Има доста апаратура.
Водих сина си при нея за незначителен проблем и започна да търси в уикипедия какво може да му повлияе добре.
Можеш да и се обадиш и да я попиташ дали може да помогне.

# 261
  • Бургас
За пигментни петна ми предписаха... крем. А аз очаквах да се започне с изследвания някакви, коментар на хранителни навици, нещо такова. Не можах да си купя въпросния продукт, защото ми идваше скъп.
Не става дума за цитираните горе лекари, но все тая. Не очаквам някой да се заеме сериозно.

# 262
Спешно трябва да поръчам детска торта с Angry Birds - релефна, детето я е видяло на рожден ден в детската градина и иска такава за своя, но не можах да открия коя фирма предлага такива. Ако сте мяркали някъде по каталозите подобна торта, ще бъда много благодарна, ако ме насочите!

# 263
Спешно трябва да поръчам детска торта с Angry Birds - релефна, детето я е видяло на рожден ден в детската градина и иска такава за своя, но не можах да открия коя фирма предлага такива. Ако сте мяркали някъде по каталозите подобна торта, ще бъда много благодарна, ако ме насочите!
http://zaharo.info/torti/angry-birds-0
има и още няколко

# 264
  • Бургас

https://www.facebook.com/SugarSteffy/photos/pb.423706621094298.- … ype=3&theater

Или поръчай гладка торта и сложи отгоре играчки.

# 265
  • в джунглата
За мен не е достатъчно компетентна. На мен ми помогна д-р Румяна Каракачанова

Благодаря че се вслючи, само да попитам тази Каракачанова за пигментни петна ли ти помогна или за друго?

# 266
всъщност не може ли да си поръчаш тортата и отгоре да ти нарисуват какво си поискаш   newsm78 може да попиташ дали имат такава опция за правене.аз иначе съм доволна от тортите на фирма Марс

# 267
  • Бургас
И аз съм на Комнет - Интернет. Доволна съм, изобщо не спира често, даже не помня кога последно е имало прекъсване, освен това реагират бързо при проблем.

# 268
И ние сме доволни от Комнет. Нямали сме проблеми със спиране на интернета. За 2 години да се е случило 2-3 пъти. За телевизията и аз не съм запозната.

# 269
  • Бургас
Аз съм много доволна и от ТВ и от интернета на Комнет.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт