Съпруга ми отказва секс-занимава се с йога,нормално ли е това

• 17 117
  • 97
  •   1
Отговори
# 15
  • Tам през Атлантическия океан
Най-добрата ми приятелка  е йога-инструктор
живее според нея здравословно , медитирка си и тям подобни , ама не е отказала сеХса  Wink

# 16
А той как предлага ти да получиш това, от което се нуждаеш?
Щото в други теми, когато ролите са разменени, нежелаещите интимност жени, пращаха мъжете си да си хванат любовница?

# 17
И на теб какво ти предлага да правиш? Той не иска секс, ти - да. Какво е решението според него?

# 18
Не ми предлага нищо. Сигурно да търпя и да си живеяа така,като монахиня. Той по занимания не ходи. Седи си след работа в къщи и чете книги, а после ги обсъжда с един приятел. И оня и той кове

# 19
Здравейте. Нова съм. На 43 години, много добре запазена. До преди няколко месеца (януари)имах идеалния брак, докато мъжа ми не започна да се занимава със йога. Нямам нищо против, но той стана странен. Спря да пуши, пие, не яде месо и т.н. И с това се съгласих, здравословно е. Но преди време останах шашната когато ми каза, че няма да правим секс, защото иска да си събира енергията, така пишело в книгите. И наистина от тогава до сега дали е било 10 пъти и то със скандали от моя страна. Последния път когато захванахме темата, нещата станаха много зле и добре,че здравия разум ни възпря да не направим нещо непоправимо. Много го обичам и той мене. Непрекъснато сме заедно, прегръща ме ,целува ме, показва ,че ме обича....но до там. Не знам какво да правя?

Как се оценяваш от 1 до 10 като любовница?

# 20
Колкото до пестенето на енергия-като не се изпразва и сексуалната енергия остава в него и като медитирал можело да се стигне по бързо до състояние на нирвана Shocked

# 21
Трябва да го съблазниш ако държиш да го чукаш. Със скандали няма да стане. Как очакваш да поиска да правите секс след като си му набила канчето? Има и друга опция, която в случая горещо препоръчвам - намери си любовник. Даже двама любовници. Get some life, have fun, както се казва в един хубав филм със Сюзън Сарандън и Джина Дейвис.

# 22
Аз искам да знам това със пестенето на енергия как става?
Аз с редовния секс се записвам на йога и ми казват да си стискам краката
да не излезе енергията.Еми няма да изкарам дълго.Ще ме отпишат.
Та човека хич ли не се изкушава?
А иначе бих казала да поставиш картите на масата в прав текст си заявяваш
претенциите.На тези години да останеш сама не е вариант.Така ,че се бори.
Разходи се тази йога и погледай какво правят.Да не би да е разрешен секс
само с други йогисти?Да сменят спестените енергии.

Разсмя ме. Абе до януари си му действах съвсем добре. След 14 год. брак даже нямаше и от какво да се оплача. А може и да му е дотегнало и да иска разнообразие. На мен определено не ми е до пестене на енергия  Sad

# 23
  • Tам през Атлантическия океан
Много филми сте гледали .

Сега отказва секса , после и храната може и слънцеяд да стане  Sunglasses

Попрочела съм нещо и вЕрно че го има отказа от сеХ при йоги , медитатори али балИ  Wink
Решението е тантричен сеХ  Simple Smile

ТаковУ бих пробала сле 70 като спре да ми става , примерно  :mrgreen

Разрови се ще прочетеш интересни неща  Laughing

Цитат
Ами да ти кажа това е нещо като секта .Преди няколко години в хотела ни имаше такава група-руснаци.Не бяха само млади хора.Имаха един викаха му учителя или нещо като гуруто им.Всяка сутрин посрещаха изгрева на слънцето на брега на морето чисто голи.Правят някакви упражнения свързани с дишането.Ако дишаш дълбоко дълго време организма се пренасища с кислород и може даже да изгубиш съзнание.Та така...по 2 пъти на ден се събираха в една зала имаме ,заклучваха вратата и след известно време се чуваха много странни стенания и викове оттам.Това което ни обясниха а и някой ги беше гледал тайно е че се разделят по двойки няма значение мъже ,жени и галят се но почти без да се докосват даже и може да са облечени и изпадат в някакви трансове и изпитват оргазъм дефакто без съвокупляване.После нищо не помнят кой колко е викал и крещял.Абе странна история-какво да ти кажа.

# 24
Хаха..интересна тема..
Не е смешно де.

И на мен мен на вид секта ми намирисва..
Практувам много сериозно йога от години, но никога не са ми говорили за съхраняване на сексуалната енергия.. #Crazy
Освен това ми прилича на яко зомбиране - щом за няколко месеца го е докарал до там да медитира толкова дълбоко..За това си трябва доста време и практика. newsm78

Опитай да ходиш с него и така ще ти се поизбистри картинката..

# 25
Ами дано се включи в темата. Този който е минал по пътя винаги има какво да каже. Благодаря момичета. Не вярвам, че искам да се занимавам с йога.Аз съм биолог, вярвам на науката, колкото и несъвсем правилно представена да е тя.

Като минала по пътя ще ти кажа, че изобщо не разбирам мотивите му. И също така не разбирам в какво противоречие е йогата с науката ?! Учени също практикуват йога. Да не говорим, че йогата може да подобри сексуалният живот, а той иска да се лиши от него ?! Сериозно ?
В йогата няма условие, че за да се постигне просветление трябва да се практикува целибат, т.е дали ще прави секс или не е ирелевантно.

# 26
Всичките ли йогисти там,не правят секс?
Не ми се вярва.
И като стигне до нирвана какво?
Поне като се върне от нея не става ли да правите секс?

# 27
  • София
Жената каза, че никъде не ходи, няма други йогисти, няма къде да ходи с него, чете си книжки човека.
Много е странно това.
Поне споделя и си обсъжда с нея де, това е добре, че не я изключва от тая част на живота си.

# 28
Май не е много добре,защото на нея не и се четат стихосбирки в леглото.
Ами нали говори с някого по телефона?

# 29
Преди време доста четох по темата секс без свършване на мъжа. Звучи интиресно даже много, но моят партньор хич и не ме отрази..та..Наистина идеята е, че като не се празни  запазва  енергията си.. но като правят секс и двамата партньори се "зареждат". Точно преди края  за мъжа се спира докато му мине и после пак. Ставало по-хубаво и по -хубаво.  Това е доста грубо. Ако искаш ще се разровя да открия сайта.. имаше техники разни..убедително беше.. Наа мен все още ми се иска да пробвам, но уви. .

Общи условия

Активация на акаунт