Професионални серии за коса - тема 68

• 49 344
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • София
milavanila

Много ти е хубава косата  Hug особено като се има предвид, че си светло руса. Ама защо така заблуждаваш с аватара  Joy мислех, че си тъмнокоска. Тя и Русата Мамма така прави, ама поне насочва името, че е руса Simple Smile

Да ви кажа честно, истина е, че човек иска това, което няма. Преди, когато бях с къдрава коса, все се изправях, а сега все се къдря  Joy Joy Joy
Няма оправия...

Търся си да си взема някакви нови неща за финиш. С шампоани и маски спирам, че просто е страшно положението. Като във фризьорски салон съм  hahaha
Днес заминавам за една седмица на море в Гърция и ще мога да използвам това кремче, че до сега не успях да му отдам дължимото.

# 31
  bouquet  Благодаря за чудната ни темичка  Heart Eyes 

От както чета темата почнах да слагам термозащита - рядко не суша косата си и ми трябва някоя друга вафла за обем  Embarassed защото моя хич го няма. Когато изправям използвам основно нещо за обем, рядко си правя косата с дифузер - тогава ползвам лак за коса и е хубаво да си харесам продукт с фиксация за къдрици  Rolling Eyes Преди ползвах една гел пяна, ама не помня на коя марка беше  newsm78 или както аз и казавах "Пукаща пяна"  hahaha  Най - предпочитана прическа ми остана да си правя цялата коса на вафли - имам различни приставки, но ММ ме харесва най много с права коса.  Имам едни чупещи се ролки - и тях ползвам рядко, както и ретро пресата ми,  Crossing Arms което ме подсети че от много време не съм я ползвала.

Ползвани продукти :
Лак за коса - Black Ultra strong с формула против влага  Naughty
Термо защита на Joico  Smooth cure
Лилавата топка на Tigi - изполвана 2 пъти и не мога да я преценя още  Tired
Лосион за обем на  UNA
Спрей за стилизиране и блясък на Aphogee

Момичета показали сте страхотни коси  Heart Eyes 
 Обещавам и аз да кача снимки скоро, въпреки че в моята коса няма какво да се види  ooooh! 

# 32
  • София
Момичета, с какво редувате шампоана и маската Дензифик? Привършва ми Кристалисте и съм се насочила да си купя Дензифик.

А също така можете ли да препоръчате някаква преса, която да прави вафли в корените. не мога да си отлепя косата от скалпа , защото ми стигна до кръста вече и тежи. Само вафлите я повдигат (поне на фризьор като бя се получи хубаво).

# 33
  • Стара Загора
Пет дена ме нямаше и доста неща сте изписали.Бях на море. А след малко ще ходя на фризьор да ми оберат малко връхчетата.Първоначално мислех да ходя преди морето, но може би по-добре се получи, че не ми остана време. Там ползвах натуралния шампоан за всеки тип коса на ЛП ( с растението конска опашка) , маската маскинтенз за тънка коса на Керастаз и слънцезащитния серум на Лакме.Забелязвам, че от едно известно време започна да ми пада доста коса и се чудя дали да не и си взема някой антикосопаден шампоан или пък да чакам да си премине сам.В голяма чуденка съм  newsm78 ,но досега никога не съм ползвала такъв шампоан.

# 34
  • Stara Zagora, Bulgaria
аз съм много доволна от лак за коса на Lisap (розовия), много е лек, не ми отежнява косата, на следващия ден изглежда добре и е лесна за обработка

преди време съм ползвала и този. Също е хубав, но розовия ми харесва повече

# 35
Момичета, изкупили сте шампоана за растеж на Напура. Нъкмо мислех днес да отида до магазина да го взема и като погледнах в сайта го няма  Crossing Arms писах им кога ще го заредят, но нямам отговор още, дано е скоро   Praynig

DELLI, какво ни е мнението ца новия термокрем на Лореал. Мисля той да е следващия, ама да видим кога ще го вредя Simple Smile)

# 36
  • Варна
milavanila цветът на косата ти много прилича на моя Embarassed И мен май нещо взе да ми пада повече коса от нормалното newsm78

# 37
Момичета, изкупили сте шампоана за растеж на Напура. Нъкмо мислех днес да отида до магазина да го взема и като погледнах в сайта го няма  Crossing Arms писах им кога ще го заредят, но нямам отговор още, дано е скоро   Praynig

DELLI, какво ни е мнението ца новия термокрем на Лореал. Мисля той да е следващия, ама да видим кога ще го вредя Simple Smile)

aDaMaNt,много ми харесва,от старата опаковка съм пробвала само и той ми хареса първоначално,и затова като излезе този новият термокрем, реших на него да купя/надявайки се да е още по дъбър/, и оправдава очакванията ми Laughing GrinningМного жилава,тежко падаща коса, дори нямам нужда от крем за къдрици след тава,защото ми създвава много хубави чупки, и не стои разхвърчана Wink GrinningВземах от серията и шампоана за коса Simple Smile
А днес поръчах ето това,май напоследък по термокремове се  увличам newsm78 Simple Smile
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/mythic-oil/

Направих си и експеримент по идея на Жана, да смеся няколко крема за коса, та сложих от термокрема Джон Фреда /той е всъщност и за изглаждане/ на влажна коса, издухах леко, и накрая от крема за къдрици на Керастасе, и като резултат накрая ,ау,много ми хареса като пипане, и изобщо  напоена, тежка , жилава коса Simple Smileхареса ми  ,така ще дам шанс пак на този крем на Джон Фреда/понеже в размените го бях пуснала/ Laughing Laughing,защото установих че така смесен ми стои прекрасно косата  Laughing Grinning Grinning

# 38
 Hug
Дели, от къде поръча термика на Лореал, аз също съм ползвала стария, но не ми хареса много, но бих искала да пробвам този от обновената   bouquet

# 39
Hug
Дели, от къде поръча термика на Лореал, аз също съм ползвала стария, но не ми хареса много, но бих искала да пробвам този от обновената   bouquet

от Арлен поръчах и шампоана и крема Simple Smile

# 40
DELI, мерсии  bouquet съвсем се убедих  Laughing и мен ми се ще цялата серия да взема, амарда видим. Сподели после и за другия, не го бях видяла, а май и ной ме грабна  Blush

Поправям се за шампоана на Напура, сега го има. После ще скоча да го взема и ще споделя Simple Smile

# 41
DELI, мерсии  bouquet съвсем се убедих  Laughing и мен ми се ще цялата серия да взема, амарда видим. Сподели после и за другия, не го бях видяла, а май и ной ме грабна  Blush

Поправям се за шампоана на Напура, сега го има. После ще скоча да го взема и ще споделя Simple Smile
А аз ще чакам да споделиш за шампоана Напура, и тази серия чака ред.... Grinning Grinning

# 42
Пролет, аз ползвам това за преса в корените:

http://www.amazon.co.uk/BaByliss-2123U-Boost-Micro-Crimper/dp/B003N7NIM4

Малки вафлички стават, незабележими под горния слой, общо взето дискретни. Аз трябва да ползвам тази преса, за да ми застане косата нормално, т.е. - както на другите момичета без преси и т.н. Иначе пада отвесно директно от корена надолу, много е мека и тънка  ooooh!

Преди пресата ползвам CHI Iron Guard, има някаква фиксация, но като че ли ми омазнява на следващия ден, предпочитам изсушаващ ефект за корените и отскоро съм на това:

http://www.lakme.bg/index.php?m=320&lang=1&category=977& … 77&prodid=911

Стабилна фиксация, като за мен  Mr. Green Ползвам го и преди маша.

Други стилизиращи продукти - топката на Тиги /приличен обем, но за кратко/, и това:

http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-superstar-stilizirassh-preparat-za-obem/

Не мога да му преценя действието засега...

# 43
момичета четох ви доста назад темите ... не откривам каква е разликата между това

и това
освен че второто може да се използва с бустер  newsm78

# 44

А аз ще чакам да споделиш за шампоана Напура, и тази серия чака ред.... Grinning Grinning
Взех го Simple Smile) От състав не разбирам и нз дали е като лосион, ама като опаковка и консистенция определено ми напомня повече на лосион отколкото на шампоан. Отгоре е остър както при някои лосиони, за нанасяне по лесно на скалпа и ми мирише леко на билки  Simple Smile Ако се измие косата два пъти с него може и да я измие, но един път определено не стига. Нанесох него като го оставих 15-20 мин., после леко се разпени но него. Продължих с Файбър...(нещо си) шампоан на Шварцкопф и тайм рисет маска на Редкен. Нещо различко не виждам, което мисля и че  е нормално. Смятам да го ползвам като вид терапия, както Магнолия беше писала. Ще го слагам преди всяко миене и понатам дано имам с какво да се похваля  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт