Знаете ли кого видях? - тема 26

• 157 822
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Отново Диана Найденова, в аптеката. Явно живее някъде в нашия квартал.

# 526
Елена Кучкова в Зара. Много хубава!
Много я харесвам аз нея. Висока ли е

# 527
  • ту тук, ту там
Ами доста стърчеше, но беше на много високи токчета и платформа, та не мога да преценя реално. В лице една такава нежна по-скоро, нямаше излъчване на плеймейтка!

# 528
  bouquet
Физиономията й самата е такава- детско- мръснишка, ако мога така да се изразя.

# 529
  • София
Ама мнооого простичка тая Кучковата. Не мога да се отпусна да я харесам дори визуално, имайки предвид каква е куха лейка. Редовно ми докладват за нейни изцепки, от първа ръка, така че как да го харесам това моме като е просто, невъзпитано и глуповато. Иначе е простодушно...

# 530
Вчера в кварталния супермаркет актьорът Антон Радичев (баба Тонка) с колелото влезе в магазина, а къде го е паркирал не знам. Разминахме се на вратата и културно ме изчака да изляза с торбите. Явно живее наблизо и друг път съм го виждала с въпросното возило.

# 531
Вчера Захари Бахаров шофираше черен мерцедес,много готин  Heart Eyes

# 532
Преди малко Даниел Вълчев на летище Варна.Симпатичен,спретнат мъж.Мислих,че е по-висок.

# 533
  • Sofia
Златка Димитрова,Лео и Ива Екимова-снощи, в ресторанта на Лео в Драгалевци, на благотворителна вечеря.
Златка е  много секси, лъчезарна и естествена  Hug Голяма хубавица. Харесвам я.

# 534
  • ту тук, ту там
Аз пък Златка Димитрова съм я виждала преди време в книжарница! Беше преди доста време, повече от година, ама сега се сетих като я споменахте! Simple Smile

# 535
Вчера Михаела Филева и компания рапърчета (с ужасно смъкнати панталони) в Хиполенд опаковаха подарък. Много е хубава и лъчезарна, но мислех че е доста висока, пък тя не била.

# 536
Преди малко Даниел Вълчев на летище Варна.Симпатичен,спретнат мъж.Мислих,че е по-висок.

Оо, той колко ми е симпатичен.  Sunglasses Завиждам ти леко.   Flutter

# 537
Захари Бехаров и секси  Sick Sick #Crazy #Crazy за един и същи човек ли говорим?!
Всеки път като му видя грозната муцуна и сменям канала .

amerikka.....ей затова сме различни хората

# 538
  • Страната на чудесата
...
Златка е  много секси, лъчезарна и естествена  Hug Голяма хубавица. Харесвам я.

Подкрепям те, преди малко я видях в Зоологическата градина. Много чаровна, много секси. Мислех, че е по-висока и едра, наживо ме изненада много приятно  Peace

# 539
  • софия
Калин Врачански в заведение на заведение на любима уличка. Виждам го на нея за пореден път и не мога да го харесам. Дребен и незабележим. За мен. (Да не помислите, че съм великанка. 160-и малко съм, но никога не съм харесвала дребосъци)

Общи условия

Активация на акаунт