Професионални серии за коса - тема 68

• 49 332
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Момичета чудя се какъв шампоан и маска да си купя. Моля ви да сравните Kerastase Bain Satin 1 и 2 и Нутри термик. Имам нектар термик и ми действа страхотно..чудя се дали няма да ми бъде добре и шампоанът. Косата ми е тънка и суха.  Thinking

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 02:26 от powera_we

# 46
  • София
момичета четох ви доста назад темите ... не откривам каква е разликата между това

и това
освен че второто може да се използва с бустер  newsm78

Първото е за стимулиране на фоликулите и корените и "събуждане" на нова коса, слага се в корените и се масажира. Второто замени Лилавия концентрат на Керастаз за плътност и се нанася по дължините на косата, а не в корените.

# 47
  bouquet за темата
Стилизиращите ми продукти в момента са един спрей на Лакме за пресата и лак зе коса на Вела, подарък с поручка от Рибката. Последните месеци третирам косата си минимално, за да се възстанови и почти не съм ги ползвала.
Днес ще си слагам боя, потърсих в търсачката, питах и тук, само един отговор получих, та пак да попитам  Embarassed След боята каква ампула да си сложа зелената/протеинова/ или оранжевата/хидратираща/ на Керастаз?

# 48
  • Belgium
Не ползвам много стилизиращи продукти - само пяна за коса и от време на време лак за коса, но рядко.

Минала съм през доста професионални и нетипично за мен ще кажа, че имат еднакво действие с непрофесионалните при мен. Та сега и пяната и лака ми са от масовите и няма да се спирам на тях. Само ще споделя, че за първи път лак за коса не ми втърдява косата колкото и да сложа и ухае хубаво а не на "лак за коса"  Laughing

От професионалните продукти ползвам Бохо спрея на Алтерна и Крема с блестящи частици Елексир Ултим на Керастас.

Споделям и за една ужасия, която бях оплюла в темата за празните опаковки - L`oreal Playball Anti Frizz: http://lorealprofessionnel.co.uk/products/styling/playball/aeros … s/anti-frizz-fizz

Няма толкова безмислен продукт - никакво приглаждане на фризитата, а уж за това е направен, адски втърдява косата като силен лак за коса, но не я подвига. Отврат. Добре че ми беше подарък от салона инче щеше много да ме е яд, че съм давала пари.

Магнолия, ще чакам с интерес отзивите ти за CC крема на Керастас. Бях на представянето му, но фризьорката така и не можа да ми отговори на въпроса какво точно прави този крем и с какво е различен от крема Елексир Ултим, който имам. Само упорито повтаряше, че бил страхотен за морето  Wink

Много красиви коси видях, момичета вие сте истинско вдъновение   bouquet

# 49
Magnolia  много мерси   bouquet без да искам съм поръчала  правилните ампули снощи Mr. Green Събрах я серията Денсифик -но докато дойде ще има да почакам, че и от различни места се наложи да поръчвам.Но както и да е ... тя е за след Напурата.

Лу колко ти е дълга косата ? Май моята е най-сходна с твоята и ще следя отзиви за различни продукти  Simple Smile
Въпреки че Инициалиста на Керастаз го ползвам от 5-6 месеца и нямаше особен резултат при мен-но много ми успокои скалпа след едно изгаряне.

Алиена аз не съм от най-компетентните тук- но бих заложила на хидратация след боядисване-аз се изрусявам и много ми изсушава.Освен това май момичетата са споделяли че след боядисване от протеините пада боята.

# 50
  • София
  bouquet за темата
Стилизиращите ми продукти в момента са един спрей на Лакме за пресата и лак зе коса на Вела, подарък с поручка от Рибката. Последните месеци третирам косата си минимално, за да се възстанови и почти не съм ги ползвала.
Днес ще си слагам боя, потърсих в търсачката, питах и тук, само един отговор получих, та пак да попитам  Embarassed След боята каква ампула да си сложа зелената/протеинова/ или оранжевата/хидратираща/ на Керастаз?

Спокойно слагай оранжевата. Постой малко повече. На мен ми остана само една от тях и сега ще я фрасна  Mr. Green на морето.  hahaha

# 51
  • Belgium
michelle_ma_bell , не ми е особено дълга косата за съжаление - малко под раменете  Laughing

Да знаеш, че и при мен Инициалиста нямаше бърз резултат и докато тук в темата го хвалеха, аз редовно го оплювах  hahaha Но към края на опаковката видях светлина в тунела.

Като действие ми беше много по-слаб от серията Денсифик, но когато лансираха Инициалист, разбира се Денсифик нямаше.

Иначе съм с тънък косъм, прав, боядисвам се и имам руси кичури, които матирам от време на време.

# 52
  • София

Магнолия, ще чакам с интерес отзивите ти за CC крема на Керастас. Бях на представянето му, но фризьорката така и не можа да ми отговори на въпроса какво точно прави този крем и с какво е различен от крема Елексир Ултим, който имам. Само упорито повтаряше, че бил страхотен за морето  Wink

Много красиви коси видях, момичета вие сте истинско вдъновение   bouquet

Лу,

Ще дам отзив. На първо четене е добре. Има блестящи частички, разпределя се приятно върху косата, първоначално изглежда сякаш си прекалил, защото косата влажнее, но после всичко се поглъща от косата, разтваря се. Блестящите частички остават върху косата и има много хубав блясък. Като свърши почивката повече инфо.  bouquet  bouquet  bouquet

# 53
Благодаря ви  bouquet
Въртеше ми се свалянето на боята от протеина, но пък съм запомнила, че се губи протеин.
Ще сложа оранжевия концентрат с бустер за запазване на цвета.

# 54
Лу   bouquet не са ни напълно еднакви косите но като търсен ефект-на 100 % се припокриваме  Peace моята разбира се е доста по изтощена, като дъвка ми се разтяга на мокро, винаги се постригвам на сухо за да стане равна чертата.Ще заложа на повечко протеини.
Инициалиста ми е като песента на Т.Колев ... мъгла... и след мъглата .... пак мъгла.Не я виждам светлината в тунела ... но ще гледам да го доизползвам като го имам  Mr. Green

Между другото не видях да сте писали-в американския сайт на Керастаз има тест с който да се определят правилните продукти за ползване  Peace

# 55
  • София
Здравейте момичета,
Някой не иска ли да му подаря Флоулес Flawless Macadamia ?
Ползвала съм го няколко пъти, но не ми пасва.
Ще го изпратя по Еконт, нищо не искам.

# 56
  • Бургас / София
Флоулес ми утежни Rolling Eyes

# 57
  • София

И на мен не ми допада, предпочитам да го дам на някой които го харесва, вместо накрая да го хвърля на боклука Wink

# 58
  • Бургас / София
За суха коса ще е добре  Peace

# 59
Привет хубавици   bouquet
Относно запитването-не ползвам продукти с фиксация,не е търсен от мен ефект.
Благодаря на съфорумките,които споделиха за теста в сайта на Керастаз,веднага побързах да го направя,тъй като отдавна се мъча да разбера от какво точно се нуждае косата ми в момента.
Косата ми бе много изтощена,късаща се и от доста месеци използвах само протеинови шампоани,с хидратираща маска.За да набавя нужния протеин,по ваши съвети.Да но косата ми вече стана ужасно суха,нетърпимо.От месец някъде използвам само хидратиращи продукти,като мислех,че от това се нуждая.Но нужната хидратация все не идва  newsm78 newsm78 newsm78

Косата ми е изрусена,само с боя,много гъста и перушинеста бих казала.Искам така желаната Жилавост,не сухи и цъвтящи краища непрестанно,както и бухнала коса.
Та теста ми отчете,яе се нуждая от серията FORCE ARCHITECTE,която по спомени е протеинова.Не съм я ползвала досега....
Правилно ли е според вас да си я взема нея?Да не ми изсуши още повече?

Трудно нещо е това образованието с проф.серии,все не съм наясно от нуждите на косата ми  Laughing
Извинете за дългия пост и благодаря предварително ,че ме изчетохте  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт