Знаете ли кого видях? - тема 26

• 157 872
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • На земята, която е всъщност звезда.
beba2, a самата постановка как е?

# 241
На мен ми хареса. Със съвременно звучене, казваща много истини.

# 242
  • На земята, която е всъщност звезда.
На мен ми хареса. Със съвременно звучене, казваща много истини.

Благодаря ти!

# 243
  • Sofia
Ники Илиев, днес, на паркинга на Славия Спортес. Висок, хубавец  Crazy

# 244
Юлияна Дончева и Стъки в Хепи в Paradise Mall днес. Юлияна беше просто прекрасна и много красива. Пак там Башар Рахал.

# 245
  • София
Хилда Казасян ,много усмихната ,мила и любезна.Говорихме малко,доста е симпатична.И Сотир Цацаров вежлив както винаги.

# 246
  • София
Наша съфорумка на Interfood & Drink в Интер Експо Център.

# 247
Ирина Сарачинова-Тенчева в  "Ринг" мол в петък, с една жена, майка и може би, обикаляха магазините.

Рапъра Устата на първия учебен ден, в 145 училище в "Младост".Беше с количката с бебето , уговаряше се за някакво участие същата вечер.
В деня ,в който се роди бебето, го видях на паркинга на "Пикадили " в "Мл". А иначе какво се е случило или ще се случи, съвсем неволно се осведомявам  Mr. Green, толкова може да се чуе разминавайки се с някой...

# 248
  • Berlin
Юлияна Дончева и Стъки в Хепи в Paradise Mall днес. Юлияна беше просто прекрасна и много красива. Пак там Башар Рахал.
И аз често я виждам в този мол. Simple Smile

# 249
  • Sofia
Фил-Трендафил Сърмов, по надвечер днес, в България Мол. Мотаеше се в Х и М.
Прошарила му се косата доста  Rolling Eyes
Наблизо е втората зала на Денс Академи, и често го виждам в България Мол.

# 250
Аз видях певицата Цветелина Янева в новия столичен мол. Беше с няколко приятелки и бодигард. А мина точно покрай мен и беше с очила,лек грим и много приятен парфюм.  Laughing Grinning
Интересното е,че за втори път я виждам в мол. Първият път беше в The Mall.
Много е сладка според мен.  Heart Eyes

# 251
  • София
Че не трябва ли да ходи в мол Rolling Eyes

# 252
Не,не исках да кажа това.
Просто е съвпадение,че все я срещам по моловете,а не някъде другаде например.  Hug Laughing

# 253
Просто е съвпадение,че все я срещам по моловете,а не някъде другаде например.  Hug Laughing

То и аз се оглеждам в библиотеката за фолк певици, но няма.  Simple Smile Другите места , където би я срещнала, са фризьорски салон, козметик, масажно студио, фитнес...Но сигурно ходите на различни места.

# 254

То и аз се оглеждам в библиотеката за фолк певици, но няма.  Simple Smile Другите места , където би я срещнала, са фризьорски салон, козметик, масажно студио, фитнес...Но сигурно ходите на различни места.

хахаха
Аз не бих казала,че се оглеждам за фолк певици постоянно.  Laughing Laughing  Joy Странно ми е,че видях нея пак,а не примерно някоя друга фолк певица.  Laughing Просто е съвпадение.

Общи условия

Активация на акаунт