Знаете ли кого видях? - тема 26

• 157 822
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
 Ива Екимова вчера в магазин за булченски рокли в България мол.
 Жасмина Тошкова, която беше в "Сделка или не" - ходи в същия фитнес, в който и аз. Много добро тяло вади. То във фитнеса редовно виждам някакви популярни индивиди.. Ааа да, и Биляна Йотовска преди няколко дни. Пак там.

# 541
Pretty woman...
фитнеса на България ли  Wink

тази Жасмина ли?

# 542
 Ами да, но на тази снимка е зле. Simple Smile Сега доста по-добре изглежда в тяло.

# 543
..
Златка е  много секси, лъчезарна и естествена  Hug Голяма хубавица. Харесвам я.
Подкрепям те, преди малко я видях в Зоологическата градина. Много чаровна, много секси. Мислех, че е по-висока и едра, наживо ме изненада много приятно  Peace
И аз ви подкрепям, просто страхотно момиче. Много е хубава и естествена наживо.

# 544
  • София
Снощи Делян Добрев и Владо Каролев в едно заведение на бул. "България". Пиеха кафе и разговаряха.

# 545
Драгомир Драганов, Симона Пейчева със семейството си, Юлияна Дончева в "The Mall".

Иван Несторов в ресторант със симпатична девойка.

Наталия Кобилкина  няколко пъти ,в ресторант. Със девойките от групите и.

# 546
..
Златка е  много секси, лъчезарна и естествена  Hug Голяма хубавица. Харесвам я.
Подкрепям те, преди малко я видях в Зоологическата градина. Много чаровна, много секси. Мислех, че е по-висока и едра, наживо ме изненада много приятно  Peace
И аз ви подкрепям, просто страхотно момиче. Много е хубава и естествена наживо.
И аз подкрепям - наистина много нежна и красива.Често я виждам в квартала, в който живее и във фризьорския салон.Макар, че не винаги е нагласена на 100 % е много, много готина.По-нисичка е на живо, но много сладка и симпатична.

# 547
Юлиян Константинов - стори ми се, че е побелял още повече.

# 548
  • Пловдив
Симона Пейчева в митницата.Крум Савов няколко минути след това, пред автогарата, снимаха репортаж.

# 549
  • Вестерос
Митницата-това магазина огромния с   втора употреба дрехите нали ?

# 550
  • Пловдив
Не, софийска митница Laughing

# 551
Атанас Михайлов ,който водеше Страх живее в блока ни
Новата Мис България Симона Евгениева и сестра й са ми познати и вчера ги видях Blush

# 552
# 553
  • Berlin
Не са коректни. Може да са пътували с кола или различни полети  Laughing , или изобщо да не са били те.  Mr. Green  Ще взема и аз се цаня някъде да пиша такива статийки, хванах ги как ги пишат, нооо ще споменавам източника... Пардон, бг-мама. Sunglasses

# 554
 Мен частта с СМС-а ми харесва, все едно са им чели кореспонденцията  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт