Знаете ли кого видях? - тема 26

• 157 819
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Ивайло Захариев, наскоро в метростанция Соф. Университет.
Много дребен и нежен един такъв. Не си го представях така на живо.
Дребен? Той е слаб, но изобщо не е нисък. Освен ти да си поне 185 см, затова да ти се е видял дребничък.

о, не. Съвсем нямам такива р-ри, но и той не ми се видя висок. Факт. Разминахме на входа на вагончето за съвсем кратко време и с такова усещане останах.  Grinning
Засичала съм го няколко пъти. Моите впечатления се припокриват с твоите. И аз не съм великанка. Под 170 съм.

# 601
Джерард Бътлър. Wink

# 602
Разказвай, моля, не се стискай  Flutter къде, кога, как.

от мен - Татяна Дончева, в керемиден джип Great Wall

# 603
Снощи в Night Flight, нисичък ми се видя. Embarassed

# 604
  • ту тук, ту там
Candy_girl, да не си момичето, дето си направи селфи с него на един светофар?!  Laughing

А, ти си отговорила междувременно!  Grinning

# 605
Неее, щях да се похваля. Laughing

# 606
Денди, в обичайния си вид и разбира се с бастона.

# 607
Наско от " Мело-ТВ-мания"  . Усмихна ми се , усмихнах му се .  Grinning Ведър такъв. Нито надут , нито надменен или намусен.

# 608
  • софия
Ива Екимова в една книжарница, говореше по телефона, изглеждаше добре, но наричаше клиентите си "пациенти" Rolling Eyes, много грозно ми се  стори.
С Наско сме учили заедно, още тогава си беше готин, даже ме сваляше с една готина фраза" Измори ли се, защото не спираш да препускаш из мислите ми", хаха били сме на по 15 години Simple Smile

# 609
Греди Асса /така май се пишеше името му/

# 610
  • Berlin
Ива Екимова в една книжарница, говореше по телефона, изглеждаше добре, но наричаше клиентите си "пациенти" Rolling Eyes, много грозно ми се  стори.
С Наско сме учили заедно, още тогава си беше готин, даже ме сваляше с една готина фраза" Измори ли се, защото не спираш да препускаш из мислите ми", хаха били сме на по 15 години Simple Smile

Готино. Simple Smile Аз много го харесвах по времето на Ъп даун, че и после, че и сега. Laughing
Какви са клиентите на Екимова? newsm78

# 611
  • Бургас
Екимова имаше май PR агенция, май е и преподавател по същото в НБУ

# 612
Гримьора Валентин Кулагин вчера в центъра на София. Голям цирк.

# 613
  • с/у ОколоМръсТното
Денди, в обичайния си вид и разбира се с бастона.

и с кучето си. Голям образ ми е. Винаги е впечатлителен. Онзи ден и аз го видях. Той също е по-скоро дребен и изящен един такъв като за мъж.

Румен от Сделка-та... 1:1 с екранния си образ. Мнооого слаб.

# 614
Денди и аз го виждам през седмицата поне по веднъж , ама други тцък.

Шани ти къде го видя?

Общи условия

Активация на акаунт