Отговори
# 540
Добър ден от Хисаря Party Party Party

Много поздрави от Адашчето Heart Eyes имате Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Страхотен човек Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 541
  • Още у мъглата ...
Добър ден от Хисаря Party Party Party

Много поздрави от Адашчето Heart Eyes имате Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Страхотен човек Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Оооо, пътешественичката  Grinning Hug Heart Eyes Heart Eyes

Мерси за поздравите Grinning Hug Hug И на нея също Hug

Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Мчи то това с четенето и разбирането си е много трудно мозъчно действие Mr. Green

# 542
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ренко, мерси за поздравите!  Hug      bouquet     

........
Мчи то това с четенето и разбирането си е много трудно мозъчно действие Mr. Green
Нали? Twisted Evil  hahaha

# 543
  • Още у мъглата ...
Ренко, мерси за поздравите!  Hug      bouquet     

........
Нали? Twisted Evil  hahaha
Mr. Green Twisted Evil

# 544
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3507 Тъкмо щех да мучим за кафе и систъра спретнала... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party Party

Рену, не знам кое е адашчето, ама върни поздравите. Grinning

Проф, за тук...разминаване с четене и разбиране е рецидиф срещан навсякъде из темите.
Аз го отдавам на малко четене на книги и ограничено количество сиво вещество. Mr. Green
За да разбереш какво си прочел трябва да си граматически компетентен, да се съобразиш с препинателни знаци определяйки къде точно завършва дадена фраза. Пък на моменти да се поспреш насред текста и да се замислиш.
Е, това липсва...готовото инфо  прави мозъка ленив. Laughing

Аз примерно си умирам да чета бъдещата студентка...тя е уникат...след нейн пост се чувствам академик, че съм разбрала какво е искала да каже авторката, мислено съм си сложила препинателни знаци. Мислено съм завършвала всяко изречение, че тя не може... Grinning

Но, това естествено води почти винаги до проблем, защото авторката изобщо не е наясно какво е искала да каже, а читателят разбира се, не е разбрал нищо. hahaha Joy

# 545
въъъ Лельо то на туй кайве му изтекъл срока  Joy искам прясно прясно  Hug  Joy ама па съм и нахална  Joy

# 546
тцтцтц искам да ви пуснем една снимка и никъде не иска да се качи пуууууууу  #2gunfire
па беше нещо за Апване с кайвето тцтц тъкмо ги приготвих  Heart Eyes

# 547
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
smile3507 Тъкмо щех да мучим за кафе и систъра спретнала... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party Party

Рену, не знам кое е адашчето, ама върни поздравите. Grinning

Проф, за тук...разминаване с четене и разбиране е рецидиф срещан навсякъде из темите.
Аз го отдавам на малко четене на книги и ограничено количество сиво вещество. Mr. Green
За да разбереш какво си прочел трябва да си граматически компетентен, да се съобразиш с препинателни знаци определяйки къде точно завършва дадена фраза. Пък на моменти да се поспреш насред текста и да се замислиш.
Е, това липсва...готовото инфо  прави мозъка ленив. Laughing

Аз примерно си умирам да чета бъдещата студентка...тя е уникат...след нейн пост се чувствам академик, че съм разбрала какво е искала да каже авторката, мислено съм си сложила препинателни знаци. Мислено съм завършвала всяко изречение, че тя не може... Grinning

Но, това естествено води почти винаги до проблем, защото авторката изобщо не е наясно какво е искала да каже, а читателят разбира се, не е разбрал нищо. hahaha Joy

ТочнУ  thumbsup  hahaha hahaha hahaha
Макар да имах предвид по-скоро някои, дето така се надъхват, че чак се надишват. Mr. Green Респективно четат нЕкви неща, дето не са писани, щото не четат с разбиране. Много ми напомнят моята свекърва  Mr. Green. Тя е така със слушането. hahaha Винаги чува само онова, което е решила, че ще чуе. Все едно какво й е казано. Бетоновозът поразително прилича на нея.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И на много от форума. Joy Joy Joy

# 548
  • Още у мъглата ...
въъъ Лельо то на туй кайве му изтекъл срока  Joy искам прясно прясно  Hug  Joy ама па съм и нахална  Joy

Айди, теткиното Mr. Green, то те чака, чака, кайвето, та чак мустаци и брадаци му поникнаа, ша го пийш таквоз, да не си бляла  Mr. Green Joy

# 549
  • Още у мъглата ...

Mr. Green  Малко поизстинало кафенцето, ама тамън добре за кожата Laughing

# 550

Айди, теткиното Mr. Green, то те чака, чака, кайвето, та чак мустаци и брадаци му поникнаа, ша го пийш таквоз, да не си бляла  Mr. Green Joy
правих туркиш десерт за тия дет не обичат туркишите тука ама не знаят   Twisted Evil

чатал татлъсъ  Mr. Green

и ми изстина кайвето  Crossing Arms

# 551
  • Още у мъглата ...
Систър, то това и със замислянето е сложно упражнение Mr. Green Joy
А за граматика да'н говорим Whistling Whistling

# 552
е такова правих  Heart Eyes

# 553
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Систър, то това и със замислянето е сложно упражнение Mr. Green Joy
А за граматика да'н говорим Whistling Whistling
Както е казал законодателят...в един текст и запетайката е много важна. Ако не е на място се променя смисъла и обикновено не е това което си мислиш, че е... Laughing

Пък за четенето...какво да кажа...ако не четеш, няма как да знаеш граматически как стоят нещата. Книгите са злато, ама за кой ги чете. Обаче хората не четат, а питат чичи за всичко, той е подал готово инфо за което мозъкът не се е потрудил да се замисли.

Мен ме уби като прочетох пост на  дама с висшО и тя беше написала "ношта".  Crazy Crazy Crazy Crazy
Това не само ме изприщи...аз направо бех целата у шокове. ooooh! ooooh! ooooh!

# 554
"Дали съм късметлия? Понякога имаш нужда и от късмет. Но трябва да го търсиш", започва българинът. Григор обяснява, че не дава интервюта преди мачове, защото това носи лош късмет. От баща си Димитър го е научил. Много ежедневни навици неусетно е наследил от него. "Много сме близки, затова е така", обяснява Гришо.

Общи условия

Активация на акаунт