Знаете ли кого видях? - тема 26

• 158 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Ернестина Шинова, в банка. Красива жена, а защо така изглеждаше, едно червило да беше сложила, едва я познах....имам предвид, как да съм тактична, видът и беше прекалено лежерен, да не използвам по-силна дума.
Лошо впечатление ми направи, че в банката не престана да си чати по телефона, има табели, че е забранено използването на телефон. Ок, пише си, но да беше му намалила звука или го изключила поне 20 пъти и подсвирна телефона, че има съобщение....много несъобразително, поне според мен.

Тази пък простотия и табели само в България го има , да не се ползва телефон в банка ooooh!
Щатите; У.К. дори в Гърция всички си ползват телефоните и говорят в банките.

# 301
  • София
И е много приятно да си в някое учреждение, и някой до теб да крещи нещо по телефона. Направо е супер  ooooh! То и в градския транспорт викат като овчари. Въпрос на възпитание къде ще говориш и къде не.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 07:40 от Аглея

# 302
Охраната ми обясни, че не е позволено да се ползват мобилни телефони и да си разговарят клиентите по между си, защото разсейват служителите, които работят с пари.

# 303
Златка Райкова в ресторант "Eat it" оглеждаше се дали хората я разпознават!!!

# 304

Хубава ли е и на живо?!...тя си има някакъв такъв навик да се оглежда, и на тв-то личи...

# 305

Хубава ли е и на живо?!...тя си има някакъв такъв навик да се оглежда, и на тв-то личи...
  Хубава е да, със страшно красиви сини очи!!!

# 306
Днес се разминах на Витошка с Камелия Тодорова много симпатична на живо

# 307
  • София
Има отвратително държание и е супер как да кажа толкова изискана ,а ние плазмодийй да се влачим.Нв я понасям. Laughing

# 308
Днес се разминах на Витошка с Камелия Тодорова много симпатична на живо

Редовно я засичам в магазините в квартала - винаги е стилна, добре гримирана и много мила с персонала.

# 309
Абсолютно класа си е !
Кой е квартала а?

# 310
  • София
Явно съм я хванала  в настроение.

# 311
Абсолютно класа си е !
Кой е квартала а?

Лагера, близо до Кр. село

# 312
  • На земята, която е всъщност звезда.
Теодора Духовникова и семейство на вечеря с приятели в един от ресторантите на мъжа й.

# 313
  • Sofia
Абсолютно класа си е !
Кой е квартала а?

Лагера, близо до Кр. село
и аз все там я виждам,дъщеря и също,може би заедно живеят

# 314
Соня Колтуклиева  Tired В дъжда се разхождаше със слънчеви очила  ooooh! Рядко противна ми е  Sick

Общи условия

Активация на акаунт