Знаете ли кого видях? - тема 26

• 157 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Вчера на околовръстното Наталия Симеонова в черен джип, ми огромна изглеждаше зад волана  Simple Smile

От дрехите е, скоро имах възможност да я огледам от близо, малки корекции в стила, и ще изглежда много по-добре.

# 376
  • Berlin
Калина Крумова и семейство вчера в Парадайз. Тя е красива. Simple Smile

# 377
  • Sofia
Наталия Кобилкина в един веган-ресторант преди около 2 седмици.
Очарователна, секси, с много сладък руски акцент, с хубави дрехи и перфектен грим.
Но на живо е определено по-слаба, дори леко кльощава ми се стори, в сравнение със снимките й. А аз обичам по-пищни жени. Нищо де, много се изкефих  Grinning

# 378
Адреналин ката Яна с бащата на детето й и детето в мол-а на Черни Връх. Тя изглежда чудесно, а той като гей  Joy

# 379
Калина Крумова и семейство вчера в Парадайз. Тя е красива. Simple Smile
За кой е женена тя?

# 380
Разведена е отдавна и го кара на гаджета. Хубава жена.

# 381
Адреналин ката Яна с бащата на детето й и детето в мол-а на Черни Връх. Тя изглежда чудесно, а той като гей  Joy

Тази Яна не се ли раздели шумно с бащата на детето си? newsm78
Със същия мъж ли е, с когото правеха панаири по вестници и телевизии, докато се развеждаха или я бъркам с друга адреналинка?

# 382
  • София

Тази Яна не се ли раздели шумно с бащата на детето си? newsm78
Със същия мъж ли е, с когото правеха панаири по вестници и телевизии, докато се развеждаха или я бъркам с друга адреналинка?

Не беше ли Жана.  Thinking И аз ги бъркам.  Blush

# 383
  • Berlin
Яна е русата, Жана брюнетка. Simple Smile

Спенс и моделката Макавеева, сега не се сещам за името, вчера в Парадайз естествено. Всеки път виждам по някой там.

# 384
  • Бургас
Разведена е отдавна и го кара на гаджета. Хубава жена.
никога не е била женена, и на мен на живо ми се видя хубава  и доста висока и стройна

# 385
Любомир Симеонов  Heart Eyes в киното . Влезна след като загасиха светлините . Нямаше да го позная , ако не се бях загледала по ръста и походката  Blush  Прекрасен  Laughing

# 386
Любомир Симеонов  Heart Eyes в киното . Влезна след като загасиха светлините . Нямаше да го позная , ако не се бях загледала по ръста и походката  Blush  Прекрасен  Laughing
Кой е този

# 387
  • София
Кой е този

newsm78 newsm78 newsm78https://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE-%D0%A1%D … 0/293393810720101

# 388
Е колко пък да е прекрасен Любо Чука  Crazy

# 389
  • Вестерос
Мария Игнатова, лятото, много е симпарична. Минах покрай нея докато деца се снимаха с нея. Мислех, че ще е по-висока, 165 й давам.
Татяна Лолова, пак лятото , на един светофар, беше в колата зад мен.
Румънеца, беше на съседната маса в една дискотека  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт