Съпруга ми отказва секс-занимава се с йога,нормално ли е това

• 17 123
  • 97
  •   1
Отговори
# 45
Безразборните опити за промяна на съзнанието и постигане на просветление могат да доведат до отключване на симптоми на бая видове психични заболявания.

Понякога това е добър знак, но някои си изтрещяват, понеже нямат талант за такива работи...

Както е казал Буги Барабата: важно е да се отнесеш сериозно и отговорно, а не просто да се отнесеш.

# 46
ха-ха  Joy Joy точно така е, не просто да се отнесеш, ама някои много искат и просто се отнасят.
Виж, авторке, провери какви книжки чете твоят мъж. И го разпитай като медитира какво усеща? Само се отпуска и си дава покой на съзнанието, или има и друго?
Че те болшинството си релаксират и мързелуват, а си мислят, че медитират. Обаче винаги има и вероятност наистина да медитира и това трябва да се провери. Че не е безопасно. После твоите безсексни тежнения ще ти се видят бял хатър. Разпитай го внимателно, за да вземеш мерки някакви...

# 47
Някоя йогиня да няма? Thinking

# 48
Много възвишени хора, много нещо. Ако мъжът ми в прав текст ми каже за секса да забравя или в прав текст ще го попитам дали да си търся любовник или ще го оставя. Ти не си се омъжила за въздържател йогист и е съвсем нормално да имаш претенции върху самостоятелните му решения, които влияят на живота и на двама ви.

# 49
Вълкана Заева, хмм, дежурства по 3дни и те няма....а на него му е все тая после. Пък и къде ги има такива дежурства по толкова време.
Дали само йогата оказва влияние върху секса, или има и нещо друго?

Здравейте.
Мойте дежурства са от 6.30 сутринта до 22.00 вечерта с 2 часа обедна почивка. Такъв тип дежурства ги има в чужбина дето плащат добре на час. От години не съм в БГ, но чета форума. Не му е все тая. Помага ми, обажда се ,пита как съм. Като се прибера сяда с мен на масата и си говориме.

# 50
Цитат
Така...искам да кажа ,че се отнасям с уважение към учението на йогите. Не ги разбирам, но след така добре поднесената информация, в мен се появи интерес да попрочета за себе си.
Намерих много отговори и като се замислих,какъв ми е на мене проблема, чак ми стана смешно, че изобщо страдам.После докато си карах си зададох въпроса:Кое е по добре? Да имам съпруг като първия, дето изпонае.. всичките ми приятелки и накрая отиде да живее с най- добрата.... Или като втория-да ме обича, да ми помага, да ми възпитава детето по добре и от мен...   Е , не чу...л, еми ще ми се наложи да го преглътна. До сега май никой не е умрял от недо.........
Сигурно никой не е умрял от липсата на секс .....със сигурност и ти ще намериш решение за себе си.
Но това е поредната тема, в която забелязвам следното:винаги жената се примирява, съобразява, преглъща разни думи/постъпки/действия, които не й допадат.
Ако в едно семейство жената е тази, която се промени коренно и нежелано от мъжа, той хич и няма да се терзае какво да направи, как да направи, как да преобърне живота си така, че да продължи да живее в синхрон с "новата" си жена.Ами, най-вероятно ще си хване шапката и ще си намери друга, подходяща му наистина нова жена.
Що ли сме толкова  ....... примиряващи се?С какви ли не мъжки недостатъци и простотии?

# 51
щото, колкото повече остаряваме ние жените толкова по-малко мъже има около нас. В смисъл мъжете умират по - рано, пропиват се и така. А жени сравнително нормални бол. Така че ако един мъж не е идеално лош, по-добре е някак да го търпим. Разбирам я напълно авторката на темата и я подкрепям. Ако наистина има неудържима нужда от секс един любовник, дискретно ще свърши работа.

# 52
В интерес на истината и доста млади жени се примиряват с какво ли не.
То ако беше само до възрастта ....разбираемо, на кой му се остарява сам.
По-скоро опира до пола, не до възрастта.
Жените правят повече жертви в името на дете/семейство ......докато мъжете гледат да "уредят" най-вече себе си.

# 53
Рядко се съгласявам с Краси, но този случаи е от тези.

Мъжа ще бъде оставен да си изживее залитанията в някаква си посока....и ако се сети за авторката, за нея добре дошло.
Е, аз някак не мога да приема, че нормална жена ще чака благоволението на мъжа си, за да бъде с нея. И ще му търпи кризите на не знам си коя възраст, за да запази семейство и т.н.
Ако същият този мъж бъде поставен в същата ситуация....почти гаранция, че ще тегли една майна, ще си намери любовница на часа и ще прати жената по дяволите.

# 54
  • София
Хич не е сигурно даже, дори във форума има един, който колко години търпи кръшканията и лъжите на жена си и чака да й мине. В живота също е пълно с такива мъже.
А в случая на авторката, аз също бих постъпила като нея. Не е станало кой знае какво, ще позалитне, позалитне, пък ще му мине, или ще намери друго.
Предполагам, че и двамата са в шантав период в живота си, когато са си отгледали детето, спокойно им е, но и малко терсене, и се опитват да намерят себе си отново.
Освен товамъжът не я изключва от живота си, говорят си, търсят се, споделя си с нея.
Не че не е важен секса, но честно казано съвсем не е ТОЛКОВА важен, колкото всичко останало.

# 55
Много са случаите на примиряващи се мъже.
Аз имам колежка, която ми е споделяла, че след раждането на децата е нямала никаква нужда и желание за секс. Завинаги, не временно.
Мъжът ѝ просто се е примирил.
Познавам и двамата и знам, че не е лъжа.

# 56
  • sf
Много ми е интересно как пък сте сигурни,че някой се е примирил и не изневерява? Да няма GPS или нещо подобно  Joy

# 57
Авторката е в гадна позиция. Мъжът не изневерява с друга, но е намерил друг начин да удовлетвори нуждите си, който му е по-интересен, а тя е оставена на сухо. Тъй като тя спомена, че не е от изключенията, за които сексът не е кой знае колко важен, ще й се наложи по някое време да си реши проблема. Сега само го отлага със самоуспокоения.
Пожелавам й находчивост и търпение!  bouquet

# 58
Рядко се съгласявам с Краси, но този случаи е от тези.

Мъжа ще бъде оставен да си изживее залитанията в някаква си посока....и ако се сети за авторката, за нея добре дошло.
Е, аз някак не мога да приема, че нормална жена ще чака благоволението на мъжа си, за да бъде с нея. И ще му търпи кризите на не знам си коя възраст, за да запази семейство и т.н.
Ако същият този мъж бъде поставен в същата ситуация....почти гаранция, че ще тегли една майна, ще си намери любовница на часа и ще прати жената по дяволите.
Тука си напълно права. Може би,просто единия държи на другия повече,в случая аз. А според мен болшинството от мъжете като усетят,че са обичани стават егоисти. Мисля,че при мен е така. Май сами понякога сме си виновник,или поне аз така виждам нажата. А може би го има и момента с еднообразието. Ще помисля и върху Това.

# 59
На 43 години, много добре запазена.
Госпожо, жени като вас са еротичен блян за мажоритарната част от мъжкото население Simple Smile
По темата - нещата, които ги говори съпругът ви, не са лишени от основание. Не ми се задълбава в теории, само ще ви спомена, че сексът, както може да разрежда, така и има източни техники, които "обръщат акумулаторите" и интимният ви живот може да стане не само по-полезен, но и много по-вълнуващ. Въпрос на време и желание.

Общи условия

Активация на акаунт