Професионални серии за коса - тема 68

• 49 347
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за новата тема!   bouquet

Стилизиращи продукти, които харесвам и ползвам са Гел за повдигане на корените Kerastase Couture Lift Vertige и Неустоим гел за изсушаване Kerastase Couture Forme FatalePeace

Вторият не го ползвам по предназначение, а го слагам на суха коса и намачквам с ръце за задържане на чупките. Ефектът ми харесва така.  Simple Smile
Mihaela колко е силна фиксацията на Kerastase Couture Forme Fatale ,след това можеш ли да се срешиш или трябва направо да се мие косата ? 

# 76
  • Пловдив
merym16 ,Chаnel ,Термо защита със фиксация която съм използвала
със силна фиксация

със много лека фиксация

# 77
Ondine , Била е тази Лореал Преференсе ,в нея има малка тубичка под формата на капчица с масло ,което всъщност е много хубаво!!!
Точно за това бяхме мн разочаровани като купихме боя от тук и нямаше масло!
Българките както винаги ощетени  Grinning Grinning Grinning Но само Лореал са виновни за това !
Ок мерси ,приключих с темата
Приятен ден

# 78
Аз май не съм споделяла,че съм много доволна от тези неща на Пол Мичъл  newsm78
Скрит текст:
Балеринка май ги беше ползвала и аз си ги взех в началото на лятото. Шампоанът е силно хидратиращ без да утежнява косата,а балсамът - силно хидратиращ и омекотяващ  Heart Eyes Единственото не дотам приятно е миризмата на билки, на лечебница сякаш, но не е токова силен и траен аромата. Със сигурност обаче ще повторя поръчката, когато свършат,защото имат лечебен ефект и стимулират растежа с ментата в състава си.

# 79
Здравейте! Позагубих се, но бях на почивка.

Сега разбрах защо търся толкова тежки маски, а косата ми е сравнително здрава. В моят град водата е варовита и твърда. Имах възможността да "тествам" 3 пъти меката вода и разликата в косата ми е огромна!!! Понеже имам навика да си забравщм нещата от банята по хотелите, та си взех витамино колор шампоана и маската интенз рипер, която у нас при твърдата вода ми идва лека и нищо особено. Е няма такава мека, плътна, обемна коса!!! Маската ми дойде даже доста тежка! Голям кеф е да не се миеш с твърда вода  Laughing

В офиса на Спиди ме чакат маските Тиджи и Джойко. Да попитам нещо: аз съм дала проследяване пратка на спиди, но виждам само, че е пратена от Видин, би трябвало да виждам, че е в офиса в моя град. Дали не е обновена онформацията, защото пратката простигна събота? Иначе петък получих смс, че събота ще имам пратка, а събота нямам смс(получавам втори, че пратката е еди си къде и колко дължа)  Rolling Eyes

# 80
Руса-Мамма, ти нали ползваш дълбокопочистващ ш-н? Той би трябвало да почиства косъма и от варовика. Другото,за което се сещам е една деминерализираща терапия на Малибу, която се коментираше преди в темата.

# 81
Руса-Мамма, ти нали ползваш дълбокопочистващ ш-н? Той би трябвало да почиства косъма и от варовика. Другото,за което се сещам е една деминерализираща терапия на Малибу, която се коментираше преди в темата.
Да, ползвам ДПШ , но разликата е огромна. А такива къдрици завъдих, никакви кремове за къдрици не могат да ги направят  Mr. Green
Специално за ДПШ- усещам разлика след него не в косъма, а в скалпа. Усещам го много чист, че "диша". Иначе за дължината на косъма- не  Naughty

# 82
  • София
Привет дами! Hug
По темата- рядко използвам стилизиращи продукти.Преди няколко дни обаче реших да взема новият спрей на Наши за мокър ефект
http://kosaistil.bg/index.php?id_product=735&controller=product
Ми чуден е! Косата ми е права и подстригана на пластове,получиха се леки и естествени къдрици.Така ми се  начупва като ходя на море.Фиксацията не е силна,напротив.
В съчетание със шампоана и балсама на Наши си улучих чудна комбинация Hug
Аз също съм много доволна и от този спрей, който го взех наскоро http://www.zlatnaribka.com/labelm/create-stilizanti-predi-seshoa … -salt-spray-200ml
Косата ми е руса, права, тънка и не боядисана. В момента, в който я напръсках със спрея придоби страхотен обем, стана на леки "морски" вълнички, без дори да съм я навивала или оформяла по какъвто и да е начин. Доволно!  Peace Heart Eyes

# 83
  • Пловдив
Ние сме едни русалки с морски къдрици Mr. Green

# 84
  • Велико Търново
Здравейте и от мен в новата тема  bouquet
Откакто не ползвам сешоар, не съм използвала и стилизанти .
В момента използвам само серията Денсифик и не мога да преценя дали тя ми действа малко пресушаващо, или пресушаването е следствие от морската вода и слънцето Wink За защита използвах Сахара на Орофлуидо. Имам и серията Дисциплин и ще видя дали тя ще спомогне да преодолея пресушаването, в дължините най-вече, или ще е нужно да купувам по-хидратираща серия Thinking

# 85
  • София
Ние сме едни русалки с морски къдрици Mr. Green
newsm10 newsm03

# 86
  • Бургас
Никакви дълбокопочистващи шампоани не спасяват от твърдата вода. Какво ви е мението за хидратиращите продукти на Матрикс? Никога не съм ползвала техни неща.Точно в момента си търся хидратираща маска, а салон близо до къщи е заредил пълна гама продукти.

# 87
Никакви дълбокопочистващи шампоани не спасяват от твърдата вода. Какво ви е мението за хидратиращите продукти на Матрикс? Никога не съм ползвала техни неща.Точно в момента си търся хидратираща маска, а салон близо до къщи е заредил пълна гама продукти.
Точно така и аз мисля  Peace

За Матрикс аз съм изключително предубедена и не бих купила нищо  Blush

# 88
Това е много добро http://www.enzo.bg/matrix/biolage-hydratherapie-balsam-za-sukha-kosa/ за хидратиране  Peace

# 89
  • Belgium

Аз също съм много доволна и от този спрей, който го взех наскоро http://www.zlatnaribka.com/labelm/create-stilizanti-predi-seshoa … -salt-spray-200ml

Ето това мисля да ми е следващата покупка  Laughing

Бисквитка, Денсифик си е една идея пресушаващ, така че този ефект е най-вероятно от него. Просто съчетавай с хидратиращи маски и всичко ще се намести  Laughing

От твърдата вода спасяват само специалните филтри, които се монтират накрая на душа.

Общи условия

Активация на акаунт