Знаете ли кого видях? - тема 26

• 157 864
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Мравче, защо така не ти е харесал Донев? Арогантно ли се държа ?  newsm78

И аз съм изненадана за Донев, също много го харесвам.

# 346
  • На земята, която е всъщност звезда.
Познавах Донев в ранните му актьорски години и ми беше неприятен. За мен образът на интелигентен зевзек, с който се наложи сред хората, не отговаря на реалния му образ. Освен това го намирам за актьор средно ниво що се отнася до "истински" театрални постановки. Но определено е умен и интелигентен и успешно си намери нишата.

# 347
Но определено е умен и интелигентен и успешно си намери нишата.

Напълно съм съгласна. Но да не забравяме, че актьорите обикновено са едни на сцената, и други в живота. Поне за мен изкуството си е отделен свят.

# 348
Гергана Малкоданска днес на обяд в метрото. Слезе на Опълченска. Едвам я познах, но я загледах, защото имаше някаква ужасна пудра на лицето, която стоеше като на топченца. Виждаше се от километри.Предполагам в Нова ги мажат с разни неща за пред камера. Иначе като цяло беше свежарка, спортно облечена.

# 349
Васил Чергов, Тони Стораро и Емилия на фирмено парти и трио сопрано, ако са известни на някой, че на мен не бяха Simple Smile

# 350
  • Sofia
Далаклиев/боксьора/ в Била

# 351
Антон Дончев, Дора Бонева, Миленита, Дони, Звезди, Ваня Костова (Боже толкова са много), някои са ми и приятели.  Ми художник съм си и имам такива контакти Embarassed

# 352
Преди час рапъра Кристо и приятелка в Макдоналдс. Млади, готини, но .... с кученце в ресторанта. Персоналът търпеливо им прие и изпълни поръчката с подскачащото кученце около тях, но когато вече седнаха, един младеж им направи забележка, че не е позволено да останат с животинката вътре. Отговорът на Кристо беше, че ще останат само минута. След 5 мин. все още си бяха там с кученцето в скута на момичето.

# 353
Преди десетина дена Антония Петрова с мъжа си в самолета за Москва. Не бяха бизнес класа Mr. Green. Тя ми изглежда с някакви "подобрения" в лицето, но не съм специалист да кажа какви, просто нещо неестествено имаше. #Crazy

# 354
Преди десетина дена Антония Петрова с мъжа си в самолета за Москва. Не бяха бизнес класа Mr. Green. Тя ми изглежда с някакви "подобрения" в лицето, но не съм специалист да кажа какви, просто нещо неестествено имаше. #Crazy

Техния си самолет, на който развяваше снимки по едно време, да не е на Коледно освежаване?

# 355
  • срещу двата комина :)))
никой не съм виждала напоследък, но да ви следя  Wink

# 356
Два пъти вече виждам в квартала (явно живее в някой съседен блок) Красимир Костов. Често го имитират по комедийните предавания.

# 357
  • София
Футболистът Илиян Илиев в центъра на Варна.

# 358
  • София
Вчера на околовръстното Наталия Симеонова в черен джип, ми огромна изглеждаше зад волана  Simple Smile

# 359
Вчера на околовръстното Наталия Симеонова в черен джип, ми огромна изглеждаше зад волана  Simple Smile
Аз я видях в Дъ мол преди 10тина дни някъде, огромна си е и за моите представи.

Общи условия

Активация на акаунт