Знаете ли кого видях? - тема 26

• 157 888
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вчера в МОЛ "Paradise" Татяна Лолова с голям букет цветя и официално облечена. Качваше се към ресторанта на последния етаж.

Пак в МОЛ-а - Стефан Орманджиев с жена си.

# 286
  • На земята, която е всъщност звезда.
А дали е кидс френдли, че май точно в една от неговите не беше, но може и да бъркам.

Това не знам, трябва да ги питаш по тел. В двата му други ресторанта съм ходила, и в двата съм виждала семейства с деца.  newsm78

# 287
  • До сърцето...
Светослав Пеев.
Преди около месец го засякох с домочадието във Варна, около Морската градина.

# 288
  • Варна
Кирил Ампов с жена си и двете си внучета в Икеа. Момчето много прилича на баща си.
А аз сина му днес на летище Варна - много възпитан младеж.
Пак там Елена Петрова - изключително финна мадама.
И двамата изглеждаха много добре за това време на денонощието (7 ч. сутринта).

# 289
  • София
Рафи снощи в МОЛ "Paradise". Той си е направо дете.

# 290
Жерар Депардийо-разминахме се на летището в Париж петък.

# 291
Бойко Василев от "Панорама",  Теодосий Спасов и Иво Танев на метростанция "Сердика" по линията "Надежда - Лозенец"преди 20 мин.

# 292
Днес ранен следобяд - Христо Сираков.

# 293
  • в 1001-та нощ
Орлин Павлов, впечатляващо елегантен  Peace

# 294
Че не трябва ли да ходи в мол Rolling Eyes
Не,не исках да кажа това.
Просто е съвпадение,че все я срещам по моловете,а не някъде другаде например.  Hug Laughing

То и аз се оглеждам в библиотеката за фолк певици, но няма.  Simple Smile Другите места , където би я срещнала, са фризьорски салон, козметик, масажно студио, фитнес...Но сигурно ходите на различни места.

По този повод разминах се с Глория в Ринг мола weekend-а и обясняваше на придружителите си как ще отиде да си купи някоя книжка.   Laughing

# 295
Съмнявам се да може да.чете, а и не съм чула да са направили 50 нюанса с картинки като за нея.

# 296
Съмнявам се да може да.чете, а и не съм чула да са направили 50 нюанса с картинки като за нея.
Откъде тази злоба?

# 297
Красимир Минев - спортен журналист, на ул. Шишман
Малко преди това водещия на Здравей България(Виктор Николаев) май се казваше в един джип, на същата улица.

# 298
Ернестина Шинова, в банка. Красива жена, а защо така изглеждаше, едно червило да беше сложила, едва я познах....имам предвид, как да съм тактична, видът и беше прекалено лежерен, да не използвам по-силна дума.
Лошо впечатление ми направи, че в банката не престана да си чати по телефона, има табели, че е забранено използването на телефон. Ок, пише си, но да беше му намалила звука или го изключила поне 20 пъти и подсвирна телефона, че има съобщение....много несъобразително, поне според мен.

# 299
Гого Лозанов днес - едър мъж. С нищо не ме изненада, визирам облекло/папионка. Направи ми добро и възпитано впечатление. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт