Знаете ли кого видях? - тема 26

• 157 822
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Александър Майонезата днес в тенис клуба на Малееви. Обут с бели чорапи и джапанки. Изглеждаше доста тежко пострадал в лицето (особено дясната половина бешецялата в рани). Беше с една дребна черна мадама.

# 556
Ралица от Сървайвър?

# 557
  • София
Ами не беше облечена така, та не съм сигурна Simple Smile Но може и тя да е била.

# 558
  • София
П.с. Сега се разрових за други нейни снимки и вече съм сигурна, че беше тя.

# 559
  • Sofia
Александър Майонезата днес в тенис клуба на Малееви. Обут с бели чорапи и джапанки. Изглеждаше доста тежко пострадал в лицето (особено дясната половина бешецялата в рани). Беше с една дребна черна мадама.
значи е истина за боя,който е претърпял box

# 560
  • Пловдив
Пламен Манасиев два дни подред покрай театър София.Денди вчера в Сердика център.

# 561
А кой и кога го е бил? Я кажете Simple Smile

# 562
  • Berlin
Кой го е бил?  Laughing
Densi, ти каква снимка на Ралица извади! Никой няма да я припознае навън.  Laughing

# 563
Марта Вачкова, шматкаше се в Лозенец, изглеждаше поотслабнала.

# 564
  • София
А кой и кога го е бил? Я кажете Simple Smile
Не го билИ бИли, бил катастрофирал без колан. Според официалната версия.
И един мармот...

# 565
Ивана в мола  Grinning

# 566
  • София
Доста футболисти в лобито на Кемпински. После мисля, че се возихме с Джерард Бътлър в асансьора пак там, но имаше и други хора и не успях да го огледам добре.

# 567
Драго (Чая),близо до пиано бар-"Арбат".Кали,на паркинг,на "Билла".

# 568
Доста футболисти в лобито на Кемпински. После мисля, че се возихме с Джерард Бътлър в асансьора пак там, но имаше и други хора и не успях да го огледам добре.

Извинявай, но в коя страна се случва това? Предполагам няма как Джерард Бътлър да е дошъл в БГ и да не съм разбрала. Simple Smile

# 569
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство

Извинявай, но в коя страна се случва това? Предполагам няма как Джерард Бътлър да е дошъл в БГ и да не съм разбрала. Simple Smile
даже вчера го показваха на снимачната площадка  София в "Папараци"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт